Φοβίες

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για μία μόνο φοβία.

Με τον όρο Φοβίες αναφερόμαστε στους φόβους ενός φοβιτσιάρη, ο οποίος, παρ' όλο που στην πραγματικότητα δεν βρίσκει λόγους να φοβάται, συνεχίζει να ταλαιπωρείται απ' αυτούς. Τους φόβους, όχι τους λόγους.

Σε κάθε είδος φοβίας το άτομο μπορεί να πάθει γενικώς και να μην καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του. Από φοβίες υποφέρουν οι Ελ, οι Μελ αλλά και τα Βριλ, για παράδειγμα ας αναφέρουμε την περίπτωση κατά την οποία γενικώς, απροσδιορίστως και για αδιευκρίνιστους λόγους σταθερά δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Όπως είναι αυτονόητο από τις φοβίες όπως και από όλα τα είδη ασθενειών εξαιρείται ο Τσακ Νόρις λόγω ανοσίας. Αναφέρουμε μερικές φοβίες κάτωθι:

Η Φοβία του Λάθους Λεωφορείου[επεξεργασία]

Είναι ο φόβος ότι μπήκες σε λάθος λεωφορείο παρόλο που έχεις ρωτήσει τον εισπράκτορα 3 φορές και τον οδηγό άλλες 5.

Σύνηθης υποψία που σε καίει καθόλη την διάρκεια της διαδρομής είναι ότι αντί το λεωφορείο να σε πάει στην Σαλονίκη θα σταματήσει πουθενά στα Γρεβενά ή ακόμη χειρότερα στην Καβάλα.

Η Φοβία του Λάθους Τρένου[επεξεργασία]

Υπάρχει και η φοβία του λάθους τρένου αλλά πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος για να μπεις σε λάθος τρένο, καθότι εκ των πραγμάτων τα τρένα κινούνται μόνο προς 2 κατευθύνσεις.


Medical.jpg Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.