Φίτζι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Φίτζι
Ματανιτού σουρδία του βάκα η κόγια του βίτι
(फ़िजी द्वीप समूह गणराज्य)
Σημαία των Σουρδοφίτζι Coat of Arms Fiji.svg.png
 
Λατινική ονομασία Fijī Dvīpa Samūha Gaṇarājya Sourdija
Ελληνική ονομασία Δικτατορία των Νησιών Σουρδoφίτζι
Επίσημη γλώσσα Σούρδικα
Νόμισμα Σουρδοφίτζικο ντολλάριο (Φ $)
Πληθυσμός 847,271 κάτοικοι ΑΚΡΙΒΩΣ (ούτε μισός παραπάνω!)
Πολίτευμα Μιλιταρικός Κανών (γαμώ την μετάφραση της Βικιπαίδειας)
Σύνθημα των Φιτζιανών Ρερεβάκα ναύτη καλού κα ντόκα να κούι (φοβού τον Θεό και την τιμού την Βασίλισσα)
 
Paradise.jpg


Το 92.372.883 πΧ (παραδείγματος χάριν) ο Τσάκ Νόρις κατέβηκε από τα επουράνια στην Γη και προσγειώθηκε καταλάθος στα Φίτζι. Είδε πως τα νησιά αυτά ήταν πολύ υψηλά σε λίνουξ, δηλ. είχαν υψηλό δείκτη γαμιστερότητας. Τότε αναφώνησε ΤΖΙΤΖΙ!!! και η κραυγή του ακούστηκε ως τα επουράνια που ο γιός του ο Θεός φοβήθηκε.

Το τζίτζι το άκουσαν κάποια Βριλ που κατοικούσαν πάνω στα Φίτζι και το σημειώσαν. Όμως επειδη η Μαμά του αρχηγού των Φιτζιανών Βριλ άνοιξε τα παράθυρα του παιδιού της να αερίσει το δωμάτιο τα χαρτιά που είχε πάνω στο γραφείο του το αρχίβριλ τα πήρε ο αγέρας ο πρωινός, τα χάσαν.

Ξέχασαν τι έλεγε το χαρτί και κάποιος επιτήδειος είπε ότι το χαρτί έλεγε "Φίτζι Σούρδι". Άγνωστο που σκέφτηκε αυτήν την μαλακία! Έτσι έμεινε το όνομα Φίτζι Σούρδι.

Αλλάζουμε σελίδα (σελίδες) στην ιστορία και φτάνουμε (σκριιιιιικ! ρε μαλάκα πάλι καλά που έχει ABC το αμαξάκι σου) στο 2006! Εδώ τα Φίτζι κόπηκαν στην πρακτική. Δηλ. Πραξικόπημα. Τώρα από ποιόν για ποιόν και γιατί δεν ξέρω. Ρωτήστε τον Τσακ.

Στις 13 Οκτωβρίου 2012, τα νησιά Σουρδοφίτζι κατακτήθηκαν καταλάθος από την Σουρδία. Ο δικτάτορας Τουαμουανικουάκ πήγαινε σε επαγγελματικό μίτινγκ στην Σουρδία όπου θα συνεδρίαζε με τον Λάζαρο Μαλούτα και το πλάσμα Μ. Το πλάσμα Μ του τηλεφώνησε πριν ξεκινήσει και του ευχήθηκε καλό ταξίδι. Τυχαίως το υδροπλάνο του Τουαμουανικουάκ δέχθηκε επίθεση από έναν Red Bull και βυθίστηκε στο ανοιχτό πέλαγος του Αρίνταγα. Οι νόμοι του Σουρδοφίτζι λένε ότι το Σουρδοφίτζι θα γίνει αποικία του τόπου όπου θα πεθάνει ο δικτάτορας. Από τότε είναι αποικία της Σουρδίας.