Windows

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Windows 10;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Windows 11;
Το σήμα/λογότυπο των Windows.

“ο δρόμος για το window οδηγεί πάντα στο λίνουκς -- δείτε και τη σελίδα συζήτησης αυτού του άρθρου...”

- το φρικτό λίνουκς για το window

“Άνοιξε το window να μπει λίγος αέρας εδώ μέσα...”

- κάποιος για κάποιον άλλο
το σύστημα ενός LUSER. το εικονίδιο χρήστη στο μενού εκκίνηση είναι 2 π@π@ρ[email protected] πράγμα που δείχνει οτι το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα είναι παπαρα και ο χρήστης του είναι επίσης παπάρας
Ελληνική έκδοση των Windows κατά την πολύωρη εκκίνησή τους.

εισαγωγή


Λειτουργικό σύστημα, η δημιουργία του οποίου είναι βασισμένη στην γνωστή τακτική της Microsoft: “Don’t think for yourself, rather steal someone else’s idea and then, accuse them of stealing it from you, in the first place”

Αν και πολλοί χρήστες Windows ορκίζονται στο όνομά τους, οι χρήστες των άλλων λειτουργικών τους αποκαλούν "LUSERS". εικόνα του συστήματος ενός LUSER υπάρχει εδώ δίπλα.

και το ίδιο το σύστημα όμως αποκαλείται απο χρήστες άλλων λειτουργικών συστημάτων "παπάρα", η, "παντζούρια". η τελευταία ονομασία βγαίνει εκ του κάτωθεν παραλληλισμού:

windows>> παράθυρα>> παντζούρια

Στην πραγματικότητα, τα Windows είναι η πιο εξελιγμένη μορφή software στην κατηγορία RHOS (Resource Hogging Operating System) ενώ η λογική τους, είναι απόλυτα κατανοητή σε άπαντες τους οργανισμούς με IQ άνω του 4, (εξαιρούνται οι αμοιβάδες και οι συμβολαιογράφοι)

Τεχνολογικές Καινοτομίες[επεξεργασία]

Το πρώτο λειτουργικό σύστημα που έφερε τα παράθυρα στο σπίτι. Ύστερα ήρθε η αλου-μίλ με τα iMac και ακουλούθησε η σ-εξάλκο με τα linux

Άκυρη εκκίνηση[επεξεργασία]

Τα Window είναι το μόνο ηλεκτρονικό σύστημα που απαιτεί από το χρήστη του να πατήσει "Έναρξη" για να αναστείλει τη λειτουργία του.

Εξοικονόμηση Πόρων[επεξεργασία]

Τα Windows, ως Smart OS, κάνουν την καλύτερη δυνατή διαχείριση πόρων ώστε να πετυχαίνουν το μέγιστο αποτέλεσμα με την μικρότερη δυνατή προσπάθεια και επένδυση. Με αυτό το σχέδιο στο μυαλό τους, τα μέλη της δημιουργικής ομάδας της νέας έκδοσης Windows, ανακοίνωσαν τις νέες ελάχιστες απαιτήσεις του προϊόντος.

Minimum

  • RAM: 25petabyte
  • HDD: 5000TB
  • CPU: 20THz
  • VGA: Οποιαδήποτε NVidia που να υποστηρίζει 192000x120000 ελάχιστη ανάλυση οθόνης και να έχει 10TB μνήμη

Προσοχή! Οι παραπάνω απαιτήσεις είναι για να τρέξει το λειτουργικό σύστημα Windows. Μόνο του! Αν έχετε παραξενιές και θέλετε να κάνετε χρήση και άλλων εφαρμογών, θα πρέπει να πολλαπλασιάσετε τις παραπάνω προδιαγραφές με το 100.

Μα καλά, πόσο κάγκουρας είσαι που θα βάλεις εφαρμογές τρίτων στον υπολογιστή σου; Για τους ανόητους θνητούς που επιθυμούν να τρέξουν και μια τράπουλα θα πρέπει να κάνουν το σύστημα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά για ομαλή λειτουργία.

Requirements

  • Ram: 46TB για την λειτουργία ενός antivirus Norton
  • Ultra high/SSDHD: 3PB
  • CPU: 40tHz manufactured by NASA
  • Διαστάσεις χορού: 2000 μετρα.
  • PSU: εργοστάσιο Δεη με δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας περίπου 20.000gigawatt
  • Κάρτα γραφικών αναμένεται σύντομα να μας την παρουσιάσουν η εξωγήινοι σε συνέντευξη τύπου από τον πλανήτη no1003948 που έχει το εργοστάσιο της η NvAMD interactive inteligent

Ευνόητα μηνύματα[επεξεργασία]

Χαμένη αντιστοίχιση δίσκου δικτύου (μόνο στην ελληνική έκδοση των Windows 98)[επεξεργασία]

Ο υπολογιστής που τρέχει Windows, είναι (εκτός από εύκολος στη χρήση του) και αυτοελεγχόμενος, αν για παράδειγμα κατά την εκκίνηση των Windows 98, υπάρξει πρόβλημα στο δίκτυο, τα Windows το καταλαβαίνουν και ενημερώνουν το χρήστη με το μήνυμα "Υπάρχει πρόβλημα στις συνδέσεις δικτύου;" και τις επιλογές "Ναι" και "Όχι". Όπως προφανώς καταλάβατε, αν πατήσετε "Ναι" τα Windows θα ψάξουν για δίκτυο και την επόμενη φορά που θα τρέξουν, ενώ αν πατήσετε "Όχι" τα Windows θα σβήσουν τις αντιστοιχίσεις δίσκων δικτύου για να μην υποχρεώσουν το χρήστη να δει ξανά το μήνυμα αυτό.

Σημείωση: Αν δεν καταλάβατε το μήνυμα, τότε είστε και εσείς αμοιβάδα ή το πολύ συμβολαιογράφος

Τερματισμός λειτουργίας[επεξεργασία]

Τα Windows δεν κολλάνε, ποτέ! Ποτέ είπαμε! Αλλά αν τύχει και κολλήσουν, υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση για συνεχίσετε την εργασία σας. Σε μία τέτοια περίπτωση, υπάρχει η πιθανότητα να δείτε το μήνυμα "Ο σταθμός παραθύρου απέτυχε να τερματίσει, γιατί ο σταθμός, τερματίστηκε"

Σημείωση: Αν δεν καταλάβατε το μήνυμα, τότε είστε και εσείς αμοιβάδα ή το πολύ συμβολαιογράφος

Δωρεάν Δοκιμή Εδώ[επεξεργασία]

Τα Windows© όπως τα ονειρεύτηκε ο Κθούλου© (Beta).

Μια εκδικητική προσφορά του φιλάνθρωπου,οραματιστή και Τάκης, Bill Gates (σ.σ Βασίλειος θύρας). Δοκιμάστε το υπέρτατο λειτουργικό και θα 'κολλήσετε' μαζί του για πάντα...

http://www.newgrounds.com/portal/view/512482 (Demo©)

και εδώ έχουμε μια φωτογραφία από την πρώτη αποκλειστική δοκιμή...

Παντζουρια-τριτοραιχ.png

Δείτε Επίσης[επεξεργασία]