Gandalf

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γνωστός και ως Rambo, κατοικούσε στην Middle-Earth. Συχνά μπερδεύεται με Κούρδο εξτρεμιστή. Επίσης, έχει πολλούς σωσίες, ώστε οι hackers του διαδικτύου να μην τον βρίσκουν εύκολα.

Χαρακτηριστικά[επεξεργασία]

στον δρόμο για την αποπλάνηση του Φρόντο

Τα στατιστικά του στο Dungeons And Dragons θα μπορούσαν να ήταν:
Strength: 18
Dexterity: 19
Constitution: 20
Intelligence: 25
Wisdom: 24
Charisma: 21


Στους φόνους του συμπεριλαμβάνονται:

21.256.866 Οrcs για τα οποία καταζητείται από την Ιντερπόλ.

Κατορθώματα[επεξεργασία]

Ένας από τους σωσίες του Gandalf

O Gandalf, επειδή ήταν πολύ ζιζάνιο και μεγάλος φασαρτζής και επειδή βαριόταν τη ζωή του, σε συνεργασία με μερικούς γνωστούς ζουμπάδες κακοποιούς του υποκόσμου (γνωστοί και ως Νάνοι), έψαξαν και άρχισαν να παρενοχλούν σεξουαλικά το μικρό βρωμιάρη (γιατί έκλανε, έχεζε και είχε μουνόψειρες στα πόδια) Μπίλμπο να τους βοηθήσει στην απαίσια αναζήτηση τους για λαθραία κοσμήματα. Επειδή ο Gandalf ήταν και γνωστός χέστης και φοβόταν τον αθώο δράκο του βουνού, μετά από απατηλή συμφωνία με τον Μπίλμπο, ο οποίος σαν κορόιδο έκλεψε το δράκο και πήρε τα αρχίδια του, ο Gandalf έγινε πολύ πλούσιος, έχτισε μεζονέτα στο Κολωνάκι και κορόιδευε τον Σάρουμαν που έμενε στον πύργο του παππού του.

Προκήρυξη[επεξεργασία]

Επίσης ο Gandalf είναι γνωστός για την αποπλάνηση της Galadriel, του μικρού Frodo, του Aragorn, τη μαζική δολοφονία των αστυνομικών της Μόρντορ, γνωστών και ως Nazgul. Ακόμη υπάρχουν και υποψίες για την κατοχή του Δαχτυλιδιού. Είναι τέλος γνωστός χασικλής και διανομέας "μαύρου" στη Middle-earth.

Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
τον καταζητούμενο.

Παρακαλούμε όποιος έχει κάποια πληροφορία για το πού μπορεί να βρίσκεται ο παραπάνω νονός του υποκόσμου, ας επικοινωνήσει με το 69453583-Άλφα.

Η αστυνομία πάραυτα, προειδοποιεί τον κόσμο να μείνει κλεισμένος στα σπίτια του, μέχρις ότου συλληφθεί ο επικίνδυνος αυτός κακοποιός.

Εμφάνιση[επεξεργασία]

Ο Gandalf έχει την χαρακτηριστική εμφάνιση ενός γέρου παιδεραστή. Εξού και οι επιτυχημένες αποπλανήσεις των νεαρών χόμπιτ Φρόντο, Σαμ, Μέρι, Πίπιν αλλά και του διεθνούς φήμης νέου μοντέλου Gollum .'Eχει λάβει μέρος σε αρκετές διαφημίσεις και αποτελεί έμπνευση για τη γνώστη Coca-Cola η οποία με βάση την εμφάνισή του και με μερικές λεπτομέρειες που θα τον έκαναν πιο γλυκούλη δημιούργησε τον Άη-Βασίλη. Φήμες λένε πως ο Gandalf επισκέπτεται καθημερινά τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος κατάγεται από τη Σαμάρεια, για πλύσιμο και χτένισμα μουσίων. Επίσης είναι ευρέως γνωστός στον κόσμο για την χαρακτηριστική άσπρη τριχοφυΐα του ο χρωμάτισε προκαλώντας φόβο στον συνάδελφο Φλωρινιώτη.

Ειδικότητα[επεξεργασία]

Ακούγεται σε στενά στο Περιστέρι, οτι ο Gandalf έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στα φανάρια. Ξεκίνησε αφότου ο δάσκαλος Κερί τον πήρε μαζι του στο μυστικιστικό ταξίδι για την εξάπλωση της φωτιάς μαζι με τον δάσκαλο Προμηθέα. Έκτοτε ο Γκανταλφ επαγγέλλεται το παιδί με το φως. Όσοι δεν είστε άσχετοι και εχετε παρακολουθησει τις ταινίες Άρχοντας των Δαχτυλιδιών θα έχετε προσέξει οτι ο Γκάνταλφ δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Σε κάθε σκηνή άπταιστα πραγματοποιεί το καθήκον του να φύγει και να γυρίσει με το Crew. Ειδάλλως αμα δεν χρειαστεί να φύγει το σκήπτρο του, έχε η δύναμη να είναι μαζί του, κατέχει τις δυνάμεις Zippo. Ετσι λοιπόν ο Γκάνταλφ καταφέρνει να οδηγήσει την ομάδα με ασφάλεια χωρις να τρακέρνουν σε τοίχους, βοτσαλάκια, πέτρες, Ορκ, κτίρια, πετσετούλες κλπ. Μάλιστα φτάνουμε στο συμπέρασμα να θεωρήσουμε τον Γκάνταλφ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ φωτιστικό γραφείου, χώρου και ό,τι αλλο υπάρχει μιας που ποτε κανένας δεν απογοητεύτηκε απο τον τρόπο που χειρίζεται την κατάσταση σε όλες του τις περιπετειες.