Υπόγατος και Ταβανόγατος (Basement Cat, Ceiling Cat) Το Φοβερό Μυστικό της Προέλευσης

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Υπόγατος και Ταβανόγατος (Basement Cat, Ceiling Cat)
Τα Θρυλικότερα Λολ-ο-γατιά


Όταν τα δομικά υλικά του σπιτιού σας παίρνουν μορφή ειρωνικών (και ορθογραφικά ανεπίδεκτων) αιλουροειδών και σας τρώνε τα φτηνιάρικα τυρομπέρκγερ που είχατε για το βράδυ, ήρθε ο καιρός να φωνάξετε ένα συνεργείο απο-λολ-γατίασης για το ιντερνετς σας, ή (εάν είσθε άνθρωποι που κατανοούν) θα φωνάξετε τον ΚΘούλου.


Ο Κθούλου λές? Ακούω. Διαβάζω.

Χθούλου


Αυτό που διαβάζεις. 'Ως γνωστών, όλα τα πλάσματα που υπήρξαν ανέκαθεν στους αιώνες, είχαν κατοικίδια -είτε σαν πηγή διασκέδασης, είτε έστω, σαν πηγή τροφής. Ο Κθούλου λοιπών, για να σκοτώσει και την βαρεμάρα του, μιάς και το μεγάλο εκρηκτικό (θεώρημα) είχε αναβάλει την εναρκτήρια σεζόν επ' αόριστο, είχε τρείς γάτους για συντροφιά (δέν ξέρουμε αν επιχείρησε να τους Φάει ποτε). Και, για να ικανοποιήσουμε όλα τα κλισέ, ο ένας ήταν Άσπρος, ο άλλος Μαύρος, και ο τελευταίος (τελευταία, αφού ήταν και η μόνη Θηλυκιά) ήταν Χρυσωπή-προς-'Ωχρα-το-παράξενα-Εμετί. Για συντομία και γούστο θα την λέμε Χρύσα. (φρικιαστικά γουστόζικο)


Η Αποφράδα Μέρα και η Φρικιαστική Αλήθεια


Καλά περνούσε ο Κθούλου με τους γάτους του, μέχρι την αποφράδα μέρα της Εξόδου! Λέγεται πώς μία τρίχα της Χρύσας δεν εξαφανίστηκε στο υπερπέραν όπως επιβάλλετω για καθώς πρέπει τρίχες, αλλά με ένα ανάλαφρο ήχο σαν φτερούγισμα προσγειώθηκε πάνω στην μύτη του Κθούλου. Εξ ού και το Θρυλικό του Φτάρνισμα, που προκάλεσε την Μεγάλη Έκρηξη και την αρχή του κόσμου στον οποίο μας τοποθέτησε. (Ναι, διάβασες σωστά- το εξήγησα κι αυτό!)


Μόλις ο Μαύρος γάτος μυρίστηκε τον κίνδυνο, αποφάσισε πώς μπορεί να πετύχει με ένα σμπάρο δυό τριγώνια -να αθωώσει τον εαυτό του πέραν πάσης αμφιβολίας, και ταυτοχρόνως, να εκδικιθεί εκείνο το φρικιαστικά υπέροχο Άσπρο πλάσμα, το αγαπημένο του Πλοκαμιότατου. Μές στο σκοτάδι που έδινε την Θέση του στο εκρηκτικό Φώς του νέου σύμπαντος ντύθηκε, και μαρτύρισε στον Κθούλου πως-και καλά- η τρίχα άνηκε στον Άσπρο και, συνέχιζε, ο Άσπρος το είχε βάλει στο μυαλό του να γεμίσει τον Κθούλου τρίχες -τρίχες κατσαρές!


Έξαλλος ο Κθούλου ζήτησε εξηγήσεις, ο Άσπρος προσπαθούσε μάταια να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας, η Χρύσα έπαθε κρίση πανικού, γιατί μόνο εκείνη γνώριζε την φρικιαστική Αλήθεια, ο Μαύρος διαμαρτυρώταν γιατί ο Άσπρος ήταν πάντα ο "λατρευτός", άσε που πάντα έτρωγε και το τελευταίο Τυρομπέργκιον , και ο Κθούλου, σε μια πράξη απόγνωσης, έκλεισε τα τρία υστερικά αιλουροειδή μέσα στην μοριακή ένωση του Μπετόν (Προέρχεται από την φράση "Μαύρον Πετών", γιατί πέταξε εκεί πρώτα τον Μαύρο, και οι άλλοι δύο δεν είχαν εκφράσει και πολύ τρελλό ενδιαφέρον για την δημοσίευση του γεγονότως ότι πέταγαν). Επειδή τα γατιά τρελαίνωνται για κοντοκοψίματα και αν-ορθωγράφηση, το Μ-Πετόν ήταν απλά αναμενόμενο.Η Ανακάλυψη του Μπετον και η Τριχοτήμηση


Τα τρία γατιά τρόγωνταν ολιμερίς, μέχρι που κάποιος ατσούμπαλος-πλην τυχερός- εργολάβος-μηχανικός-αρχιτέκτονας-αλχημιστής-Τυροφάγος (είχε πολλά ενδιαφέροντα) ανακάλυψε το Μπετόν, και παρέδωσε το πρώτο οίκημα γκριζοπού χρώματος σε χρόνο-ρεκόρ. Σύντομα αυτή η ανκάλυψη έκανε Θραύση.


Πλησιάζουμε στα Γατιά επιτέλους?


Ναι, είχα υποσχεθεί την Καταγωγή.... Όταν τα μικρά κεφάλια γατιών άρχισαν να βλέπουν μέσα από κάθε μόριο μπετόν όλα όσα γίνονται στον γύρω κόσμο, έμειναν έκπληκτα. (Πόσο μικρά? οι σύγχρωνοι Λολ-πιστοί-μονες θεωρούν πώς το μέγεθός τους μπορεί να μετρηθεί ώς εξής:
άτομο + χ*ατομα= μόριο
νετρόνιο+προτόνιο+ηλεκτρόνιο=άτομο,
3 κουάρκ = 1 εκ των πάνωθε,
Η αγία Λολ-άδα= 1 κουάρκ


Τα άγουστα Μεγάλα Πλάσματα σε στιγμή έξαψης

Τα γατιά δεν πίστευαν λοιπών στα μάτια τους όταν το είδαν: πλάσματα που τους έμοιαζαν, πολύ μεγαλύτερα και σε πολλές ποικιλίες χρωμάτων, που τα φρόντιζαν και τα μοσχανάθρεφαν κάτι πιό μεγάλα πλάσματα, με τρίχωμα σε ετερόκλητα σχήματα και χρώματα που άλλαζε σχεδόν καθημερινά. Οι όμοιοί τους μπορούσαν να νιώσουν τα γατιά των Τοιχων (θα το παρατηρήσατε: τα γατιά περνούν ώρες ολόκληρες κοιτάζωντας τους τοίχους!). Αυτό οδήγησε την Λολ-ία τριάδα σε σκέψεις.

Ο Άσπρος πρότεινε να τους διδάξουν για την Αρχή του σύμπαντως και να αποτρέπουν τα Μεγάλα Χρωματιστά Πλάσματα από το να μαλακίζονται (Αν και μόνο το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας ξέρει γιατί-αλλά δεν μας το λέει. Ο Μάκης το έχει βάλει σκοπό να το μάθει). Ο Μαύρος πρότεινε να επηρεάσουν τα Γατιά έξω απο τον Τοίχο ώστε να εξουσιάζουν τα Άγουστα Μεγάλα Πλάσματα. Συμφωνούσε με τον Άσπρο μόνο στην μαλακία, αλλά απο το να τους αποτρέπουν, πρότεινε να βάζουν τα γατιά να τους γδέρνουν.

Η Χρύσα δήλωσε ότι είναι και οι δύο μαλάκες, ότι βαρέθηκε να τους ακούει, και καλά θα έκαναν να της αφήσουν αρκετό χόρο και λεφτά για τα χιλιάδες γατάκια της (οι κρύσταλλοι που μεγαλώνουν στο μπετόν? Οι γέννες της Χρύσας). Και να μήν τους ξαναδεί αν δεν σταματήσουν να είναι μουλολ-άρια.


Ο διάλογος συνεχίστηκε για πολλά χρόνια, και τον ήξεραν μόνο οι Γάτες. Το ήξεραν και οι Έλ , αλλά με την εμφάνιση του Τσάκ Νόρις ο διάλογος βουβάθηκε. Προφανώς οι γάτες φοβήθηκαν-ένιωσαν την αύρα του Πλοκαμιότατου, πολύ δυνατά σ' αυτόν!


Ο καυγάς όμως ήταν αναπόφευκτος, και η Τελική Τριχοτόμηση άρχισε όταν εισέβαλε το Ιντερνετς, και οι γάτες έμαθαν απο διάφορα ντοκυμανταίρ (και απο μερικές εκκεντρικές ταινίες που θα προτιμούσαν να μήν είχαν δεί)ότι οι Γάτες λατρεύονταν σαν Θεότητες, και ότι κυρίες με το όνομα Ελεανόρ Αμπερνάθυ τις σύλλεγαν σε στρατιωτικές ποσότητες, ικανές να ρίξουν ολόκληρο πολίτευμα (όπως επισήμανε ο Υπόγατος αργότερα σε δηλώσεις του). Επίσης, ανακάλυψαν ότι κάποιοι στο ίντερνετς ήξεραν γι αυτές, ενώ άλλοι χαλούσαν τον χρόνο τους διαβάζοντας ή γράφωντας Λολ-τίτλους. Αυτά τα νέα δεδομένα αναζοπύρωσαν τον καυγά των αιώνων, και συνέβαλαν στην Ονομασία Αγία Λολ-άδα.
Αυτό σήμαινε πώς πήγε ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Τα Βασίλεια χωρίστηκαν ώς εξής:


Το Ταβάνι.

Ceiling cat1.jpg

Περιλαμβάνει τον στενό χώρο πάνω από τα παράθυρα, τους εξέχωντες δοκούς και όλα τα πιθανά πατάρια. Ο Άσπρος ανέβηκε στο Ταβάνι, και μετονομάστηκε σε Ταβανόγατος, γιατί τον κυνηγούσε η Εφορία για κάτι αυθαίρετα -Ο Μάκης ξέρει. Ο Ταβανόγατος επειδίδεται στο να εμφανίζεται στο ταβάνι λάμπωντας σαν μοδάτο βαμπίρ μπρωστά σε αθώους, μαστουρωμένους συμπολίτες μας. Δέν αποσκοπεί σε τίποτε παρά στο να φρικάρει όσους τον βλέπουν (σάν παραίσθηση, ή σαν λολ στο ίντερνετς).
Προσπαθεί να πείσει όλα τα γατιά που βλέπει ότι πρέπει να γίνουν καλά και έξυπνα γατιά, και να πρωοθήσουν την γνώση. Η προσπάθειά του μέχρι σήμερα δέν έχει αποδώσει, γιατί τα σημερινά γατιά προσδοκούν να γίνουν α) Ενας πολύ λόλ γάτος ή β) σαμάνοι (γιατί γίνονται γάτες και γιατί τα τοτέμ είναι τέλεια για να ξύνεις τα νύχια σου).

Παράδειγμα λολόγατου


Παράδειγμα λολ γάτου? Ο γάτος εντώς κομπιουτερίου, που έχει σαρώσει τα λολς χιλιάδων "πολλύν-χρόνον-έχωντα". Ο Γάτος ανήκει στο περήφανο Μεγάλο Χρωματιστό Πλάσμα με Μούσι, Θωμά, δημιουργό του Νειραϊδόξυλου (Elfwood). Στον γάτο αρέσει πολύ το φαί, αλλά δεν τρώει γαρίδες.
Είδατε τι βρίσκετε με λίγο ψάξιμο στον Κούκλο? Λίγη κουλτούρα θα σας κάνει καλό.


Πίσω στα Βασίλεια.


Το Υπόγειο

Basement-cat-eats-souls.jpg

Περιλαμβάνει εκτος από το υπέροχο υπόγειο (σκάλες και άλλα αξέσορις),την τσιμεντένια πλάκα κάτω από το πάτωμα, τις χαμηλές γωνίες, τον χώρο κάτω απο κρεβάτια μορών και εμο, όπως και όλα τα ανατριχιαστικά δέντρα κήπων. Λέγεται ότι μένει και στην βαθιά μεριά των άδειων πισίνων, αλλά αυτά τα λένε οι αφελείς, γιατί ο Υπόγατος (Το νέο, πιό τρέντι όνομα του Μαύρου) είναι πολύ έξυπνος και δέν θα έμενε κάπου όπου θα μπορούσε ανα πάσα στιγμή να εισβάλει το απαίσιο νερό. Οι αφελείς πιστεύουν επίσης ότι το νερό (αγιασμένο η μή) μπορεί να βλάψει την Λολ-άδα, αλλά κι εκεί είναι γελασμένοι. Απλά, το φοβούνται παθολογικά, γιατί τους θυμίζει τον Κθούλου.
Ο Υπόγατος είναι πολύ απασχολημένος στο να μαζεύει στρατούς από μαύρους γάτους (ενίωτε και σαμάνους), για να κυριαρχήσει τον Κόσμο και να κάνει στον Κθούλου το χειρότερο σουρπρίζ στα χρονικά.
Ενίοτε βάζει τα μίνιονς του να γδάρουν κάποιον, αλλά γενικά φυλά τις δυνάμεις του για το σουρπρίζ. Προσεχώς το 2012: Basement Cat Vs Cthulu: Το Τελος του Λολ


Οι τοίχοι
Πολλοί αφελείς χρήστες του ιντερνετς δεν έχουν ακόμη ιδέα για τα χιλιάδες γατιά στους τοίχους τους. Ο Μάκης ξέρει, και θα μας ενημερώσει μόλις τελειώσει την συνέντευξη με την οντότητα της Χρύσως, η οποία λέει πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψει το μυστικό.
Πολλοί Λολ-οί λένε πως όταν όλοι θα καταλάβουν ότι οι γάτες είναι μέσα στους τοίχους μας, θα αρχίσει μια νέα εποχή μελέτης και κατανόησης μεταξύ των ειδών. Ή ίσως η ενίσχυση όλων των επιφανειών με προστατευτικά μαξιλάρια.
Ίσως γι' αυτό ο Υπόγατος βιάζεται.

Ο πληροφοριοδότης σας, Άτις