Φρικηβιβλία:Τα Πρωτόκολλα των Χαζών της Σιών

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Frikivivlia.png

Αυτό το άρθρο προέρχεται από τα Φρικηβιβλία, τα πιο φρικιαστικά βιβλία σε όλη την αγορά.
Διαβάστε κι άλλα φρικτά βιβλία
Οι 4 χαζοί συγγραφείς των πρωτοκόλλων των χαζών της Σιών

Τα Πρωτόκολλα των Χαζών της Σιών είναι ένα απόκρυφο κείμενο κεφαλαιώδους σημασίας για την πορεία και μελλοντική ιστορία της ανθρωπότητας, που προκάλεσε μεγάλο θόρυβο όπου κι αν κυκλοφόρησε (στην χώρα του πουθενά δηλαδή).

Το κείμενο[επεξεργασία]

Γράφτηκε τον 18ο αιώνα από μια μυστική εβραϊκή οργάνωση, τους Χαζούς της Σιών. Στο κείμενο αυτό περιγραφόταν η ελεεινή κατάσταση των Χαζών, η

Τα πρωτόκολλα των χαζών για αρχάριους

αδυναμία τους να ελέγξουν τον κόσμο μέσω του ελέγχου του χρυσού, ή να δημιουργήσουν μια παγκόσμια οργάνωση σε συμμαχία με τους κομμουνιστές και τους Μασόνους. Φυσικά δεν κατάφεραν να συσπειρώσουν τις αντιπαρατιθέμενες απόψεις.

Υποκλοπή και Ιπποκλοπές[επεξεργασία]

Ούτε φυσικά μπόρεσαν να ελέγξουν τη νεολαία των χριστιανών με τα ισχυρά ποτά και τον κλασσικισμό ή να δημιουργήσουν μίση και διχόνοιες σε όλο τον κόσμο. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, είχαν από πάνω και τους Σοφούς της Σιών, που σαν Σοφοί τους

Η σελίδα 10 των πρωτοκόλλων

νικούσαν στα πάντα, στο τάβλι, στα τηλεπαιχνίδια, στο τένις, και τους τρώγανε και όλες τις γκόμενες -μια και σαν Σοφοί που ήταν βγάζανε καλύτερες ατάκες- με αποτέλεσμα οι Χαζοί της Σιών να μένουνε με το βιολί στο χέρι και μπάκουρες αιωνίως και πάντοτε.

Αντεπίθεση[επεξεργασία]

Είδαν κι απόειδαν λοιπόν και αποζητώντας εκδίκηση συνεργαστήκανε με την Οχράνα, τη μυστική αστυνομία του Τσάρου, και γύρω στις αρχές του προηγούμενου αιώνα βγάλανε ένα κείμενο όπου τα δικά τους αποτυχημένα σχέδια παρουσιαζόσαντε σαν μελλοντικά τάχατες σχέδια των Σοφών της Σιών. Έτσι οι Σοφοί -καλά κουμάσια βέβαια και του λόγου τους- στιγματιστήκανε ως φταίχτες για όλα τα κακά της ανθρωπότητας από γεννήσεως του Καπιταλισμού και εδώθεν, και άντε μετά να τα μαζέψεις. Βέβαια με τον καιρό αυτά γενήκανε περασμένα-ξεχασμένα, ώσπου στις τελευταίες δεκαετίες του εικοστού αιώνα, μέσα στο γενικότερο πνεύμα πλουραλισμού, πολυπολιτισμικότητας και αδελφοσύνης, εμφανίστηκαν διάφοροι που φέρανε στο φως ξανά τα Πρωτόκολλα. Αυτοί οι διάφοροι, προς τιμήν των Χαζών ονομάστηκαν Νεοχαζοί.

Η σελίδα 43 των πρωτοκόλλων

Μέλλον[επεξεργασία]

Όσο για τους ίδιους τους Χαζούς, αυτοί ευχαριστημένοι από τη μεγάλη τους εκδοτική επιτυχία, μετεκόμισαν εις άλλες περιοχάς του κόσμου (ειδικότερα στην Ναζιστική Γερμανία) όπου και συνέχισαν να κάνουν διάφορες χαζομάρες. Αυτό όμως είναι άλλο παραμύθι.