Minecraft

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Παιχνίδι, που ανήκει στην κατηγορία των κουτιών με άμμο, απλά δεν έχει μέσα σκατά σκύλων, γατιών και λοιπών οικόσιτων του ζωικού βασιλείου. Εμπεριέχει στο κουτί της συσκευασίας, τέρατα και πλήρη εξοπλισμό οικοδόμου. Στα φίτσιουρς δεν συμπεριλαμβάνεται ακόμη η μπετονιέρα. Έχει επίσης κύβους, κύβους, κύβους και κύβους.

Ένας Τάκης λίγο πριν σκοτώσει μια αγελάδα

Γκέιμπλέι[επεξεργασία]

Μία ωραία πρωία βρίσκεσαι ωσάν παίχτης-κύβος σε ένα μέρος που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του. Αφού επιδοθείς σε καφρίλες, όπως σπάσιμο δέντρων-κύβων, και άλλες, καλείσαι να ανεγείρεις οικοδομή όπου θέλεις, χωρίς να σε πιάσει η πολεοδομία. Όταν πέσει η νύχτα, βγαίνουν η Σάρα και η Μάρα. Ζόμπι, αράχνες, σκελετοί, μπασκετμπολίστες με ύψος 3 κύβους και μαύρο χρώμα και κάτι πράσινοι τύποι-κύβοι που είναι καμικάζι κύβων αυτοκτονίας (τζιχαντιστές δεμένοι με εκρηκτικά), αφού μόλις τους χτυπήσεις, σκάνε. Αυτά για σίνγκλπλέιερ.

Όταν μπεις για πρώτη φορά στο Μούλτιπλέιερ, βρίσκεσαι μπροστά σ' ένα κτίριο, με 9 πόρταλ και κύβους. Αφού κάνεις επίσκεψη σ' 5-6 πόρταλ και επιδοθείς σε καφρίλες ασύμμετρου κάλλους, όπως να καταστρέφεις σπίτια-κύβους, να σπάσεις τζάμια-κύβους, να παίρνεις πράγματα από τσεστ αλλουνού, τη στιγμή που δεν παίρνεις γκούντα Νουνού κι αφού βεβαιωθείς ότι το τοστ είναι τετράγωνο και η πάριζα Υφαντής, καταλήγεις να ζητιανεύεις για να μπεις σε συμμαχία. Κάποια στιγμή δε μπορεί, θα ακούσει κάποιος και θα σου κάνει ινβάιτ.

Δυνατότητες[επεξεργασία]

 • Γίνεσαι Μαγκάιβερ, σου λείπει όμως σουγιάς και σελοτέιπ.
 • Μαθαίνεις την οικοδομή.
 • Μαθαίνεις πως είναι να είσαι Σκουμπι-Ντου.
 • Εξασκείς το επάγγελμα του ζητιάνου.

Καμένοι[επεξεργασία]

Υπάρχουν πολλοί που νομίζουν ότι το Μάινκραφτ είναι το τέλειο παιχνίδι, και θεωρούν το Νοτς (ο κατασκευαστής) και τη Μότζανγκ (η εταιρία) κάτι σαν Θεούς. Νομίζουν ότι το Μάινκραφτ είναι ο πραγματικός κόσμος και δεν έχουν αντιληφθεί ότι πάσχουν από παράνοια. Βέβαια, κάποια στιγμή θα πεθάνουν, και αφού κλάψουν για 5 μέρες επειδή έχασαν 2 μήλα, 64 κύβους χώμα και άλλους τόσους κύβους-φύλλα, πατάνε αναγέννηση. Βέβαια, κάποια στιγμή θα τους πετάξουν έξω απ' την συμμαχία, και αφού θα κλάψουν για άλλες 5 μέρες, επειδή έχασαν φίλους, όπως ο Paparoman, o Zombieman, o sexychick21, o tony240, ένα νουμπίδιον που λέγεται hary και δε ξέρω και εγώ ποιοί άλλοι, θα ξαναζητιανέψουν για να μπουν σε συμμαχία.

Πως να επιτύχετε[επεξεργασία]

Σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν πολλά μέρη για να μάθεις Μάινκραφτ. Βέβαια για να το κάνεις σωστά στο Σίνγκλπλέιερ πρέπει να κάνεις κόσμο κριέιτιβ με τσιτς και να πατάς /γκιβ + το μπλοκ της επιθυμίας σου. Έτσι γίνεσαι ένα καγκούρι του Μάινκραφτ. Βέβαια στο Μούλτιπλεϊερ πρέπει να πρήζεις τα παπάρια των άλλων ώστε να φας μπαν ή να σε κάνουν οπερέιτορ. Έτσι γίνεσαι ημιάρχοντας του σέρβερ.

Παρενέργειες[επεξεργασία]

 1. Όταν πάνε να γράψουν,πατάνε t.
 2. Για να πάνε σπίτι τους, λένε φ χόουμ.
 3. Όταν χτίζουν σπίτι, λένε σετχόουμ
 4. Ζητιανεύουν για φαΐ και άλλα.
 5. Φτιάχνουν πανοπλίες με χρυσό ή αλυσίδες για να έχουν άρμορ.
 6. Προκαλούν όλο τον κόσμο σε πβπ και ψάχνουν πόρταλ για Νέδερ και Έντερ.
 7. Όταν νυχτώνει, κλείνονται στα σπίτια τους.
 8. Όταν πέσουν σε κίνηση, παραπονιούνται για το λαγκ.

Διάσημες καφρίλες[επεξεργασία]

 1. Μπαίνεις σε βανίλα σέρβερ και αφού δεν έχει άντι-γκριφ γαμάς και δέρνεις τα πάντα.
 2. Κατεβάζεις χακαρισμένο κλάιεντ μπαίνεις σε σέρβερ και ξεσκίζεις τους άλλους τρέχοντας πιο γρήγορα και άλλες τέτοιες παπαριές.
 3. Βρίσκεις το πάσγουορντ άλλου παίχτη και του το αλλάζεις για να παίζεις εσύ μόνο.
 4. Η ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΚΡΑΚΝΤ ΚΛΑΪΕΝΤ
 5. Βρίζεις τους πάντες.

Διάσημοι Καμμένοι[επεξεργασία]

Πάνος Καμμένος, κάποιος Τάκης και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος μόλις μπήκε σε μούλτιπλέιερ, όλοι όσοι έπαιζαν, πέθαναν από ανεξήγητη έκρηξη κύβων ΤΝΤ.