Υπολοχαγός Νατάσα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Η μεγαλύτερη ηρωίδα στον αγώνα ενάντια του καταχτητή. Οποιουδήποτε καταχτητή.
Πολέμησε ενάντια σε Γερμανούς, Ιταλούς, Ντούρκους, Πέρσες, Περσίδες, Κουρτίνες, Προπέρσιδες, Τανκς και προσφάτως πάλεψε ενάντια στην Οικονομική κρίση αλλά δεν τα κατάφερε.

Εν αρχή ην το χάος[επεξεργασία]

Γεννήθηκε το σωτήριο έτος 999 π.Χ (δε νάμπρερ οφ δι αντι-μπιστ) από το σπέρμα του Ουρανού και η γέννηση της απετέλεσε μεγάλη είδηση για τα περιοδικά της εποχής. Την καταγωγή της διεκδικούν 7 πόλεις, οι ίδιες που τσακώνονται και για τον Όμηρο. Τελικά μετά από προσφυγή του Πύργου στο Διεθνές Δικαστήριο η καταγωγή της κατοχυρώθηκε στην Ηλεία αλλά τα παιδικά της χρόνια φαίνεται να τα έζησε στην αρχαία Καισαριανή που τότε ούτε αρχαία ήταν, ούτε Καισαριανή την έλεγαν.

Εκεί αφού σπούδασε στο γυμνάσιο της περιοχής της και αφού κατήγγειλε 3 συμμαθήτριες της που κάπνιζαν στις τουαλέτες μαζί με κάτι εξωσχολικούς που τις θώπευαν, γράφτηκε στην Αντίσταση της περιοχής και έμαθε να δουλεύει στον πολύγραφο.

Το πρώτο αίμα[επεξεργασία]

Στην Καισαριανή γνώρισε τον Γιακουμή που ήταν από τον Καρπενήσι και δούλευε το πρωί οικοδομή για να στέλνει λεφτά στην άρρωστη φουκαριάρα και πολύτεκνη μάνα του που ζούσε τα 8 του αδέλφια από το επίδομα της πράσινης ανάπτυξης και μόνο.

Τον ερωτεύτηκε και αφού πήραν την άδεια από την μοδίστρα-καντηλανάφτισσα μάνα της, παντρεύτηκαν στον Άι Δημήτρη τον Λουμπαδιάρη. Το γλέντι έγινε όξω από την εκκλησία όπου ο Καλογήρου έριχνε με το αυτόματο στην καμπάνα και την πετύχαινε κιόλας!
Μερικές σφαίρες εξοστρακίστηκαν πέτυχαν την Νατάσσα στο χέρι αλλά επειδή τα παλικάρια δεν πονάνε η Νατάσσα έδεσε την πληγή με το στριγκ βρακί της και συνέχισε να χορεύει τσάμικο. Τότε την πλησίασε ένας αντάρτης και της έδωσε μια προκήρυξη που έλεγε κάτι κομμουνιστικά που καθόλου δεν της άρεσαν της Νατάσας γιατί ήταν κόρη χωροφύλακα.
Τελικά πήρε την μάνα της και τον Γιακουμή και μετακόμισαν στου Παπάγου το 1452 λίγο πριν να πέσει η Πόλη και να δημιουργηθεί η ΑΕΚ.

Το δεύτερο αίμα[επεξεργασία]

Στου Παπάγου έζησαν ως το 1821 που η πατρίδα χρειάστηκε ξανά τις υπηρεσίες της. Υπηρέτησε ως μεταφράστρια των εθνικών μας ιστορικών που δεν καταλάβαιναν τι έλεγαν τα αρβανίτικα κλέφτικα τραγούδια. Μετά από μελέτη που κατέθεσαν σε έγκυρο περιοδικό στην στήλη της αστρολογίας, απέδειξαν πως η αρβανίτικη γλώσσα είναι αρχαία ιαπωνική και ως εκ τούτου αποτελεί κρυπτολεξική εφεύρεση των Ελ. Από την χαρά της η Νατάσσα και οι καθηγητές χέστηκαν πάνω τους και γέλαγαν σαν χαζοί.

Όλα πήγαν καλά μέχρι πoυ άρχισε το κίνημα στο Γουδί και η Νατάσα κρατούσε το γουδοχέρι. Στην Σμύρνη δεν πήγε για είχε ρευματισμούς και την πείραζε ο Σαγγάριος και παρέμεινε εδώ έως ότου οι Ελ αλληλοσφάχτηκαν δι’ασήμαντον αφορμή αλλά κυρίως γιατί τους έβαλαν σπιουνιές οι ξένοι οι ρουφιάνοι.

Αίμα - Δάκρυα - Μπομπότα[επεξεργασία]

Για άλλη μια φορά το καθήκον την καλούσε να προτάξει τα στήθη της, που είχαν τσιμεντώσει από τις πολλές πλαστικές όπως και η μούρη της, για το καλό του Έθνους (αλλά και της Καθημερινής). Τριγυρνούσε από χωρίο εις χωρίο και μοίραζε φυλλάδια που έγραφαν «όχι στο μίσος, όχι στον αλληλοσπαραγμό» και άλλα που έλεγαν «αφήστε τα μίση, επιστροφή στην φύση» ενώ όλα είχαν ως χορηγό γνωστή μάρκα απορρυπαντικών.

Σε μια πλατεία όπου είχε στήσει το κιόσκι της και τραγουδούσε χαζοχαρούμενα ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ,
την πλάκωσαν στο ξύλο Δεξιοί και Αριστεροί φωνάζοντας:

«Άσε μας κυρά μου να σφαχτούμε με την ησυχία μας, μέικ γουόρ νοτ λαβ!»

Έκτοτε σταμάτησε την δράση της, αναφώνησε «η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο» και αυτοεξορίστηκε στην Γαλλία όπου και στερήθηκε την πατροπαράδοτη φασουλάδα. Αρκέστηκε στα κρουασάν.

Σταυρώστε την[επεξεργασία]

Η Νατάσα επανεμφανίστηκε στις αρχές του '90 ως ρωσίδα μετανάστρια καλλιτέχνιδα. Χόρεψε σε αρκετά ευαγή ιδρύματα της λεωφόρου Συγγρού ώσπου ένα βράδυ, πάνω σ' έναν πριβέ χορό-φραπέ, αποκάλυψε την ταυτότητα της στον Πρόεδρο ο οποίος εκσπερμάτισε δις από την έκπληξη του και απεφάσισε να την συμπεριλάβει στο Τσίρκο με τα θεάματα σαν δίδυμο με την άλλη την τζαζλή που είχε επίσης κάνει 325 τραβηχτικές.