Φρικηπαίδεια:Αλμανάκ/Σεπτέμβριος 5

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ημέρα Κβαντικής Ανεξαρτησίας του φυγοκεντρισμένου Action-Man.

  • 2978 Π.Χ: Η Ζήνα συμμετέχει στη "Στιγμή της Αλήθειας" και αγανακτισμένη από τις καυτές ερωτήσεις εξοντώνει ολόκληρο τον τηλεοπτικό σταθμό που μετέδιδε την εκπομπή.
  • 528 Π.X.: Κατέφθασε το πρώτο αστρόπλοιο των Ελ στην πόλη της Πάτρας καθώς κάποιος Τάκης ξέχασε να κλειδώσει μία από τις 7 διαγαλαξιακές πύλες. Χάθηκαν 3 ζωoύλες (♡♡♡) και 2 Power-Ups (✰✰) στο έλεος των σεξομανών αυτών όντων.
  • 1420: Ο Λόρδος Νεοπτόλεμος Φισφιρίγκος πιάνει το Τζόκερ και παίρνει το Δοχείο του Ιάκωβου (JackPot) των 12.363.58ℱ Φλουρίων. Πεντέμιση Αιώνες περίπου αργότερα ο Μπρους Γουέιν (Νυχτερίδας) πιάνει κι εκείνος τον Τζόκερ και παίρνει τα @ρχίδι@ του κι ένα "Μπράβο" από τον Δήμαρχο του Γκόθαμ Σίτυ. Κι ύστερα σου λένε πρόοδος και πίτσες μπλέ!!!
  • 1922: Τρεις κυβερνητικοί επιστήμονες της Σοβιετικής Ένωσης (CCCP☭) καταφέρνουν μετά από πολυετείς μελέτες να τριχοτομήσουν την γωνία! Εις ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης της προσφοράς τους προς το Προλεταριάτο και ολόκληρη την ανθρωπότητα, το Κρεμλίνο χαρίζει στον καθένα τους ένα από τα 3 κομμάτια της τριχοτομημένης -πλέον- γωνίας. Λίγους μήνες αργότερα, μαστιζόμενοι από ψωμολυσσιά, πουλάνε και οι τρεις το μερίδιο τους για ένα σωληνάριο Kolynos και μία Κούκου-Ρούκου.