Χαλβάς

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!

Χαλβάς : Κυριολεκτικά ειναι ένα γλυκό ευρέως διαδεδομένο με διάφορες παραλλαγές που συνήθως καταναλώνεται σε περιόδους νηστείας (σαρακοστή).

Μεταφορικά και κοροϊδευτικά όμως χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τον άνδρα ο οποίος "χαζεύει", καρφώνει όμορφες γυναίκες με εντελώς αδιάκριτο βλέμμα και παρατεταμένο. Συνήθως οι "χαλβάδες" σφυρίζουν όταν δουν μια ωραία γυναικα στο δρόμο και πολύ συχνά απευθύνονται σε αυτές με εκφράσεις χυδαίου περιεχομένου. Πολύ συχνό φαινόμενο είναι ότι "χαλβάδες" όταν οδηγούν συνηθίζουν να κορνάρουν και να μιλούν με χυδαίο τρόπο προς τις γκόμενες που θα δουν από μακριά. Οι χαλβάδες απαντώται παντού, ιδιαίτερα βέβαια στις μεγάλες πόλεις. Όσο για την εθνικότητα του χαλβά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι πολλοί Έλληνες μέσης ηλικίας κυρίως, είναι χαλβάδες...Υπάρχει σε πολλές γεύσεις όπως με ξηρούς καρπούς,φρούτα,κακάο και πάει λέγοντας