Otherkin

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Otherkin[επεξεργασία]

Το πιο γνωστό πολιτικό σήμα του κινήματος των αλλογενών.

Otherkin (ελ. Αλλογενής ή Διαφοροποικιλωτός ή μεταδιαστατικός τραβεστί ) ονομάζεται ένα κοινωνικό και πολιτικό κίνημα το οποίο ξεκίνησε από την βάση των Ελ στην Χαμένη Ατλαντίδα το 1000 π.χ αλλά πήρε μεγάλη έκταση μονάχα τα τελευταία χρόνια. Τα μέλη του κινήματος υποστηρίζουν ότι ενώ βιολογικά είναι άνθρωποι (στο μεγαλύτερο μέρος τουλάχιστον), η ψυχή τους ανήκει σε κάποιο άλλο είδος, διαφορετικό από τον homo sapiens και τον Γραικοπίθηκο. Κάτι τέτοιο φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από την θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν.

[επεξεργασία]

Το σήμα του Εβραϊκού Κόμματος Αλλογενών με έδρα το Τελ Αβίβ

Τα κυριότερα είδη Αλλογενών[επεξεργασία]

Αρχείο:Θέλω να αλλάξω είδος!
Δημητράκης ο πορνομετανάστης, πρόεδρος του Κόμματος Κτηνοβατών Ελλάδος και προσωπικώς σύμβουλος εξ απορρήτων του Βασίλη Λεβέντη. Ίσως από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες στην χώρα μας όσον αφορά τους Αλλογενείς και ο πρώτος Έλληνας youtuber που βγήκε από την ντουλάπα.

Οι Otherkins ανήκουν σε τόσα διαφορετικά είδη, όσα σχεδόν και τα φύλα που υπάρχουν στο LGBT. Αυτές είναι οι κυριότερες κατηγορίες.

Λυκάνθρωποι[επεξεργασία]

Όπως προδίδει και η λέξη, άνθρωποι με χαρακτηριστικά λύκου ή και λύκοι που μιλάνε, καμιά φορά και σκύλοι που μιλάνε και γαβγίζουν αλλά δεν δαγκώνουν. Άνθρωποι με κεφάλι σκύλου εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία. Τα εξής χαρακτηριστικά έχουν βρεθεί ότι έχουν σχέση με την λυκανθρωπία, αν έχεις τρία από αυτά ίσως να είσαι και εσύ ένας.

 1. Μυρίζουν την μπριζόλα που ψήνει ο γείτονας μέσα από κλειστές πόρτες και παράθυρα, τους σπάει την μύτη όπως συνηθίζουν να λένε και μετά παραγγέλνουν τρεις πίτες απ'όλα με μπόλικο τζατζίκι και μία μερίδα πατάτες.
 2. Γαβγίζουν στα αμάξια που περνάνε στον δρόμο.
 3. Ακούνε Άντζελα Δημητρίου, Βασίλη Καρρά, Σταμάτη Γονίδη και λοιπούς τροβαδούρους.
 4. Κουνάνε την ουρά τους όταν τους χαϊδεύεις το κεφάλι.
 5. Κατουράνε έξω από την λεκάνη (για άντρες).
Αρχείο:Ο Λαγός κοιμάται στην ομιλία του Μιχαλολιάκου!
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, άλλαξε το πραγματικό του επίθετο (Καρακίτσος) για να πάρει το όνομα του αξιαγάπητου τετράποδου, αφότου ανακάλυψε και αποδέχθηκε την πραγματική του φύση. Εδώ περιστατικό από την βουλή όπου φαίνεται να λαγοκοιμάται στα έδρανα.

Νεφελίμ[επεξεργασία]

Άλλη μεγάλη κατηγορία η οποία συναντάτε σε σημαντικούς αριθμούς στην Ελλάδα. Εδώ τα πράγματα όσον αφορά την εμφάνιση γίνονται δύσκολα, καθότι μέσα στην εν λόγο υποκατηγορία υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Άνθρωποι ακρίδες, κένταυροι, γκρί δούλοι, νυχτεριδάνθρωποι, μινώταυροι, τελώνια, κύκλωπες, τρείκλωπες, γέροι με πολύποδες στα νεφρά και τον εγκέφαλο και διάφορα άλλα όντα. Τα βασικά χαρακτηριστικά τους είναι:

 1. Όταν ακούνε τον εθνικό ύμνο της Ελλάδος αμέσως δακρύζουν (πύον και αίμα από τα αυτιά).
 2. Ότι έχει μέσα την λέξη Ελλάδα τους προκαλεί συσπάσεις του παχέος εντέρου οι οποίες ακολουθούνται από άμεση εκκένωση.
 3. Έχουν τριχοφυΐα η οποία καλύπτει το 65% του σώματος τους (έως και 80% αν είναι γυναίκες).
 4. Έχουν τα άπαντα του Τζορτζ Σώρος σε δερματόδετη και χρυσόδετη έκδοση καθώς και την αυθεντική πρώτη κυκλοφορία των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών με υπογραφή του συγγραφέα.
 5. Πάνε κάθε χρόνο τουλάχιστον μία εβδομάδα διακοπές είτε Τελ Αβίβ ή Τάκλα Μακάν.
 6. Ακούνε τους δίσκους ανάποδα στα πικ απς.

Αν έχεις και εσύ τρία από αυτά τα στοιχεία ίσως να είσαι Νεφελίμ. Ψάξου.

Τυπικός νεφελίμ του γένους των χοιροδάχτυλων ενώ λιάζεται.
Και ένας Ελ, απευθείας απόγονος του Δία, του Περικλή και του Λεωνίδα. Παρατηρείστε το πλούσιο δέρας που χρησιμεύει για να προστατεύσει το κορμί του από τα πολικά ψύχη.

Ελ[επεξεργασία]

Αδιαμφισβήτητα η πολυπληθέστερη κατηγορία Otherkins στην χώρα μας. Άμεσοι απόγονοι του Δία, του Ποσειδώνα και του Άρη, με πηχτό Ιχώρα να ρέει στις φλέβες τους μαζί με παρθένο Αρκαδικό ελαιόλαδο.

Οι Ελ αναγνωρίζονται από τα εξής χαρακτηριστικά

 1. Όντας απευθείας απόγονοι των αρχαίων Θεών του Ολύμπου έχουν όλοι τους σώμα σμιλευμένο από ατσάλι και ολόισιες Ελ μύτες σαν τα αρχαία αγάλματα, τουλάχιστον στο αστρικό πεδίο.
 2. Δακρύζουν όταν ακούνε τον εθνικό μας ύμνο και το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας (αρχαίος Ελ θρακικός πολεμικός χορός).
 3. Κάθε πρωί αντί να φάνε πρωινό πίνουν έναν φραπέ και καπνίζουν μισό πακέτο τσιγάρα, για να αποδείξουν ότι η Ελλάνια φυσιολογία τους δεν φθείρεται όπως των συνηθισμένων ανθρώπων.
 4. Έχουν την αναλυτική και συνθετική ικανότητα κβαντικού υπερυπολογιστή, μπορούν να συνθέσουν, να ανασυνθέσουν και να μετασυνθέσουν στοιχεία τα οποία είναι φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους, έτσι μπορούν να αποκαλύπτουν κρυφά μηνύματα και να προβλέπουν τα πολιτικά τεκταινόμενα.
 5. Πιστοί στα Σπαρτιατικά ιδανικά της ευγονικής, παρκάρουν συνεχώς σε θέσεις ΑΜΕΑ και προσπαθούν να πατήσουν τα άτομα τα οποία χρησιμοποιούν τρυφηλά μέσα για να περάσουν τον δρόμο, όπως τις διαβάσεις πεζών και τα φανάρια. Ο ισχυρότερος ας επιβιώσει.
 6. Κοντεύουν να βάλλουν Αρτέμη Σώρρα στην βουλή, αν δεν τα καταφέρουν σίγουρα θα βάλουν Βελόπουλο. Το DNA το προστάζει.
 7. Συχνά γράφουν κείμενα με την λεγόμενη δωρική σύνταξη, όπου τα "ε" έχουν αντικατασταθεί με "αι", τα ωμέγα μετατρέπονται σε όμικρον σε ανύποπτα χρονικά διαστήματα και όλα τα ουσιαστικά τελειώνουν με έψιλον γιώτα (μερικά και με όμικρον γιώτα, στον ενικό φυσικά). Όπως παραδέχονται και οι ίδιοι δεν έχουν διδαχθεί αυτό το στυλ γραφής, αλλά τους βγαίνει φυσικά.
 8. Με την παραμικρή υποψία έντασης και κριτικής ενεργοποιείτε ο Ιχώρ στο αίμα, αρχίζουν να ιδρώνουν τεστοστερόνη και κρεατίνη, ο Κράτος κάνει μόκο μπροστά τους. Συνηθισμένο φαινόμενο ειδικά σε πανηγύρια της επαρχίας ( ο Ιχώρ δονείται από τα ελλάνια ακούσματα).

Γατομάνες[επεξεργασία]

Σατανισμός και γάτες, η μεγαλύτερη θρησκευτική αίρεση γατομαμάδων σε ολάκερη την Ελλάδα. Θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από τον ΟΗΕ.

Λαίλαπα η οποία έχει κατακαύσει το πανελλήνιο και τείνει να διαλύσει τον εθνικό ιστό. Όπως λέει και η λέξη, μάνες γατιών σε σώματα ανθρώπων.

 1. Έχουν φώτο προφίλ την/τις γάτα/ες τους και φώτο εξώφυλλο την/τις γάτα/ες τους.
 2. Εννέα στα δέκα σχόλια τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μέσα την λέξη γάτα.
 3. Συνήθως δεν επικοινωνούν ούτε λεκτικά ούτε γραπτά αλλά με την χρήση γατογλυφικών (gif και jpg) με γατιά, γατάκια και γάτες.
 4. Συνηθίζουν να κυκλοφορούν σε ιντερνετικές γατοαγέλες για να προστατεύουν και να γλείφουν η μία την άλλη.
 5. Σεξ με τον άντρα μόνο αν έχει όρεξη η γάτα, αλλιώς πρέπει να της κρατάει το χέρι στο κρεβάτι και να της βάζει θερμόμετρο κάθε πέντε λεπτά.
 6. Αν δεν έχεις γάτα και δεν μυρίζεις γάτα δεν δύναται να επικοινωνήσουν σωστά μαζί σου.
 7. Στην κοινωνία τους όσες πιο πολλές γάτες έχει κάποιος, τόσο πιο ψηλά στην ιεραρχία ανεβαίνει.
 8. Αν κάποια γατομάνα κάνει το λάθος να στειρώσει γάτα εξοστρακίζεται αυτόματα από την κοινότητα,απαγορεύεται να της μιλούν τα άλλα μέλη και επίλεκτη ομάδα εκτελεστών γατομαμάδων ξεκινά αγώνα για το κεφάλι της.
 9. Έρευνες έδειξαν ότι η μέση γατομάνα χάνει την παρθενιά της μετά τα 28 έτη. Ένα 85% θα γεράσει μόνη της με εννέα γάτες και χωρίς άνδρα. Μάλιστα σε ακραίες περιπτώσεις ένα μικρότερο ποσοστό θα ξανά αποκτήσει την παρθενιά του πίσω.

Ο κίνδυνος είναι πραγματικός, συνέλληνες γρηγορείτε!!!!

Άλλα[επεξεργασία]

Μπλουζάκι από συνέδριο αλλογενών.
Στην Ιαπωνία το φαινόμενο έχει φτάσει επίπεδα μάστιγας
Mystery, το μοναδικό έντυπο που κυκλοφορεί στην χώρα του οποίου η συντακτική ομάδα αποτελείται εξ ολοκλήρου από διαφοροποικιλωτούς.
Bitefight, διαδικτυακό παιχνίδι τύπου  Εμ Εμ Όου Αρ Πι Τζι φυλλομετρητή, το οποίο από την εμφάνιση του στο πανελλήνιο το 2006 ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την αναζωπύρωση του φαινομένου των αλλογενών.
Ελένη Λουκά, ο μοναδικός αλλογενής που ανήκει στο είδος ντουντούκα σε καμπαναριό εκκλησίας.
Αρκετός κόσμος τον νομίζει για αλλογενή, αλλά στην πραγματικότητα ανήκει σε διαφορετικό είδος