Φονική Ακτίνα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Όπλο μαζικής καταστροφής των αχρείων Βριλ, παρόμοιας ισχύος με την μπλέ οθόνη του θανατου και την πηγή του κακού. Έρχεται ενσωματωμένο και προεγκατεστημένο σε Βριλ-συσκευές, όπως Laptop, κινητά τηλέφωνα και φούρνοι μικροκυμάτων.

Δυνατότητες[επεξεργασία]

Λειτουργεί στην περιοχή των μικροκυμάτων του ηλεκτρομαγνητκού φάσματος, αθόρυβα και αόρατα, ενώ υποτίθεται ότι ειναι απαραίτητο για την μετάδοση πληροφοριών ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές. Παράγεται τόσο απο της προαναφερθείσες Βριλ-συσκευές, αλλα και από τις κεραίες των Βριλ-εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Αν και θα δείτε πολύ κοσμο να χρησιμοποιεί την φονική ακτίνα μέσω του κινητού του τηλεφώνου, μην παρασυρθείτε στιγμή να πιστέψετε ότι ειναι ακίνδυνη, αλλα δείξτε προσοχή.

Μέτρηση ισχύος[επεξεργασία]

Η μέτρηση της καταστρεπτικής ισχύος της φονικής ακτίνας ενος κινητού τηλεφώνου, laptop και φούρνου μικροκυμάτων γίνεται σε SAR, με τιμές που κυμαίνονται από 0,3 εως 1,8. Οσο περισσότερο, τόσο πιο πολύ την εχετε βαμμένη.

Αποτελέσματα[επεξεργασία]

Αποτελέσματα από χρήση συσκευών που κάνουν με τη σειρά τους χρήση της φονικης ακτίνας ειναι υπερθέρμανση του εγκεφάλου (αν υπάρχει), καρκίνοι, ιχθείς και αιγόκεροι. Τα αποτελέσματα δεν ειναι άμεσα εμφανή, αλλα λαμβάνουν χώρα αργά και βασανιστικά.