LHC

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Rtrt.PNG Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;
Eίναι ο μαύρος θεός ή θεός Αϊδοίο, επίσης το όνομα Μούνος είναι το πλέον συνηθισμένο και σύγχρονο.

O LHC (Large Hadron Collider), στα ελληνικά Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (Συγκρουόμενων Δεσμών Αδρονίων ή η Μεγάλη Μπιλιοσυγκρουστιέρα) είναι ένας επιταχυντής στοιχειωδών αδρονίων (σωματιδίων) στο ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN της Γενεύης.

Οι πρώτες δέσμες πρωτονίων κατά την αυτή φορά άρχισαν να κυκλοφορούν στον επιταχυντή στις 10 Σεπτεμβρίου του 2008, ενώ οι πρώτες συγκρούσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν αργότερα με αντίθετη φορά, εφόσον ολοκληρωθεί η σταθερότητα των πρώτων αυτών δεσμών. Όταν θα γίνει μια επιτυχής σύγκρουση τότε θα γίνει αυτό που λέγετε ως γάμος, ή αλλιώς γαμήσι, το οποίο είναι φυσικό φαινόμενο και ½ του ±.

Η ιδέα του LHC προήλθε από τις Αμαζόνες που ήθελαν να ξεφορτώσουν αποτελεσματικά τους μαλάκες άνδρες (ανδρόνια) με αποτελεσματικό επιστημονικό τρόπο. Δεν έμειναν ευχαριστημένες με το ρυθμό, καθώς οι μαλάκες ξεφύτρωναν παντού και αποφάσισαν να αποσχιστούν από τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό που γράφεται παρακάτω είναι η εκδοχή που υποστηρίζουν οι μαλάκες.

Ιδέα κατασκευής[επεξεργασία]

Κάποτε σε ένα μπαρ στις Γαλλικές Άλπεις το 1993, παίζανε μπιλιάρδο κάτι φίλοι, που μόλις γνωριστήκανε. Την ώρα που παίζανε συζητούσαν για διάφορα καθημερινά θέματα όπως: το φαινόμενο της πεταλούδας, τη θεωρία του χάους, σκουληκότρυπες, γαλλικό jenga, για τους αντιδραστήρες του Τσέρνομπιλ, για χελγκέιτς, για Μπιλ Γκέιτς, για τις ελληνικές ταινίες εποχής 1980 και μετά, σινεμά στον Άρη, για τον Λιακόπουλο και διάφορες ιδέες για την υλοποίηση στη σύγχρονη τεχνολογία της μηχανικής των ιονισμένων σωματιδίων ενέργειας με στροβιλική ροή (ιδέες για την εξεταστική τους).

Εκεί διαπιστώθηκε η ιδέα της Μεγάλης Μπιλιοσυγκρουστιέρας και μάλιστα κάποιοι λέγανε ότι ήταν σκέψη καποιου νεοτραγικού φιλόσοφου-καλλιτέχνη (ένας έψιλον ίσως) σχηματίζοντας πρώτος την ιδέα πριν οποιοδήποτε Γάλλο.

Ήταν τη στιγμή που η άσπρη μπάλα έκανε τόσο πολύ σπιν που έκανε πέντε φορές καραμπόλα με όλες τις μπάλες και σχηματίστηκαν τρύπες στις γωνίες και στις δύο μεγάλες πλευρές, με τα εξής κουφά ερωτήματα να έχουν δημιουργηθεί.

  • Ήταν κομμάτι ενεργειών των Γάλλων αυτή η "αστρική προβολή" ή είναι πράγματι η ολοκλήρωση των ιδεών στη μια αυτή σκέψη, που ήταν να γεννηθεί πριν τη μεγάλη καραμπόλα;
Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για το LHC.
  • Μήπως τελικά όλο το κομμάτι της ιδέας και η μεγάλη καραμπόλα, όλα αυτά μαζί να είναι μόνο κομμάτι-σκέψης του 'Τέλη';
  • Πόσο ετών είναι ο κύριος που ανακάλυψε την ιδέα για κάτι τέτοιο τελικά;
  • Ποια η σχέση του με τον γνωστό πολεμιστή μαχητή Γιάννη Ράμπο;
  • Εν τέλη, μήπως τελικά κάποιοι γνωρίζουν ε την αλήθεια, ώστε να δημιουργήθηκε τέτοια σκέψη;