Τυρί Dirollo

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το τυρί Dirollo δημιουργήθηκε από τον Σάουρον με σκοπό να καταστρέψει όλους τους ανθρώπους, τα Χόμπιτ, τα Ορκ, τον Τσακ Νόρις, την Τατιάνα Στεφανίδου, την Βίκυ Χατζηβασιλείου, την Ζήνα και τον Χάρι Πότερ. Ύστερα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες του Σάουρον να καταστρέψει την γη με το τυρί Dirollo, πολλοί πίστευαν ότι το τυρί καταστράφηκε αφού το έφαγε η Beth Ditto.

«Τυρί» Dirollo 2010[επεξεργασία]

Το τυρί Dirollo βρέθηκε μέσα σε μια αρχαία σπηλιά από την πανούργα και αυτοκράτειρα των βόθρων Τατιάνα Στεφανίδου (Τάτη). Η Τατιάνα έβαλε σε εφαρμογή το ύπουλο σχέδιό της. Ήταν αποφασισμένη να κατακτήσει την γη. Η Τατιάνα ηχογράφησε με την διαβολική φωνή της (δώρο ως ένδειξη υποταγής του Λούσιφερ) το τραγούδι της τηλεοπτικής διαφήμισης του τυριού Dirollo. Έτσι όταν οι άνθρωποι έβλεπαν την διαφήμιση μεταμορφώνονταν σε δούλοι της Τατιάνας.

Όλη η διαφήμιση με λεπτομέρειες[επεξεργασία]

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η διαφήμιση αρχίζει με πρωταγωνίστρια την Τατιάνα και τον Ευαγγελάτο . Η Τατιάνα γεμάτη χαρά μαγειρεύει στην κουζίνα της φαγητά με τυρί Dirollo.

Όταν ξαφνικά την ρωτάει ο Ευαγγελάτος « Τάτη τι μαγείρεψες; »

και του απαντάει εκείνη με το ύπουλο βλέμμα:

Τυρόπιτααααα Τυρόπιταααα Τυρόπιταααααααα

ΚΑΙΙΙ

Και Cheesecakeeeeeeee και Cheesecakeeeeeeeeeee και Cheesecakeeeeeeeeeeeeeeeeee

Και ρωτάει ο Ευαγγελάτος « Μα, όλα αυτά δεν θα με κάνουν Πάγκαλο; »

Και απαντάει η Τατιάνα:

Όχιιιιι! Γιατί είναι μεεεεεεε

Dirollooooo Dirollllo Dirolllllooooo με Dirollllloooooo με Dirolllllooo με Dirolllllooooooooooooooooooooooo με Dirooooolllooo με γεύση Dirolllllloooooooooo. Απλά μοναδικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηή.