Ψηφοφόρος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε κορόιδο;

Επιπλέον, ρίξτε μια ματιά στη Φρικηομάδα!


Ο ψηφοφόρος είναι μια κοινωνική ιδιότητα των πολιτών που ζουν σε χώρες με αντιπροσωπευτικό πολίτευμα. Ο κάθε ένας πολίτης μετά τα δεκαοκτώ έτη της ηλικίας του αποκτά αυτή την ιδιότητα. Μεταξύ άλλων αποκτά το δικαίωμα να επιλέξει μέσω των εκλογών τον απατεώνα που θέλει να καταστρέψει το παρόν του και το μέλλον του. Η λέξη προέρχεται από το ψηφίζω και το φόρος και σημαίνει: είμαι τόσο ηλίθιος που θέλω κάποιον άχρηστο να μου επιβάλλει φόρους που δεν μπορώ να πληρώσω άρα θα πρέπει να γίνω κλέφτης.

Αναγνώριση του ψηφοφόρου[επεξεργασία]

Εύκολα αναγνωρίζει κάποιος ένα ψηφοφόρο καθώς ο τελευταίος μοιάζει με ανθρωποπίθηκο που επιχειρεί να ανακαλύψει τη φωτιά. Ισχυρίζεται ότι κάποιος υποψήφιος βουλευτής τον βοηθά σε αυτή του την εργασία και με απέραντη ευγνωμοσύνη ,την Κυριακή των εκλογών τον επιλέγει. Οι ψηφοφόροι -ειδικά των μεγάλων κομμάτων- έχει παρατηρηθεί πως έχουν νοημοσύνη μαστουρωμένου ροφού με τη διαφορά ότι οι τελευταίοι δεν κάνουν το λάθος να ψηφίζουν.

Δικαίωματα του Ψηφοφόρου[επεξεργασία]

Κανένα απολύτως δικαίωμα δεν παραχωρείται στους πολίτες με αυτή την ιδιότητα.

Ευθύνες του Ψηφοφόρου[επεξεργασία]

Συνειδησιακά φέρουν την ευθύνη ότι πάντα επιλέγουν τον πιο άχρηστο και ανίκανο να κυβερνήσει τη χώρα, αλλά αυτό δεν αποτελεί και πρόβλημα καθώς ο ψηφοφόρος έχει αποστερηθεί της συνείδησης του την πρώτη φορά που ψηφίζει κόμμα που λαμβάνει την εξουσία.

Φαΐ του Ψηφοφόρου[επεξεργασία]

Ο Ψηφοφόρος αρέσκεται στο να τρώει κυρίως Κουτόχορτο. Το παρόν φαγητό είναι ειδικά made in Greece και καταναλώνεται εις διπλάσια μεγέθη κατά την εκλογική περίοδο. Αυτό είναι και που τους δίνει τα ιδιαίτερά τους χαρακτηριστικά και τους προσδίδει την χαρακτηριστική ανοημοσύνη τους.