Ψητοπωλείο ο Στέλιος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Σουβλάκι.PNG

Σουβλακολογία

Σουβλάκι
Σουβλάκι Magnus
Σουβλάκιο
Η Παναγία η Σουβλακοκρατούσα
Γύρομπανκ
Γύρος
Ψητοπωλείο ο Στέλιος
Βρωμύλος Σουβλατζής
Το τσουκάλι του Δέλτα
Διαστημικό σουβλάκι
Το ακόλουθο άρθρο αποτελεί μια ευγενική χορηγία της Γύρομπανκ®.

Ξέρω τι σκέφτεστε. Ότι είναι ηλίθιο το όνομα "Ψητοπωλείο ο Στέλιος" αλλά ένας πληρωμένος κατάσκοπος των Μελ έφτιαξε ένα άρθρο με όνομα Στέλιος.

“Πήρα ένα σουβλάκι από τον Στέλιο και του είπα: Εσύ είσαι εσύ; και μου απάντησε: Ναι εγώ είμαι εγώ

- Ο Όσκαρ Ουάιλντ για το σουβλάκι του

“Αφού τρώγεται, με ενδιαφέρει!”

- Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Πρόλογος[επεξεργασία]

Ο Στέλιος είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος που έχει ένα ψητοπωλείο στα Κοσκινού στην Ρόδο. Όπως καταλαβαίνετε μαζεύει όλους τους ψευτοκάγκουρες του χωριού και τους βάζει να κάνουν delivery και εκείνοι κάνουν σούζες με τα μηχανάκια και τα διαλύουν. Ο Στέλιος παραμένει ψύχραιμος. Αλλά, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ;
Μια μέρα ξαφνικά εμφανίστηκε ένας ΕΜΟ και είπε στον μάστορα Στέλιο: "Έχει προφυλακτικά στην τουαλέτα;" Και τότε ο κύριος Στέλιος απήντησε το θρυλικό: "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!" Λέγεται πως από εκεί εμπνεύστηκε ο Λεωνίδας ο Σπαρτιάτης όταν ο Ξέρξης του είπε πως θέλει να του κάνει στοματικό έρωτα και να τον πάρουν οι υπόλοιποι στρατιώτες και είλωτες που είχε φέρει μαζί του ο Λεωνίδας! Μάλιστα λέγεται πως ο κύριος Στέλιος συγγενεύει με τον Τσακ Νόρις και τρώνε μαζί σουβλάκια!

Η Αλήθεια[επεξεργασία]

Ο Στέλιος εν δράσει

Ο Στέλιος στην ηλικία των 16 πιάστηκε από πράκτορες βριλ να κάνει τελετές και θυσίες. Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ήταν σατανιστής! Οι αρχές τον κυνήγησαν για 10 χρόνια ώσπου στην ηλικία των 26 και φυλακίστηκε στον πλανήτη Κρύφτον μέχρι που απέδρασε μετά από 666 χρόνια και γύρισε στην Γη. Παραδόξως δεν είχε γεράσει καθόλου. Προσγειώθηκε στην Αμερική το 600 μ.Χ και συνάντησε τον Τσακ Νόρις ο οποίος κατεδάφισε όλους τους συμμάχους του. Όταν όμως τα έβαλε ο ίδιος με τον Τσακ βγήκε ισοπαλία. Και οι δύο έπεσαν αναίσθητοι. Από τότε ο Τσακ Νόρις αρνείται κάθε φήμη που τον θέλει ανίκανο να νικήσει τον Στέλιο. Από τότε ο Στέλιος κρύφτηκε και μόνο οι μυστικές οργανώσεις που συνεργαζόταν μαζί του ήξεραν που βρίσκεται. Παρόλα αυτά όμως το 1821 ανακαλύφθηκε το μέρος που ζούσε. Αφού τον βρήκαν τον κυνήγησαν χιλιάδες στρατιές των Ναζί οι οποίοι αφανίστηκαν στην χαώδης νυχιά και δαγκωνιά του Στέλιου. Φήμες λένε ότι είναι απόγονος του Κόμη Δράκουλα και ότι έτσι εξηγούνται τα νύχια και τα δόντια. Τώρα ο Στέλιος ζει στα Κοσκινού και είναι εκτός δράσης.

“Όλα είναι ψέματα! Δεν τον ξέρω αυτόν τον Καραγκιόζη!”

- Ο Τσακ Νόρις για τον Στέλιο

“Δεν με ξέρεις πιτσουνάκι μου;”

- Ο Στέλιος για τον Τσακ Νόρις

“Μαμάαα! Ο Στέλιος με πείραξε!!”

- Ο Τσακ Νόρις

“Εν αρχήν Στέλιος ην το τίποτα... Ύστερα, ο Τσακ Νόρις κλώτσησε αυτό το τίποτα με γυριστή κλωτσιά στα μούτρα και του είπε "Άει χάσου". Αυτή είναι όλη η ιστορία.”

- Ένας ιστορικός για τον Τσακ Νόρις

Στην τελική μάχη όμως ο Τσακ θα τον σκοτώσει.

Φήμες για τον Στέλιο[επεξεργασία]

Φήμες λένε πολλά για τον Στέλιο. Το καθένα συνδέεται με το άλλο. Για να μάθετε πιο πολλά συνδέστε τα μόνοι σας. Μουαχαχά!

...και το σουβλάκι μέσα από τις στάχτες εγεννήθη...

Ο Στέλιος είναι πιο σατανιστής και από τον ίδιο τον Σατανά.


Τα δόντια του Στέλιου δεν είναι μεγάλα. Τα θύματα του είναι μικρά.


Τα σουβλάκια του Στέλιου είναι θεραπευτικά. ΜΟΝΟ σε μικρές ποσότητες.


Μια φορά ένας Κοσκινιάτης είπε στον Στέλιο ότι δεν φτιάχνει καλά σουβλάκια. Από τότε δεν ξανακούστηκαν νέα του.


Ο Στέλιος έφτιαξε μια φορά κανονικό σουβλάκι. Την επόμενη μέρα βγήκε το σουβλάκι της χρονιάς.


Τα ναρκωτικά δεν περιέχουν μόνο ναρκωτικές ουσίες. Περιέχουν το μείγμα Σουβ= πατ+τζατζ+γυρ*? με το πατ να δείχνει την ποσότητα πατατίνης, το τζατζ την ποσότητα τζατζικίνης και το γυρ την ποσότητα γυρίνης. Συνολικά

Τα ερωτηματικά είναι η ποσότητα του υλικού που θα προστεθεί...


Μια φορά πήγε κάποιος να πάρει σουβλάκια. Ζήτησε 99 πίτες. Ο Στέλιος του 'πε να τις κάνει 100. Εκείνος του απάντησε "ποιος θα φάει 100 πίτες?. Την επόμενη μέρα ο γύρος ήταν πιο σκληρός και η γεύση του είχε αλλάξει..

Φίλοι[επεξεργασία]

Εχθροί[επεξεργασία]

Εσωτερικοί Σύνδεσμοι[επεξεργασία]