Φρικηπαίδεια:Αλμανάκ/Ιούλιος 21

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πανευρωπαϊκή ημέρα αναβίωσης της Ιεράς Εξέτασης. Τοπική γιορτή του ψητού σαλιγκαριού στο Κρανίδι. Φεστιβάλ κουνιστής μελιτζάνας στο Λεωνίδιο.

  • 312: Ο Μέγας Κωνσταντίνος εξέδωσε το Διάταγμα των Μεδιολάνων με το οποίο κάθε Ρωμαίος πολίτης υποχρεώθηκε να πλένει τα εσώρουχα του. Οι παραβάτες αναγκάζονταν να πλένουν τα εσώρουχα τρίτων.
  • 1302: Ο Ιησούς ήρθε στην ζωή (ξανά) γιατί του τελείωσε το αίμα και ήθελε κρασί.
  • 1976: Ο Άλ-γκορ σε ηλικία 8 ετών δημιούργησε το ίντερνετ, και αφού το παρουσίασε σε έναν συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων την ίδια ημέρα το μεσημέρι, αποφάσισε να το καταστρέψει το βράδυ, μιας και ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο.
  • 2000: Ο Μπιλ Γκέιτς δημιούργησε το πρώτο από την νέα γενιά καταστροφικού λογισμικού Windows, επονομαζόμενο XP (Ξι-Πι). Το 2001 ονομάστηκαν Εξ-Πι.
  • 2010: Ο Στίβις Τζόμπς δήλωσε πως το iPhone 4 είναι το πρώτο κινητό που μπορεί να κάνει Video-κλήση. Ο χώρος της κινητής τηλεφωνίας ξαναπέρασε μια επαναστατική περίοδο (ξανά), μετά τα κινητά με την έγχρωμη οθόνη, την αφαίρεση της μεγάλης κεραίας, την μπαταρία (η)λιθίου, την εμβέλεια 5 χλμ, την υποστήριξη Java, την ενσωμάτωση κάμερας, την touchscreen κτλ.