ΦΑΑΑΚ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Το ηγετικό μέλος του κινήματος ΓαΜάρξ με την σύζυγο του

Το επαναστατικό φαλλοκρατικό κίνημα ΦΑΑΑΚ (Φαλλοκρατικό Αριστερό Αγωνιστικό Αντι-αντισεξιστικό Κίνημα) αποτελεί ένα απο τα σπουδαιότερα φαλλοκρατικά κινήματα σε Ελλάδα και Τζύπρο. Το κίνημα αυτό ήταν αποτέλεσμα των επιθέσεων υποβάθμισης από τις γυναικοκρατικές κατασταλτικές δυνάμεις, στην ανδροεργατική τάξη. Τα μέλη του ΦΑΑΑΚ πιστεύουν, σύμφωνα πάντα με τα διδάγματα της επαναστατικής θεωρίας του ΓαΜάρξ, πως η ολοκλήρωση της επαναστατικής διαδικασίας δε μπορεί παρά να περάσει μέσα από μια επαναστατική δικτατορία του ανδρικού προλεταριάτου, η οποία θα τσακίσει την εξουσία της αστογυναικείας τάξης και τις όποιες αντεπαναστατικές απόπειρες.

Στόχοι[επεξεργασία]

Στόχοι του κινήματος είναι οι εξής:

  • Αγώνας ενάντια στη διπλή καταπίεση και εκμετάλλευση αστών και γυναικών με τη συνενοχή, τόσο των gay-ρεφορμιστών, όσο και των δήθεν "ακροαριστερών" μουνόδουλων οπορτουνιστών.
  • Άμεση αποκατάσταση των σχέσεων και τελική αδελφοποίηση με το επαναστατικό-φαλλοκρατικό καθεστώς του Ιράν.
  • Ολοκληρωτική κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής και ανα-παραγωγής με στόχο τη χειραφέτηση του ανδρικού φύλου και τη κατάργηση της εκμετάλλευσης άνδρα από γυναίκα.

Σύνδεσμοι[επεξεργασία]