Χόλιγουντ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“Χάλια τα πεζοδρόμια, εκεί που περπατούσα το πόδι βούλιαξε σε υγρό τσιμέντο.”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ
Το Χόλιγουντ όπως φαίνεται από Καλλιθέα μεριά.

Το Χόλιγουντ είχε την μεγάλη τιμή να έχει δημιουργηθεί απο τον διάσημο Chuck Norris που απαίτησε να δημιουργηθεί τσάμπα αλλιώς θα έκανε την στριφογυριστή κλωτσιά σε όλους του τους εργάτες και οι εργάτες θα έτρεχαν με ~ 200 χμ την ώρα.
Αυτό βέβαια θα ηταν κακό για την φήμη του.

Επίσης όλοι αυτοί που πάτησαν το χώμα της...έγιναν πέτρα. Όπως η Paris Hilton. Γι αυτό είναι τόσο διάσημο το Ηolly wood.

Ιστορία[επεξεργασία]

Ιδρύθηκε πολύ πιθανόν από τον Τσακ Νόρις ο οποίος εκτέλεσε καθήκοντα δημάρχου. Κατά την Διάρκεια του ΠΠII, όταν η Γερμανοί κατέλαβαν την Ουάσιγκτον, η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε στο Χόλιγουντ. Σύμφωνα με την προφητεία του Terminator το έτος 2500 ο Τσακ Νόρις θα κατακτήσει ξανά το Χόλιγουντ θα ανακηρύξει τον εαυτό του Αυτοκράτορα και θα μετανομάσει το Χόλιγουντ σε Norrisdom.


Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!