Χουφτωτής (ο αυτόματος)

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Ο χουφτωτής ο αυτόματος σε ροζ χρώμα, κατά την διάρκεια επίδειξης από βυζομοντέλο.

Ο χουφτωτής ο αυτόματος, ο original, ο αυθεντικός είναι το πιο δημοφιλές γυναικείο αξεσουάρ, όλων των εποχών - δηλαδή χρησιμοποιείται και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Όπως κάθε άχρηστο αντικείμενο, εφευρέθηκε από Γιαπωνέζο ευνούχο, τον πασίγνωστο Σουγκαμό Τομαγκασάκι.

Ο χουφτωτής αποτελείται από μια λαβή η οποία καταλήγει σε εξομοιωτή χεριού. Ο βασικότερος λόγος της μεγάλης επιτυχία του είναι ότι ο εξομοιωτής χεριού, προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος. Οι γυναίκες βρήκαν εκεί την ζεστασιά που αναζητούσαν μάταια σε ανδρικά χέρια, ενώ συσκευάζεται εύκολα για μεταφορά σε ταξίδι. Επίσης χωράει και στην τσάντα καλλυντικών.

Ο χουφτωτής με την πάροδο του χρόνου, άρχισε να χρησιμοποιείται και για άλλα μέρη του σώματος, όπως ο πρωκτός ή αλλιώς κώλος. Παρόλο που ο χουφτωτής ο αυτόματος, κατασκευάστηκε αρχικά για αποκλειστικά γυναικεία χρήση, άρχισε τα τελευταία χρόνια να έχει μεγάλη ανταπόκριση και στο ανδρικό κοινό, το οποίο κατά κύριο λόγο το χρησιμοποιεί για "ξύσιμο αρχιδιών". Εκεί αποκαλύπτεται όλο το μεγαλείο της εφεύρεσης, μιας και αποδεικνύετε ότι εκτός των άλλων ο χουφτωτής δεν προκαλεί ερεθισμούς σε ευαίσθητα σημεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απευθείας επαφή με τα αρχίδια (όχι υποχρεωτικά πάνω από το βρακί).