Χελωνοτζίνι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Rtrt.PNG Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;

Το χελωνοτζίνι είναι συγγενής των γνωστών τριών χελωνιντζακίων από τη μεριά της τρίτης ξαδέρφης τους που είναι γνωστή σαν χελώνα των Γκαλάπαγος και βαφτισιμίος του Τσακ Νόρις. Δημιουργήθηκε γύρω στο 3245 π.χ (παραδείγματος χάριν) μετά από μια επική μάχη που είχε ο Τσακ στα Μαρμαρένια αλώνια με τον πρόγονο του Αλέξη Κούγια.

Το ιστορικό της δημιουργίας[επεξεργασία]

Σύμφωνα με τις γραφές όταν ο Τσακ Νόρις σκότωσε και τον τελευταίο στρατιώτη του Κουγιεϊκού τάγματος και η μάχη είχε έρθει στο τέλος της εμφανίστηκε μπροστά του το τζίνι του Αλαντίν και προθυμοποιήθηκε να του πραγματοποιήσει κάθε του επιθυμία. Όντας κλεισμένο μέσα στο λυχνάρι το τζίνι για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια είχε πάθει αλτσχάιμερ και είχε ξεχάσει τον δημιουργό του και γι αυτό τον λόγο ο Τσακ από δημιουργός του έγινε νονός του βαφτίζοντάς τον στο ίδιο του το αίμα.

Το αποτέλεσμα τον απανωτών στριφογυριστών κλωτσιών ήταν το λυχνάρι να πάρει το σχήμα του γνωστού σε όλους μας καβουκιού χελώνας και το τζίνι από το ξύλο που έφαγε να γίνει κακάσχημο και να εγκλωβιστεί μέσα στο καβούκι (πρώην λυχνάρι) για πάντα. Επίσης λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων έγινε απίστευτα αργοκίνητο και αργόστροφο ακόμη και στις πραγματοποιήσεις ευχών (λέγεται ότι χρειάζονται πλέον 2.500.000.000 χρόνια για να πραγματοποιηθεί η ευχή που του ζητάει οποιοσδήποτε πλην του νονού του).