Υπόθεση Papyrus

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“Προσωπικά πιστεύω ότι μερικοί από τους διαχειριστές γνωρίζονται προσωπικά με τον Πάπυρο και τους έρχεται δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν αξιοκρατικά. Αν ήμουν κι εγώ στη θέση τους, ίσως να μου ήταν και εμένα δύσκολο”

- Ο pvasiliadis για τους διαφθαρμένους διαχειριστές

Η Υπόθεση Papyrus αναφέρεται σε σειρά σκανδάλων που συνέβησαν τον Νοέμβριο του 2007 συγκλονίζοντας το αυτοαποκαλούμενο σοβαρό πρότζεκτ της Βικιπαίδειας. Σημαντικό ρόλο στο σκάνδαλο έπαιξαν και οι Δήθεν ειδήμονες.

Ήταν ένα κρύο πρωινό του Φθινοπώρου. Βέβαια σύγχρονοι ερευνητές με επικεφαλής τον Λιακό ισχυρίζονται οτι ήταν Χειμώνας. Την αποψή τους αυτή την στηρίζουν στο γεγονός οτι τα χελιδόνια χ-ελ-ιδόνια είχαν ήδη φύγει. Όπως λοιπόν προείπαμε ήταν ένα κρύο πρωινό του Φθινοπώρου. Βέβαια σύγχρονοι ερευνητές με επικεφαλής τον Λιακό ισχυρίζονται οτι ήταν Χειμώνας. Την αποψή τους αυτή την στηρίζουν στο γεγονός οτι τα χελιδόνια χ-ελ-ιδόνια είχαν ήδη φύγει. Όμως αυτό το είπαμε ήδη οπότε συνεχίζω.

Σε μια κρύα αίθουσα του δικαστηρίου καθόντουσαν οι κατηγορουμένοι, όταν ο ένας εξ αυτών αναφώνησε με περίσιο θάρρος: Προσωπικά πιστεύω ότι μερικοί από τους διαχειριστές γνωρίζονται προσωπικά με τον Πάπυρο και τους έρχεται δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν αξιοκρατικά. Αν ήμουν κι εγώ στη θέση τους, ίσως να μου ήταν και εμένα δύσκολο. Ακούγοντας αυτά τα λόγια όλοι πάγωσαν. Εδώ να κάνουμε μια παρένθεση και να πούμε οτι το κλιματιστικό το οποίο ήταν μάρκας Γιοκοχοτσι, αγνώστης προέλευσης, είχε χαλάσει. Η παρένθεση κλείνει το ίδιο απότομα όπως είχε ανοίξει.

Αμέσως το μυαλό όλων πήγε στους Δήθεν ειδήμονες. Κάποιος απο αυτούς συνεργαζόταν με τον Πάπυρο. Με πρόταση του δικαστή σχηματίστηκε επιτροπή αποτελούμενη απο άτομα υψηλού κύρους όπως: ο Μπομπ ο Μάστορας, ο Μπομπ, ο Μπομποφ Μαστοροβιτσ καθώς και ο १८:२७, ९.[1] Αυτά τα άτομα τα οποία όμως δεν εμφανίζονταν δημόσια ανέλαβαν να διεξάγουν έρευνα και να ορίσουν μια υποεπιτροπή υπο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Αυτος με την σειρά του έστειλε το τσιράκι του Τσου ρε Λάκη να ερευνήσει το θέμα.

Ερευνώντας με την βοήθεια του Λιακό, ιδιωτικού ντεντέκτιβ, ο οποίος να υπενθυμίσουμε είχε βρεί και τους χαμένους Ελ στον Άρη, τις ip βρήκε οτι ο Papyrus είχε κάνει λογκιν απο τον υπολογιστή του δαιμόνιου και νικητή των βραβείων, Κλεάνθη. Ήταν όμως το ίδιο πρόσωπο; Τι άραγε γινόταν; Τι σκοτεινό μυστικό κρυβόταν; Τι παιχνίδια παίζονταν; Ο Λιακό μόνος του αυτή τη φορά ανέλαβε να τα βρεί.

Με μια απλή παρατήρηση βρήκε οτι το Κλεάνθης γράφεται και ως Ελ-εκ-ανθης. Το δεύτερο ε προκύπτει απο την μετατόπιση φωνηέντων, κατα τον νόμο Μοσέ. Τί εχουμε δηλαδή να κάνουμε; Ο Ελ απο την Ανθή. Εδώ είναι απαραίτητο να επισημάνου κάτι. Στους Ελ τα όλα διαβάζονται ανάποδα άρα το σωστό είναι Ηθνα κε Λε. Άρα Ανθή απο Ελ. Δηλαδή ο Κλεάνθης ήταν γυναίκαι και μάλιστα με το όνομα Ανθή.[2]

Και ο Πάπυρος; Τι ρόλο βαράει ο Πάπυρος; Μήπως ήταν το ίδιο πρόσωπο. Ύστερα απο έρευνες ο Λιακό, ζήτησε άδεια για να εισβάλει στο μυστικό εργαστήριο της Ανθής, το οποίο βρισκόταν 234.444 μέτρα κάτω απο την γή, μετά την διασταύρωση. Για τον λόγο αυτό φώναξε τον Τσάκ Νόρις, ο οποίος για συντομία άνοιξε την γή στα δύο.

Μέσα στο εργαστήριο βρήκαν μακ πισις, απο τους οποίους έμπαινε η Ανθή ως Κευ και ως Πάπυρος. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ είχε αποκαλυφθεί. Η αλήθεια είχε λάμψει. Η Ανθή δεν βρέθηκε ποτέ. Πολλοί λένε οτι είναι ο σημερινός Badseed. Και αυτό βέβαια προκύπτει απο τον απλό συλλογισμό. Κακός σπόρος, δηλαδή Κακός, που είναι ο Κλεάνθης και σπόρος που είναι η Ανθή. Ο σπόρος κάποτε θα ανθίσει και θα κατακτήσει τον κόσμο. Η προοικονομία είναι ξεκάθαρη. Η γή βρίσκετα σε κίνδυνο.[3]

Περισσότερα για το σκάνδαλο εμπεριέχονται στο βιβλίο του Λιακό με τίτλο: Εγώ και η Ανθούλα, εκδόσεις Γλαύκων.

Σημειώσεις[επεξεργασία]

  1. Το χρονικό ενός σκανδάλου, Dan Brown, εκδόδεις Λιβάνη, σελ.132
  2. Ερευνώντας τα ονόματα, Μπαμπινιώτης, σελ.21
  3. Γιατί ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει τον κόσμο, Τάκης Γκώνιας, εκδ. Θύρα 7


Αυτό που βλέπετε είναι ορφανό. Αυτό σημαίνει πως αυτό που βλέπετε είναι μόνο του και πρέπει να φέρετε κόσμο να το δει, λινκάροντάς το αλλού, but who cares? (Απρίλιος 2011)