12plus

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Rtrt.PNG Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;
Bouncywikilogo9.gif Αυτό το λήμμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και έχει προταθεί η μεταφορά του στη Βικιπαίδεια.
Ο 12plus τελειώνει τον ψυχρό πόλεμο το 1990.

Ο 12plus, γνωστός και με τα παρατσούκλια "12+", "Dr Mzzzorg" και "ο τρελός με το αλυσοπρίονο" είναι ένας από τους μεγαλύτερους πυρηνικούς φυσικούς της εποχής μας και ενδεχομένως όλων των εποχών, ακόμα και μελλοντικών. Έγινε ευρύτερα γνωστός στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα λόγω της ανακάλυψής του εν έτει 2005 ότι η γη ισορροπεί πάνω σε μια τεράστια σαρανταποδαρούσα.

Παιδικά Χρόνια[επεξεργασία]

Ο σώζων εαυτόν σωθήτωωωωωωωωωωωωωωω.....

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τα παιδικά χρόνια του 12+. Οι περισσότερες μαρτυρίες ισορροπούν μεταξύ μύθου και πραγματικότητας. Σύμφωνα με μία από αυτές, όταν ο 12+ βρισκόταν στην τρυφερή ηλικία των 64 35 20 120 6 ετών, του επιτέθηκε ένας Χλιμίντζουρας για να του κλέψει το ποπ κορν. Η σωρός του χλιμίντζουρα μεταφέρθηκε στο πρώτο κοιμητήριο Αθηνών μετά από δύο μέρες. Σύσσωμο το συμβούλιο γονέων και κηδεμόνων αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον εκδικητικό νεαρό, φοβούμενο αντίποινα.

Σπουδές[επεξεργασία]

Ο 12+ μάζεψε τα λεφτά που χρειαζόταν για σπουδές στο εξωτερικό ληστεύοντας τα κρεοπωλεία τις περιοχής του και πουλώντας οικόπεδα με αντιπαροχή. Το 1995 πάνω-κάτω αποφοίτησε από το Εμ-Άι-Τι με πτυχίο στις δημόσιες σχέσεις με εξειδίκευση στην προσέγγιση των ασθενών πληθυσμιακών ομάδων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του είχε την ευτυχία να συνεργαστεί με ένα μεγάλο εύρος επιστημόνων σε πολλά και σημαντικά project, σημαντικότερο εκ των οποίων ήταν το Μαγνητικό μπιφτέκι.

Κι άλλες Σπουδές[επεξεργασία]

Ο 12+ δεν αρκέστηκε όμως σε ένα ψωροπτυχίο και αποφάσισε να κάνει μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Μετά από πολλές αποτυχημένες αιτήσεις στα ΤΕΙ Ιχθυοκαλλιέργειας Μεσολογγίου αποφάσισε να στραφεί στην άλλη μεγάλη του αγάπη, την Πάμελα Άντερσον Monica Bellucci ANgelica Houston Ε μα άσε με να γράψω αυτ Γιοσού πυρηνική φυσική. Μέσα σε λίγα χρόνια είχε κάνει το όνομά του γνωστό στην ακαδημαϊκή κοινότητα της Γουατεμάλας και αποφάσισε να δεχτεί την έδρα που του προσφέρθηκε στο Πρίνστον. Πολλοί ακαδημαϊκοί τον ζήλεψαν και προσπάθησαν να του φάνε το κρανίο, αποδείχτηκε όμως ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά τρόμπες.

Η μεγάλη ανακάλυψη του 2005[επεξεργασία]

Και ξαφνικά, μια ωραία μέρα που ο 12+ χαλάρωνε στο σπίτι του μετά από μια μέρα κοπιαστικής δουλειάς, του ήρθε η θεία φώτιση. Τα μακαρόνια που είχε φτιάξει το μεσημέρι θα ήταν πιο γευστικά αν τα είχε κάνει με κιμά.

Η δεύτερη μεγάλη ανακάλυψη του 2005[επεξεργασία]

Η διαπίστωση ότι η γη ισορροπεί πάνω σε μια γιγάντια σαρανταποδαρούσα δεν ήρθε στον 12+ ξαφνικά, αλλά ήταν προϊόν ώριμης σκέψης ετών, σύγκρισης δεδομένων και παρακολούθησης σεμιναρίων και επιλεκτικών επιστημονικών εκπομπών με τα πλέον υψηλά στάνταρντζ και υψηλού κύρους. Την 30η Φεβρουαρίου του 2005, ημέρα Κυριακή, ο 12+ ανακοινώνει στο ετήσιο συνέδριο πυρηνικής φυσικής του Ουλάν Μπατόρ:

- Η γη ισορροπεί πάνω σε μια τεράστια σαρανταποδαρούσα. Η απόδειξη αφήνεται σαν άσκηση. (12+)

- Ωωωωω... (ακροατήριο)

- Έτσι. (Καραμπογιάς)

- Σιγά το νέο. (Μάκης)

Δραστηριότητες μέχρι σήμερα[επεξεργασία]

Μετά τη σπουδαία του ανακάλυψη του 2005, ο 12+ αποφάσισε να κάνει 5 μήνες διακοπές στη Μαρτινίκα και κατόπιν επέστρεψε στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα. Επόμενο μεγάλο πεδίο έρευνάς του αποτέλεσαν οι Ελ και οι σεξουαλικές τους συνήθειες. Το Σεπτέμβριο του 2006 διατύπωσε την Εικασία του 12+, σύμφωνα με την οποία οι Ελ αναπαράγονταν με Μύτωση. Επιχείρησε να αποδείξει την εικασία αυτή. Στο μεταξύ όμως, επιπλοκές οι οποίες είχαν να κάνουν με τις πειραματικές συνθήκες και την κάλυψη όλων των δυνατών υποπεριπτώσεων έχουν αναστείλει την ολοκλήρωση της απόδειξης για χρονικό διάστημα που δεν έχει συγκεκριμενοποιηθεί.

Τρίβια[επεξεργασία]

Γνωρίζατε ότι...

Το άρθρο αυτό δεν έχει ιντερβικιές.Πηγαίνετε γρήγορα να του βάλετε τις απαραίτητες ιντερβικιές, γιατί αλλιώς θα πάτε εδώ.