Castlevania

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Rtrt.PNG Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;

Τα Castlevania (Καστροβένια ελληνιστί) είναι μια σειρά Ηλεκτρονικών Παίγνιων στα οποία ο παίχτης ελέγχει έναν πολύ γενναίο ήρωα που προσπαθεί να νικήσει τον τρις-κακό Count Dracula Vlad Mitsotakis (πρώτος ξάδερφος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη) ο οποίος έχει ώς στόχο να σκλαβώσει όλο τον κόσμο και να κλέψει τις ψυχές όλων των ανθρώπων.


Τα πρώτα Χρόνια[επεξεργασία]

1094: Κάποτε ήταν ένας πάρα πολύ γενναίος Lannister που λεγόταν Λέοντας Βέλμοντιος ο οποίος έχασε την γυναίκα του, την Σάρα πολύ νωρίς. Έμαθε μετά απο αρκετό καιρό όμως ότι η πολυαγαπημένη του γυνή Σάρα ήταν απλά κλεμμένη από έναν άνθρωπο πάρα πολύ κακό τον Walter Bernhardt ( Γουόλτερ Κάψου Σκληρά ) ο οποίος την πήγε σε ένα μεγάλο κάστρο, γνωστό ως Castlevania. Ο Λέοντας μετά, με αποφασιστικότητα, αποφάσισε στην απόφαση να μπεί στο κάστρο και να νικήσει τον Γουόλτερ Γουάιτ και να καταστρέψει για πάντα την αυτοκρατορία ναρκωτικών του, παίρνοντας και την Σάρα πίσω. Φυσικά, με το φλώρικο το σπαθάκι του απο Valeryan Steel, ο Λέοντας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα εναντίον των Ελ που έμεναν στο κάστρο και το στοιχείωναν οπότε έβαλε τον Αλχημιστή Ρονάλντο Γκάνταλφ να του φτιάξει ένα μαστίγιο το οποίο είχε μέσα του δυνάμεις 5 εξορκιστών μαζί. Με αυτό το μαστίγιο, σκότωσε τον Γουόλτερ Γουάιτ καίγοντας τον σκληρά με το μαστίγιο του και παίρνοντας πίσω την Σάρα. Δυστηχώς όμως, ο Λέοντας είχε έναν φίλο, και αυτός φαντάρος ο οποίος έχασε την Μάρα, την πολυαγαπημένη του και από την λύπη του έκανε συμμαχία με έναν Νεφελίμ , τον Θάνατο και αποφάσισε να πολεμήσει τον Λέωντα και σιγά σιγά να τους σκοτώσει όλους για να εκδικηθεί την Μάρα. Έτσι, ο Ματίας, ο φίλος του Λέοντα έδωσε στην Σάρα μια κατάρα για την Μάρα αναγκάζοντας τον Λέοντα να κάνει την καρδιά του πέτρα και να την σκοτώσει με το μαστίγιο το οποίο τότε αφού πήρε την ψυχή της μεταμορφώθηκε στον Βαμπιροσφάχτη, μια βελτιωμένη έκδοση του μαστιγίου το οποίο είχε επάνω του ατσάλι και πολύ αγιασμό. Έτσι, ο Λέοντας κατάφερε να νικήσει τον φίλο του τον Μάτι και τον Νεφελίμ Θάνατο σώζοντας όλη τη Γη. Φυσικά ο Θάνατος κοτζάμ παλίκαρος δεν ψοφάει εύκολα γιατί είναι ο Θάνατος και δεν έχει ψόφο οπότε πήρε τον Μάτι, του έκανε heal τις πληγές γιατί είχε πάρει Control Wizard, και έφυγε μαζί του.

1100-1475 : Αυτόν τον καιρό, ο Λέοντας ανακήρυξε πως θα αφιερωθεί όλη του η οικογένεια στον αφανισμό όλων τον Έλ και των Νεφελίμ μαζί με τον ίδιο τον Ματία, τον παλιό πιστό του φίλο γιατί τώρα πια, έχουνε και τα μέσα με τον Βαμπιροσφάχτη, και το Σκίλ του κυνηγού Βαμπίρ. Έτσι η οικογένεια Βέλμοντ έγινε πια αναγνωρισμένη ως μία απο τις πιο δυνατές μέχρι το 1100 όπου όλοι οι Έλ έιχαν αφανιστεί και ο λαός πια δεν έβρισκε σημάδι για πιθανή απειλή τους πουθενά. Έτσι έδιωξε τον Λέοντα Βελμόντιο και την φαμίλια του σε εξορία γιατί δεν τους χρειάζονταν πια.

1476 : Το 1476, Ο Ματίας αναγεννήθηκε από τον πιο πιστό του φίλο πια, το Νεφελίμ Θάνατο, και εμφάνισε το καταραμένο κάστρο Castlevania για να το κάνει δικό του και να κάνει ένα πάρτυ με διάφορους Έλ που αναγέννησε με Revive Token αφου είχε βάλει τουλάχιστον 50 Ευρώ στο Γκέιμ και είχε rare item drops σε κάθε μάχη. Ένιγουει, το πάρτυ όμως ήταν πολύ άγριο γιατί είχανε σκάσει κάτι γκομενάκια Έλ, τα "Σάκ Γιορ Μπους" όπως λεγόντουσαν και έτσι ο κόσμος για άλλη μια φορά τρομοκρατήθηκε και έστειλε τον Εξορκιστή απο τον Εξορκιστή να τον σκοτώσει για ακόμη μια φορά. Φυσικά, ο εξορκιστής φέιλαρε και ξαφνικά οι Βελμόντιοι έγιναν για άλλη μια φορά το κέντρο όλων των συζητήσεων. Έτσι λοιπόν, κάναν undo την εξορία που τους είχαν βάλει και τους είπαν να χαλάσουν την παρτούζα του Δράκουλα. Τότε, ο Τρέβορ Βελμόντιος πήγε με τον Βαμπιροσφάχτη και τους τα έκανε όλα πουτάνα, σκοτώνοντας για μια ακόμη φορά τον Δράκουλα και κάνοντας το κάστρο του να γυρίσει πίσω στο υπόγειο.
Η περίοδος Λεφτά[επεξεργασία]

Αυτή η περίοδος είναι η περίοδος η οποία αντίθετα με όλα τα άλλα παίγνια Castlevania, δεν είχε την αναγέννηση του Δράκουλα μετά απο εκατοντάδες χρόνια, αλλα μετά από κάθε μήνα, με μόνο λίγα γόνιμα παιχνίδια.

1691 : Ο Δράκουλας αναγεννιέται για δεύτερη φορά και αυτή τη φορά έχει διπλάσια δύναμη! Μέχρι που ο καλός ποιμένας Σίμωνας αποφασίζει μια μέρα να βγεί για βολτίτσα στην εξοχή και διακόπτεται από ένα τεράστιο κάστρο το οποίο εμφανίστηκε μπροστά του από το τίποτα. Νευρίασε λοιπόν ο Σίμωνας και πήγε να γαμήσει τον Δράκουλα μαζί με τους Έλ και Νεφελίμ.

1698 : 7 Χρόνια μετα τον θάνατο του Δράκουλα και των τσιρακίων του, ο Σίμωνας ζούσε μια τέλεια ζωή με τις βολτίτσες του. Μια μέρα όμως, πήγε στον γιατρό και έμαθε οτι είχε μια σπάνια ασθένεια που λεγόταν βαμπιρικός έρπητας εξαιτίας του άγριου σεξ χωρις προφύλαξη που έλαβε ο Δράκουλας με τους Ελ και Νεφελίμ 7 χρόνια πριν. Έτσι, έτοιμος να αποχερετήσει την σεξουαλική του ζωή, ο Σίμωνας πήγε στο νεκροταφείο να αφήσει λουλούδια στο παραμορφωμένο πέος του ώσπου μια φωνή του είπε πως αν το πέος σου πέσει τελείως, θα γίνει μήτρα και ο Δράκουλας θα αναγεννηθεί. Έτσι ο Σίμωνας πήγε σε διάφορα Σπα για να κρατήσει το σχήμα του πέους του εώς που κατάφερε στο τέλος να χάσει τον έρπητα και να σώσει και τον εαυτό του, και την ανθρώπινη φυλή (και απο υπογεννητικότητα και από τον Δράκουλα)

1748 : Ο Απλός Βελμόντιος, ο εγγονός του Σίμωνα πήγε στο κάστρο του Δράκουλα που έκλεινε την 3η γέννηση του για να του πει χρόνια πολλά, μέχρι που ο φίλος του ο... μπλα μπλα μπλα, goto 1094.

1792 : Ο Δεξιός Βελμόντιος ήταν ο μόνος απόγονος των Βελμόντιων που εώς τα 26 του δεν είχε ποτέ πολεμήσει τον Κόμη Δράκουλα. Η Konami λοιπόν τον λυπήθηκε και με τρόπους ακόμη άγνωστους, ο Δράκουλας και οι Έλ με τους Νεφελίμ αναγεννήθηκαν (πάλι) και έκαψαν την πόλη στην οποία έμενε ο Δεξιός Βελμόντιος όταν αυτός έλειπε για να πάει σε μια ομιλία του Αντώνη Σαμαρά. Σαν να μην έφτανε αυτό, του κλέψανε και την γκόμενα του την Ανίτα Πάνυα για να την θυσιάσουν στον μοναδικό άρχοντα Δράκουλα ώστε να γίνει ακόμα πιο δυνατός. Φυσικά ως γνήσιος δεξιός, ο Δεξιός νίκησε τον Δράκουλα με την βοήθεια της Μαρίας Κορλεόνε ,η οποία βρισκόταν εκεί από σύμπτωση, γιατι φορούσε κόκκινα, οπότε ήταν ένας βρομερός κομμουνιστής για αυτόν. Μην αναφέρω καν ότι ένα από τα Νεφελίμ του Δράκουλα, Το Πλάσμα είχε ένα σιδεροδρέπανο στα χέρια του πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Με τα πολλά και τα λίγα, για άλλη μια φορά, ο Δράκουλας έχασε, το κάστρο έπεσε κτλ. κτλ. Ως Πλοτ Τουίστ όμως, μετά από 4 χρόνια, ο Δεξιός όπως πήγε να ψηφίσει (ΝΔ), δεν γύρισε ποτέ σπίτι και μάλλον κλείστηκε η ψυχή του στις κάλπες.... Η μάλλον έτσι νόμιζαν όλοι...

1797 : Έχουν περάσει 100 σχεδον χρόνια στην περίοδο Λεφτά και η πέμπτη αναγέννηση του Δράκουλα δεν ήταν μακριά. Ο Βελμόντιος έχει χαθεί, δεν έχει κάνει γιο γιατί η Ανίτα ήταν στείρα, και η Μαρία Κορλεόνε ήταν ακόμα ανήλικη. Και πάλι όμως, η Μαρία Κορλεόνε γούσταρε πολύ ΝΔ οπότε αποφάσισε να ψάξει για τον Δεξιό παντού μέχρι που ένα κάστρο εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της, λες και της έδειχνε τον δρόμο. Φυσικά με το μυαλό που φορούσε και αυτή, εισήλθε στο τεράστιο κάστρο και έψαξε για την μοναδική της αγάπη. Θυμάστε όμως που είπα πως υπάρχουν και γόνιμες μέρες; Ναι. Για αυτό αντί να παίζεις με την Μαρία Κορλεόνε, παίζεις με τον Αλουκάρντ ( Να μην μπερδευτεί με τον Αλουκάρντ από το Κολασοτράγουδο), τον γιο του Δράκουλα ο οποίος είναι τόσο γαμάτος που γάμαγε άπειρα και όταν κόλλησε AIDS έκανε cast Dark Metamorphosis και healare όλο του το σώμα αμέσως. Ο Αλουκάρντ όπως έψαχνε το κάστρο, νίκησε πολλούς Νεφελίμ αλλά αυτό που αντίκρισε ήταν τρομερό. Ναι. Ήταν ο Δεξιός. Ήταν τωρα πια ο άρχοντας του κάστρου αντί για τον Δράκουλα! Φυσικά μετά ο Αλουκάρντ τον έκανε ΡWN σαν γαμάτος που ήταν και αποκαλύφθηκε ότι ο Δεξιός τόσο καιρό ήταν ελεγχόμενος από τον ξάδερφο του Δράκουλα, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος του ευχήθηκε καλή τύχη πριν πάει να νικήσει τον Δράκουλα για πρώτη φορά. Στο τέλος, ο Μητσοτάκης με τη βοήθεια του Θανάτου αναγεννάει τον Δράκουλα και τον αφήνει να αντικρίσει τον προδότη γιο του. Ο οποίος δυστυχώς... τον βίασε αλύπητα. Αφού τέλειωσαν όλα, ο Αλουκάρντ αποφάσισε να αυτοκτονήσει γιατί είχε σεβντάδες μέχρι που η Μαρία Κορλεόνε παράτησε τον Δεξιό για τον Αλουκάρντ και κάνανε μαζί παιδάκια. Φυσικά, κανένας δεν ξαναείδε τον Αλουκάρντ γιατι τον κλείσανε μέσα για παιδεραστία.
Τα τελευταία Χρόνια[επεξεργασία]

2035 : Ο Δράκουλας έχει καταστραφεί ολοσχερός πια από το 1797 αλλά μια μέρα, σε μια πανσέληνο, ένας φοιτητής, ο Σώμας-Κουν μεταφέρθηκε σε ένα παράξενο κάστρο. Φυσικά, ο Δράκουλας δεν θα μπορούσε να έχει αναγεννηθεί αφου στο κάστρο υπήρχαν μονο Έλ. Μετά από πολλές μάχες όμως, ο Σώμας-Κουν ανακαλύπτει ότι αυτός είναι ο Δράκουλας πράγμα που ταράζει αυτόν και το μαλλί του. Στο τέλος όμως, ο Σώμας νικάει τον Δράκουλα μέσα του και συνεχίζει την ζωή του. Τόσο απλά.Τα Παίγνια[επεξεργασία]

 • Καστροβένια
 • Βαμπιροδολοφόνος
 • Η Αποστολή του Σίμωνα στα Ιεροσόλυμα
 • Καταραμένο Κάστρο
 • Καστροβένια : Η Επιστροφή
 • Καστροβένια Τρία : Η Οργή του Μητσοτάκη
 • ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝ ΚΑΣΤΡΟΒΕΝΙΑ Τέσσερα
 • Καστροβένια Χρονικά
 • Καστροβένια : Ρόντεο Περιόδου
 • Καστροβένια : Κόκκινες Γραμμές
 • Καστροβένια : ΔράκουλαΣ ΕΞ
 • Καστροβένια : Η Συμφωνία της Νύχτας (ΑΕΡΟΤΟΜΗ/SPOILER: ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ)
 • Καστροβένια 64 (Για την Κονσόλα EX MPOX ONE)
 • Καστροβένια : Η αυτοκρατορία του Σκότους
 • Καστροβένια : Ο Κύκλος του Φεγγαριού
 • Καστροβένια : Η Αρμονία του Αρμονίου
 • Καστροβένια : H Άρια της Θλίψης (Σνιφ)
 • Καστροβένια : Η Αυγή της Θλίψης (Κλαψ)
 • Καστροβένια : Το Πρόβατο της Αθωότητας
 • Καστροβένια : Η Κατάρα του Σκότους
 • Καστροβένια : Το Πορτραίτο της Καταστροφής (Εναλ. Όνομα : Rambo 3)
 • Καστροβένια : Το Τάγμα της Έι Κλασσίας
 • Καστροβένια : Δικαιοσύνη
 • Καστροβένια : Η Αρμονία της Λύπης
Τα αντίπαλα Νεφελίμ[επεξεργασία]

 • Θάνατος: Ο πρώτος Νεφελίμ που εμφανίστηκε στο κάστρο και βοήθησε στην ψυχανάλυση του Κόμη Δράκουλα τα τελευταία 700 χρόνια.
 • Μπάτμαν: Ο Μπάτμαν είναι από τους πιο συχνούς Νεφελίμ σε όλα τα παιχνίδια. Του αρέσει να πετάει και να πεθαίνει πιο γρήγορα από όλα τα άλλα Νεφελίμ.
 • Λεγεώνας: Στην εφηβεία όλοι κορόιδευαν τον Λεγεώνα οπότε και αυτός για εκδίκηση τους μάζεψε όλους για να ξεφαντωσουν (δήθεν) και τους πήρε τις ψυχές για να ικανοποιήσει το φετις του για παρτούζα με νεκρά πτώματα.
 • Ολροξιος Βαγγελας: Φίλος του Δράκουλα στα τελευταία χρονια, του άρεσε πολύ το ψωμί και το κρασί.
 • Μέδουσα: Μια θεογκομενα που σε μαρμάρωνε όταν ένιωθε ντροπή γιατί της αρέσει σκληρό.


Τα αντίπαλα Έλ[επεξεργασία]

 • Σκελετός: Απομεινάρια παλιού Έλ. Πετάει τα κόκαλα των προγόνων του επάνω σου.
 • Σκελετός με ασπίδα: Απομεινάρια παλιού Έλ. Πετάει κόκαλα των προγόνων του αλλά το κάνει με στυλ.
 • Σκελετός με ασπίδα και σπαθί: Βαρέθηκε να πετάει κόκαλα και πήρε τ'αρματα.
 • Σάκ Γιου Μπους: Ένα θανατηφόρο θηλυκό. Κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
 • Γοργόνα Μαν: Είναι σαν τον Σούπερ Μαν αλλά φοράει latex στολή και κολυμπάει.
 • Παραμαουντθρωπους: Έλ αρχαίας καταγωγής. Φήμες επιβεβαιωνουν την εξαφάνιση του μετά από ανεργία.
 • Οουλ Ναιτ: Οουλ Ντει, Οουλ Ναιτ.