Υπουργείο Σεξουαλικότητας

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Η προπροπρογιαγιά της σημερινής Τζούλιας σε σύσκεψη με τους στενότερους συνεργάτες της

Το Υπουργείο Σεξουαλικότητας ιδρύθηκε από την κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου (προπροπρογιαγιά της σημερινής) το 1821 επειδή οι Τούρκοι τότε απειλούσαν τους Έλληνες για ροζ βίντεο με αντάλλαγμα την ελευθερία τους αλλά οι Τούρκοι δεν ήταν εντάξει με τις συμφωνίες τους (τους έγραφαν στ' αρχίδια τους). Σήμερα το Υπουργείο είναι ένα μη κυβερνητικό υπουργείο που χρηματοδοτεί την διακίνηση ροζ βίντεο. Ξόδεψε εκατομμύρια και είσπραξε εκατομμύρια ($10.000.000.000) από τις ροζ ταινίες της 'κυρίας' Τζούλια Αλεξανδράτου, Μαριάννας Ντούβλη και άλλες ροζ ηθοποιούς. Έπισης όλοι οι συμμετέχοντες υπουργείου λαδώνονται καθημερινά για να διακινηθούν τα ροζ βίντεο στη μαύρη αγορά τόσο πολύ που γλιστράνε όταν περπατάνε. Συμμετέχουν 40 μέλη και 10 μέλη επιτροπής. Υπεύθυνος για τη διακίνηση ροζ βίντεο είναι ο κύριος Φώτης Σεξομανής.

Ταυτότητα Υπουργείου Σεξουαλικότητας[επεξεργασία]

 • Μέλη: 40
 • Μέλη Επιτροπής: 10
 • Ιδρυτής Υπουργείου: Τζούλια Αλεξανδράτου (η προπροπρογιαγιά της σημερινής)
 • Ημερομηνία Ίδρυσης: 26/08/1821
 • Υπουργός Σεξουαλικότητας: Πάνος Συνουσιαστής
 • Υφυπουργός Σεξουαλικότητας: Αντώνης Κρεμμυδάς

Μέλη Υπουργείου[επεξεργασία]

 1. Φώτης Σεξομανής
 2. Αντώνης Κρεμμυδάς
 3. Σοφοκλής Μπούκοβος
 4. Παναγιώτης Άνηθος
 5. Παντελής Άνοστος
 6. Χαράλαμπος Σέλινος
 7. Κωνσταντίνος Καλαμπούσκας
 8. Παύλος Καλατράβας
 9. Ζαχαρίας Καλαμπουσκέτσοβιτς
 10. Θοδωρής Κολονιας
 11. Βαγγέλης Κεσκατίδης
 12. Μένιος Καμάκης
 13. Τίμος Καμπανίδης
 14. Ειρηναίος Καγκελίδης
 15. Λάζαρος Κασκατόπουλος
 16. Ρούλης Σέξης
 17. Δημήτρης Ακατανόμαστος
 18. Μάνος Κούσκος
 19. Μάκης Αμανίδης
 20. Ανδρέας Συκαλάκης
 21. Αλέξανδρος Μηλαράς
 22. Μιχάλης Αλεφραγκής
 23. Διονύσης Καμπαγκίδης
 24. Ερμής Κουντουράς
 25. Άρης Χάτζηγεωργίου
 26. Νίκος Χαραλάμπης
 27. Ηλίας Αγαπησιάρης
 28. Γιάννης Ομαδάρας
 29. Σάββας Μανουδάκης
 30. Γρηγόρης Χαιβάνης
 31. Θύμιος Καμπανούλας
 32. Τάκης Φλούφλης
 33. Ιάσονας Μακρής
 34. Ιάκωβος Μαμπόπουλος
 35. Ιερεμίας Μάπας
 36. Ιωσήφ Ξυλούρης
 37. Ιωακείμ Ιωακειμίδης
 38. Γαβρίλης Γυφτόπουλος
 39. Πέτρος Τσιγγάνος
 40. Υπουργός Σεξουαλικότητας, Πάνος Συνουσιαστής

Τομέας Υγείας[επεξεργασία]

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό των ιατρείων του υπουργείων στην υπηρεσία του πολίτη!

Το Υπουργείο Σεξουαλικότητας αν και μη κυβερνητικό υπουργείο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας (πολυ πιθανόν μέσω λαδώματος) για ίδρυση ιατρείων. Τα ιατρεία χρησιμεύουν για να θεραπεύουν τους συνταξιούχους και τους εν δράσει ροζ ηθοποιούς. Πολλά προβλήματα που σημειώνονται είναι Στραβοπουτσία (στραβός πούτσος), Μόλυνση Σπέρματος (αν το σπερμα είναι μολυσμένο), λαρυγγικά προβλήματα (ευνόητοι λόγοι) κ.α. Υπεύθυνος για τον τομέα υγείας είναι ο κύριος Άρης Χατζηγεωργίου.

Μέλη Επιτροπής[επεξεργασία]

Τα μέλη επιτροπής είναι 10. Αυτά τα 10 άτομα συσκέπτονται με την κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου για τα ροζ βίντεο που πρόκειται να παιχθούν στην ροζ τηλεόραση και για το ποιοι ροζ ηθοποιοί θα συμμετέχουν.

 1. Γαβρίλης Γυφτόπουλος
 2. Παναγιώτης Άνηθος
 3. Ρούλης Σέξης
 4. Κωνσταντίνος Καλαμπούσκας
 5. Ζαχαρίας Καλαμπουσκέτσοβιτς
 6. Μένιος Καμάκης
 7. Μάνος Κούσκος
 8. Παύλος Καλατράβας
 9. Μιχάλης Αλεφραγκής
 10. Ηλίας Αγαπησιάρης

Ροζ Ηθοποιοί[επεξεργασία]

Όπως αναφέραμε προηγουμένως οι ροζ ηθοποιοί αποφασίζονται από τα Μέλη της επιτροπής σε σύσκεψη με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Υπάρχουν πολλοί ροζ ηθοποιοί και η επιτροπή και η Τζούλια διαλέγουν συνήθως αλλοδαπούς τους λεγόμενους αράπηδες. Μερικοί από αυτούς είναι ο Αλί Νικολάγιεβιτς, Αχμέτ Κουσκεμαί, Εζέλ Μακανί και πολλοί άλλοι. Οι ροζ ηθοποιοί πληρώνονται 10$ την ώρα (2 ώρες παίρνει το βίντεο οπότε 20$). Η διαδικασία γίνεται ως εξής: Καλούν τους ροζ ηθοποιούς, οι ροζ ηθοποιοι επιδεικνύουν τα προσόντα τους, μπαίνουν στη σειρά και διαλέγονται. Υπεύθυνος για το casting είναι ο κύριος Τίμος Καμπανίδης.

Συνταξιούχοι ροζ ηθοποιοι[επεξεργασία]

Οι συνταξιούχοι ροζ ηθοποιοί παίρνουν σύνταξη από το Υπουργείο το οποίο βλέπει τα ροζ βίντεο που έχει κάνει μέχρι τώρα και ανάλογα με την επίδοση του παίρνει και το αντίστοιχο ποσό. Το μέγιστο ποσό ήταν μέχρι και $300 το μήνα, αν και πλέον, μετά το μνημόνιο και τις περικοπές το μέγιστο είναι $230 το μήνα.

Οικονομικά Υπουργείου[επεξεργασία]

Το Υπουργείο δεν πάει καλά με τα οικονομικά του επειδή το Υπουργείο Παιδείας που χρηματοδοτεί του Υπουργείο Σεξουαλικότητας δεν πάει καλά και αυτό με τα οικονομικά του γι αυτό χρηματοδοτεί σπάνια το Υπουργείο Σεξουαλικότητας. Το Υπουργείο Σεξουαλικότητας πρέπει να συνεχίσει τη διακίνηση ροζ βίντεο για την καλύτερη χρηματοδότηση. Το κακό είναι ότι οι ροζ ηθοποιοί δεν πληρώνονται και αυτοί καλά γι αυτό και είναι φορές που αρνούνται να παίξουν σε ροζ βίντεο. Γι αυτό το Υπουργείο Σεξουαλικότητας προσφέρει εθελοντική εργασία αλλά κανένας δεν προσφέρεται. Γι αυτό το Υπουργείο Σεξουαλικότητας κοντεύει να κλείσει. Οπότε πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση του Υπουργείου γιατί κανένας δεν θέλει να χάσει τις αγαπημένες του ροζ ταινίες.