No-lifer

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Το logo της οργάνωσης...

Τι εστί no-lifer[επεξεργασία]

Ο ορισμός είναι αρκετά «φαρδύς» και έχει μεγάλο «βάθος». No-lifer είναι κάποιος που δεν έχει ζωή. Όχι ακριβώς δηλαδή ζωή, ότι είναι νεκρός (αν και δε θα είχε και μεγάλη διάφορα), άλλα ότι δεν έχει τι να κάνει με τη ζωή του. Η βαρεμάρα του είναι τόσο απύθμενη και βασανιστική που μπορεί να κάνει το οτιδήποτε απρόβλεπτο, ηλίθιο, ανούσιο ή ακόμα και παρανοϊκό. Πρόκειται δηλαδή για μια ψυχολογική γενετική πάθηση που οφείλεται σε ατελές φυλοσύνδετο ντι-εν-ει (προσβάλλει κυρίως ανδρικό πληθυσμό), το οποίο μετατρέπει τον παθόντα σε υβρίδιο ανθρώπου-κουναβιού. Η εν λόγω ασθένεια εμφανίζεται κυρίως σε σοβαροφανείς χλιμίτζουρες, μετά από ατελείωτες ώρες έκθεσης στη παρωδία της φρικηπαίδειας. Κάτι που προκαλεί μετάλλαξη αρχικά σε βριλ και μετά σε no-lifer. Ένα δείγμα no-lifer μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα, επεξεργασμένη κατάλληλα, ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το δείγμα, λόγω της αχρωματοψίας του, (πλήρως άχρωμο, σχεδόν διαφανές, κατι πολύ συνηθισμένο του είδους).

Πώς μοιάζει ένας no-lifer με αχρωματοψία
άχρηστες πληροφορίες για την αχρωματοψία

Πού συναντάται[επεξεργασία]

Συνήθως το είδος συναντάται σε υπόγεια σπιτιών και χαρακτηρίζεται και με την ονομασία τρολλ. Υπάρχει σε εξαιρετικά μεγάλους πληθυσμούς, συναντάται σχεδόν σε όλα τα οικοσυστήματα (άλλα πάντα μεμονωμένα, πάντα σε υπόγεια σπιτιών, και ποτέ σε ομάδες) και τρέφεται κυρίως με βρισίδια και κράξιμο. Η πλειοψηφία των περιπτώσεων no-lifers / τρολλ δεν έχει την παραμικρή ιδέα (Απλός χρήστης ή χρήστης) για τον σωστό χειρισμό των μηχανημάτων, που βρίσκονται μπροστά του, τα οποία αποτελούν άδικα σπαταλημένους πόρους που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε κάτι χρήσιμο (και τα οποία συνήθως τρέχουν παντζούρια).

Σχετικά σπάνια θα δείτε το είδος σε εξωτερικό περιβάλλον (και αυτό, επειδή είναι νυκτόβιο και βγαίνει για κυνήγι μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας) και ακόμη και τότε δε φημίζεται για τις κοινωνικές του δεξιότητες, οι οποίες περιορίζονται σε επίπεδα, από θανατηφόρα βαρεμάρα, μέχρι ψευτοκακία και κακεντρέχεια (με πιο συνηθισμένη τη θανατηφόρα βαρεμάρα). Είναι είδος μοναχικό και αρκείται σε προσπάθειες «επικοινωνίας», μόνο εξ' αποστάσεως. Είναι δηλητηριώδες, άλλα με ακίνδυνο για τους περισσότερους ανθρώπους δηλητήριο. Αντιθέτως, το δηλητήριο του είναι αποτελεσματικό μόνο σε emo.

Τι μπορεί να κάνει ένας no-lifer[επεξεργασία]

Με σειρά αυξανόμενης «επικινδυνότητας», μπορεί να κάνει τα εξής:[επεξεργασία]

 • να ασχολείται με το τι κάνουν οι άλλοι και να κουτσομπολεύει.
  • Επικινδυνότητα μικρή (και για εσάς και για τον no-lifer), άπλα αποφύγετε τον και αδιαφορήστε.
 • να σχολιάζει τους άλλους για το τι κάνουν, μπροστά τους.
  • Επικινδυνότητα επίσης μικρή (και για εσάς και για τον no-lifer), άπλα αποφύγετε τον και αδιαφορήστε.
 • να προσβάλλει τους άλλους, μπροστά τους, αν δεν πιάσουν τα παραπάνω.
  • Επικινδυνότητα μέτρια έως μεγάλη (για τον ίδιον τον no-lifer), μικρή για εσάς. Αν η αποφυγή ή αδιαφορία αποτύχουν, υπάρχει το ενδεχόμενο του ξυλοφορτώματός του από εσάς.
 • να γράφει όλη μέρα μαλακίες σε καθωσπρέπει σελίδες.
  • Επικινδυνότητα μέτρια και για τον ίδιο τον no-lifer και για εσάς (περιπτώσεις ηλεκτρονικής «παρενόχλησης»). Εδώ η αδιαφορία δυστυχώς δεν πιάνει πάντα. Το πιο συνηθισμένο πράγμα που γίνεται σε αυτή την περίπτωση είναι ανελέητη φραγή του no-lifer από τη σελίδα.
 • να γράφει όλη μέρα μαλακίες, «προσβάλλοντας» (ή έτσι τουλάχιστον νομίζει), τους διαΧΟΙΡΟΙστές των εν λόγω καθωσπρέπει σελίδων.
  • Επικινδυνότητα μέτρια έως μεγάλη για τον ίδιο τον no-lifer, μικρή για εσάς. Αν δε γίνει καταγγελία στη ΔΗΕ, (μεγάλη επικινδυνότητα για τον no-lifer), μαζί με την ανελέητη φραγή ακολουθεί και κράξιμο της αρκούδας (μέτρια επικινδυνότητα για τον no-lifer).

Συνήθεις εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι no-lifers[επεξεργασία]

“Ανάθεμά σε FrikiLinuks...”

- Ένας no-lifer για τον FrikiLinuks

“Γιατί έγινες διαχειριστής παναθεμά σε Τάκη;...”

- Ένας no-lifer για τον χρήστη:The official Takis

Μετά από ώρα επεξεργασίας...
Ωραία. Έχω ήδη γράψει άρθρο για εμένα, τους γονείς μου, τον Μπάμπη, τον Σάκη, τον Μήτσο, τη θεία Ρούλα, τη θεία Σούλα, τη θεία Κούλα, τον θείο τον Νίκο... Α! Ξέχασα τη θεία την Καλλιρρόη! Κάνω copy-paste τα ντολμαδάκια της Μαρίκας και είμαστε έτοιμοι!”

- Ένας no-lifer για τη σκληρή του δουλειά

“Και τώρα, ας μπω και στον gold member λογαριασμό μου στο YouPorn, να τραβήξω φωτό από όλα τα τσοντίδια που έχω κάψει εγκέφαλο μέρες ολόκληρες και να τις ανεβάσω σε μια άκυρη σελίδα, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, με 100 μούφα προφίλ, ακόμα και και γυναικεία.”

- Ο ίδιος no-lifer για την ολοκλήρωση της «ιερής αποστολής του» μετά από θανατηφόρα βαρεμάρα

Αποτελέσματα της δράσης ενός no-lifer[επεξεργασία]

Τα αποτελέσματα της δράσης των no-lifers μπορείτε εύκολα να τα δείτε και στις παρακάτω εικόνες:...

Δείγματα διαγραμμένων συνεισφορών από κάποιον no-lifer.
No-lifers εξορισμένοι στο πυρ το εξώτερον.

Πώς μπορεί να θεραπευτεί ένας no-lifer[επεξεργασία]

Δυστυχώς στοχευμένες θεραπείες δεν έχουν ακόμα βρεθεί. Και αυτό γιατί τα δείγματα προς μελέτη (οι no-lifers δηλαδή), είναι πολύ ευαίσθητα στην επαφή τους με οποιοδήποτε άλλον άνθρωπο. Μια ασυμπτωματική προσωρινή θεραπεία που έχει βρεθεί (και αυτή κατά τύχη) είναι να τους πάρεις το πισί, όποτε τα συμπτώματα της ασθενείας μειώνονται κατά πολύ. Μια άλλη πιο δύσκολη και χρονοβόρα θεραπεία είναι να βάλετε στο πισί τους λίνουκς. Αυτό το σύστημα είναι τόσο αηδιαστικό γι' αυτούς (είπαμε:... απλοί χρήστες) που σταδιακά θα τους κάνει να σιχαθούν οτιδήποτε έχει σχέση με υπολογιστές και θα πάψουν πια να ασχολούνται (όποτε δεν θα εκδηλώνεται πια η ασθένεια). Υπάρχει η πιθανότητα εν καιρώ, να μειωθούν τόσο τα συμπτώματα της ασθένειας που να μπορούν να βγουν έξω από το υπόγειο του σπιτιού τους, ακόμα και κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει πιθανότητα ακόμα και να μιλήσουν με ανθρώπινο ον.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι και μία μόνο ολιγόλεπτη επίσκεψη στα κεντρικά του αρχηγείου τους ή ακομα και μια ολιγόλεπτη χρήση ενός υπολογιστή με παντζούρια, αρκεί για να ξαναεμφανιστούν τα συμπτώματα της ασθένειας και ο no-lifer να υποτροπιάσει, γιατί όπως είπαμε και παραπάνω οι θεραπείες είναι προσωρινές. Αυτό σημαίνει ότι διαρκούν, όσο ο ασθενής δεν έρχεται σε επαφή με τα παθογόνα αντικείμενα (πισί με παντζούρια, παρωδία της φρικηπαίδειας).

Medical.jpg Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.