Χίος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“Τι κάνει ο Χιώτης όταν πάρει φωτιά το σπίτι του;”

- Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τους Χιώτες

“Αναπάντητη σε εμάς!”

- Οι Πυροσβεστικοί απαντώντας στον Όσκαρ Ουάιλντ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

- Ο Θεός όταν άρπαξε στην μάπα την στριφογυριστή κλωτσιά του Τσακ Νόρις

“ΟΥΑΑΑΑΑΑ!!!”

- Ο Στίβεν Σιγκάλ όταν γεννήθηκε

Η μυροβόλος ή αλλιώς το νησί της μαστίχας ή αλλιώς το νησί της ανύπαρκτης λογικής ή αλλιώς το νησί που γαβγίζει ή αλλιώς εκεί πού δεν υπάρχει ο πυρετός το Σαββατόβραδο (όπως έλεγαν και οι Bee Gees).


Πολλοί προσπάθησαν να οικειοποιησούν την Χίο ως γεννέτειρα τους αλλά λίγοι τα κατάφεραν όπως: Ο Όμηρος, Ο Χριστόφορς Κολόμβος, Ο Αδόλφος Χίτλερ, ηΓεωργία Βασιλειάδου, ο Φασούλα μέχρι και ο Στίβεν Σίγκαλ επειδή ο Τσάκ Νόρις του είπε μια μέρα που τον δίδασκε ότι εκεί ήταν η πρώτη φορά που πολέμησε τον Θεό. Άλλο που δεν ήθελε και αυτός να μπορεί να λέει ότι κατάγεται από εκεί έκλασε ο θεός όταν του έριξε την στριφογυριστή κλωτσιά του ο Τσάκ Νόρις.

Υ.Γ. Λέγεται ότι από τότε που έκλασε ο Θεός η Χίος από Μυροβόλος ονομάστηκε Βρωμοβόλος.

Κάτοικοι της Χίου[επεξεργασία]

Πάνω στην Χίο κατοικούν διάφορα είδη Ελ αλλά και λαμόγια και αρκετοί Βριλ. Φυσικά όλοι αυτοί ονομάζονται Χιώτες αλλά κατά τα λόγια του Όσκαρ Ουάιλντ είναι όλοι απόγονοι του Μίκυ Μάους και κατάσκοποι των Metallica και προσπαθούν κι άλλους χρησιμοποιώντας τεχνικές Λευκής, Ροζ, Μωβ, Μπλε, Πράσινης, Κίτρινης και ΜΑΥΡΗΣ μαγείας ώστε να εμφανιστεί στον κόσμο ο Γουίζ ο Ανεπρόκοπος. Αν το καταφέρουν αυτό θα έχουν καταφέρει να το πρώτο μισό του σχεδίου τους. Δηλαδή να μαζευτούν σε μια πάρα πολύ μικρή έκταση όση δηλαδη αυτή της Χίου μια τεράστια μάζα (μετρώντας σε τόνους) βλακείας όπου ο Γουίζ ο Ανεπρόκοπος θα μπορεί να διαχειριστεί ΤΕΛΕΙΑ!!! Το δεύτερο μισό του σχεδίου τους το ξέρει μόνο ο Wiz και κανένας άλλος. Οι Χιώτες εκτός του ότι πηγαίνουν κατά ζευγάρια είναι φιλόξενοι τύποι και βολεύουν τις τουρίστριες όπου βρουν. Επίσης είναι εξαιρετικά τσιγκούνηδες. (Αυτό το αναφέρω τελευταίο γιατί το θυμήθηκα τώρα.)

Η μαστίχα[επεξεργασία]

Η μαστίχα της Χίου όπως λέγεται (γιατί εγώ ξέρω πώς θα έπρεπε να λέγεται ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) δεν είναι της Χίου. Αλλά αυτό θα το αφήσω για το τέλος. Λοιπόν όποιος τρώει την μαστίχα ΔΕΝ έχει κανένα απολύτως όφελος στον οργανισμό του αλλά δημιουργεί ένα σημαντικό όφελος στις τράπεζες γιατί ως γνωστόν η μαστίχα είναι πανάκριβη... Ο φελλός όμως είναι πολύ πιό φτηνός και γι αυτό προτιμήστε τον φελλό από την μαστίχα. Και τέλος καταγωγή της μαστίχας Χίου ΔΕΝ είναι η Χίος!!! Ναι ναι δεν είναι η Χίος ο τόπος που φυτρώνουν τα ζαχαροκάλαμα που βγάζουν μαστίχα. Φυτρώνουν στην Μόρντορ!! Οι χιώτες όμως ως τα μεγαλύτερα λαμόγια στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας (καλά δεν το συζητώ μεγαλύτεροι ακόμα και από τον Καρβέλα) οικειοποιήθηκαν την μαστίχα κλέβοντάς την από τους Ντούρκους. Επίσης οικειοποιήθηκαν και την Ελένη Λουκά αλλά αυτή χωρίς κανένα απολύτως όφελος (!) μόνο και μόνο για να γελάνε.