Χρήστης:Pizifliker

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Kagelaria.jpg Με το παπαρόν ανακυρήσσεσαι σε πισωκυλώντας & μέλος της Φρικηπαιδειακής Κυβερνήσεως. Παρακαλώ όπως ενημερώσατέ με για τα χαρτοφυλάκια που σας ενδιαφέρουν! --Jίμιος Τι θες? 18:02, 21 Αυγούστου 2010 (UTC) Kagelaria.jpg

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΦΛΙΚέΡ. ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. Wth.jpg

Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προειδοποιεί[επεξεργασία]

Η Φρικηπαίδεια δημιουργεί εθισμό σε μεγάλο βαθμό, μην την αρχίζετε!

Τι σημαίνει ο όρος "Pizifliker"[επεξεργασία]

Αυτό τα λέει όλα!

Μόνο ο Μάκης και ο Όσκαρ Ουάιλντ γνωρίζουν. Αποδεικνύεται πάντως με μαθηματικά λυκείου ότι είναι από τη γλώσσα των Γκρόιτς:

664f339f8a4d6157569f4d90e01fcebb.png

Η Βιογραφία μου με δύο λόγια[επεξεργασία]

ΜΕΓΑΣ ΚΘΟΥΛΟΥ.

Η Βιογραφία μου με περισσότερα από δύο λόγια[επεξεργασία]

Πάντα φοράω το κθουλοφυλαχτό μου.

Γεννήθηκα όταν το θέλησε ο Κθούλου. Στα πρώτα χρόνια της ζωής μου δε γνώριζα για τι ακριβώς προοριζόμουν. Ο απολογισμός αυτών των χρόνων (γνωστά και ως Τα σκοτεινά Έτη) είναι εκατόν είκοσι δύο αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας και μόνο μία επιτυχημένη. Με λίγα λόγια η ζωή μου ήταν βαρετή και χωρίς νόημα. Μέχρι που γνώρισα (ποιον άλλο?) τον ΚΘΟΥΛΟΥ !!!! Αυτός μ' έβαλε στο σωστό δρόμο και με οδήγησε στη Φρικηπαίδεια. Το μεγαλειώδες μου έργο είναι γνωστό ανά τους χρήστες! Θα πεθάνω όταν το θελήσει ο Κθούλου... (ελπίζω όχι πολύ σύντομα)


Ιμπόρταντ Ντέιτς[επεξεργασία]

30-6-2010[επεξεργασία]

Μουάχαχα!! Έφτασα τις 666 επεξεργασίες!! --Πιτσιφλικέρ 09:00, 30 Ιουνίου 2010 (UTC)

28-7-2010[επεξεργασία]

Άι χαβ μάι μπέρθντεϊς!!!! Γίνομαι 16 !!!!!

Αρχείο:Jesus Singing Happy Birthday to Himself (South Park)

3-8-2010[επεξεργασία]

Ναιιιιιιι!!!!!!!! Ξεπέρασα τις 1000 επεξεργασίες!!!!!! (Ανήκω πλέον στο Κλαμπ των 1000+.) Πιτσιφλικέρ 20:57, 3 Αυγούστου 2010 (UTC)

21-8-2010[επεξεργασία]

Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους οι κόποι μου ανταμείβονται. Είμαι πλέον μέλος της Φρικηπαιδειακής Κυβέρνησης. Πιτσιφλικέρ 18:39, 21 Αυγούστου 2010 (UTC)

10-12-2010[επεξεργασία]

Σαν σήμερα έγινα μέλος της Φρικηπαίδειας! Έκλεισα ένα χρόνο και πάω για δεύτερο! από τον Πιτσιφλικέρ, τον Ελεύθερο Παρωδό 19:09, 10 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)

7-12-2011[επεξεργασία]

Δύο χρόνια στη Φρικηπαίδεια! Πιτσιφλικέριος ο Κθουλομανής 15:40, 7 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)

Να τα 100σεις! --Μ

Κθούλισις[επεξεργασία]

Γενικές Πληροφορίες
CthulhuDildo.png Αυτός ο χρήστης είναι ακόλουθος του Μέγα Κθούλου και είναι περήφανος γι' αυτό!
Tromaktiko.jpg Αυτός ο χρήστης είναι άκρως πολιτικοποιημένος.
Acropolis wideweb 430x303.jpg Αυτός ο χρήστης είναι Αθηναίος.
Pinokio.jpg Αυτός ο χρήστης λέει πάντα την αλήθεια.
Vanda Lisa.jpg Αυτός ο χρήστης αριστεύει στο Photochop.
Mitsotakis-skitso.jpg Αυτός ο χρήστης έχει ξετρελαθεί με τον Μητσοτάκη. Ας προσευχηθούμε η ψυχή του να αναπαυθεί. Ήταν τόσο νέος...
Fuck-you.jpg Αυτός ο χρήστης είναι πάντα γελαστός.
El-wiki-logo.png Αυτός ο χρήστης παραμορφώνεται συστηματικά στη βικιπαίδεια.
Metal.jpg Αυτός ο χρήστης είναι φανατικός μεταλλάς. Του αρέσουν πολύ τα μέταλλα.
el-3 Αυτός ο χρήστης μιλάει ελληνικά αψαίστως.
Cute me me.jpg Αυτός ο χρήστης γνωρίζει τα πάντα.
Andy-warhol-effect-all.jpg Αυτός ο χρήστης είναι τετραχασμένη προσωπικότητα.
Cthulhupriest4.jpg Αυτός ο χρήστης είναι o θρησκευτικός αρχηγός όλων όσων πιστεύουν τον Κθούλου.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ IMT copy.jpg
Αυτός ο χρήστης μισεί το ΙΜΤ


Σύμφωνα με την Κθουλική Πίστη, η ψυχή του Χ.Φ. Λάβκραφτ μπήκε στο σώμα μου. Το γεγονός αυτό ονομάζεται Κθούλισις. Έτσι συνεχίζεται η μεταλαμπάδευση των γνώσεών του, σχετικά με το έργο του Κθούλου. Όπως δηλαδή το είπε ο ίδιος ο Λάβκραφτ:

" Και θα έρθει η μέρα όπου θα με πάρει κοντά του ο Απεραντοτιτανοτεράστιος και η ψυχή μου θα πετάξει με ολοπράσινα φτερά και θα μπει στο σώμα του διαδόχου μου. Αυτός θα έχει φρικτή καρδιά και θα είναι Φρικη-Χρήστης "

Επιπλέον μου έχει δοθεί η δύναμη να παίρνω διάφορες μορφές, ώστε να τρομοκρατώ τους εχθρούς και να ενισχύω την πίστη των Κθουλιστών. Να λοιπόν πώς έγινε η αποκάλυψη και η μετενσάρκωση του Λάβκραφτ στο σώμα μου: Καθόμουν, αμέριμνος όπως πάντα, στον υπολογιστή και έκανα "ζάπινγκ" σε διάφορα σάιτ. Άξαφνα ο υπολογιστής έσβησε. "Το κέρατό μου!" είπα και τον ξανάνοιξα. Τη στιγμή που πληκτρολογούσα τον κωδικό μου, όλα τα φώτα του δωματίου τρεμόσβησαν και η πόρτα έκλεισε απότομα. "Α στο διάλο!" είπα τρομαγμένος. Τότε μια πρασινωπή ομίχλη εμφανίστηκε από το πουθενά. Μια φωνή (του Λάβκραφτ) είπε: "Σβήνει το καντήλι μου". "Γιατί, βρέχει φωτιά στη στράτα σου;" ρώτησα. "Είσαι ο επόμενος Κήρυκας του Κθούλου.". Μετά το μόνο που θυμάμαι είναι ένα δυνατό φως. Ξύπνησα μπροστά στην οθόνη, σε μια ιστοσελίδα που δε γνώριζα... Φρικηπαίδεια! Τότε όλα μου φανερώθηκαν...

South Park Creator[επεξεργασία]

Όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν τα δικά ανθρωπάκια, όπως αυτά σε διάφορα γλήμματα (π.χ. Άγιον όρος, Πειρκτλ.) μπορούν να απευθυνθούν εδώ: [1]. Για να αποθηκεύσετε, πατήστε ένα κουμπί πάνω δεξιά που λέει PrtScn SysRq. Μετά ανοίξτε ζωγραφική και επικόλληση. Κόψτε το μέρος της φωτογραφίας που σας ενδιαφέρει και κολλήστε το σε κάποιο πρόγραμμα εικόνων.

Lab[επεξεργασία]

Εδώ υπάρχει το λινκ για το ιδιωτικό μου εργαστήρι άρθρων. Πρόσβαση μόνο σε όσους έχουν εργασία, δηλαδή εμένα. Πιστέψτε με, δε θέλετε να δείτε πώς φτιάχνω τα άρθρα μου!

Απαγορευμένο λινκ: Μην το πατήσεις, αν δεν είσαι εγώ!