Χανεμπού

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τα Χανεμπού είναι ιπτάμενοι δίσκοι οι οποίοι προέρχονται από τους ΕΛ και πήραν την ονομασία τους από τον εφευρέτη τους Εμπού Χαν(Ebu Khan) πρόγονος του γνωστού Τζένγκις Χαν (Gengis Khan) και του Γερμανού παλαίμαχου τερματοφύλακα Oliver Khan.

Αποτελούν το κύριο όπλο της Πολεμικής Αεροπορίας και Αεροπλοΐας των ΕΛ και κατασκευάζονται από την ΕΛ.Β.Ο. (ΕΛ Βιομηχανία Όπλων).

Σύμφωνα με το βιβλίο του προφήτη Λιακόπουλου υπήρξαν το κύριο όπλο των ΕΛ στον 1ο π.Χ. Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ των ΕΛ και των Ατλάντων (κάτοικοι της Ατλαντίδας) και ευθύνεται για την βύθιση της. Επίσης πρωτό χρησιμοποιήθηκαν και στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο από τους Γερμανούς στην μάχη του ΕΛ αλα Μέιν και ήταν γνωστά στους Αμερικανούς ως Foo Fighters. Η Κίνα αντέγραψε κάποια μυστικά τους και παρήγαγε τoυς γνωστούς Kung Foo Fighters εξού και οι γνωστές πτητικές κλωτσιές τους.

Η κατασκευή τους στην Γη γίνεται στον Νότιο Πόλο στο καταφύγιο του Σούπερμαν ( Καλ-ΕΛ) υπό την διεύθυνση τoυ ΕΛβις Πρίσλεϋ (πρώην Βασιλιάς των ΕΛ) και στην περιοχή 51 (Area 51) γίνονται οι τελικές δοκιμές.

  • Σύμφωνα με κάποιες θεωρίες δεν υπάρχουν Χανεμπού, απλά ο Τσακ Νόρις παίζει δισκοβολία.