Τσίχλα
“Τι είναι αυτό που όταν μπαίνει είναι σκληρό και στεγνό και όταν βγαίνει είναι μαλακό και βρεγμένο;.”
~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τη τσίχλα
Τσίχλες είναι εξωγήινα πλάσματα που έφτασαν στο πλανήτη Γη πριν από 15628 χρόνια όταν ένας μετεωρίτης στούκαρε σε ένα βουνό της Ασίας αφήνοντας μεγάλη τρύπα.
Σύνθεση[επεξεργασία]
Η σύνθεσή τους αποτελείται από το χημικό στοιχείο XFZZZ[math]\displaystyle{ xN7 }[/math]
Ζωή[επεξεργασία]
Στα πρώτα στάδια της ζωής τους οι τσίχλες είναι σε στερεή μορφή σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Για να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν χρειάζονται συγκεκριμένες συνθήκες. Τέτοιες συνθήκες τους παρέχει ο άνθρώπινος οργανισμός. Έτσι ζουν παρασιτικά σε αυτόν για ένα μικρό διάστημα. Μπαίνουν στον άνθρωπο μέσα από το στόμα. Μένουν εκεί αφού είναι πιο εύκολο να βγουν όταν το θελήσουν. Μόνο οι Βριλ τις καταπίνουν κάνοντας έτσι τη διαδικασία εξόδου πολύ πιο δύσκολη. Για να καταφέρουν να μπουν στο στόμα του ανθρώπου αρχικά αναπτύσσουν διάφορες γεύσεις όπως είναι
- μέντα
- δυόσμος
- φράουλα
- κεράσι
- μπανάνα
- μακαρόνια με κιμά
- βατόμουρο
- καρπούζι
- ανανά
- καπνιστό σολωμό
- φασολάδα
- μάνγκο
έπειτα κλείνονται μέσα σε πολύχρωμα κουτάκια και περιμένουν τους ανθρώπους να τα αγοράσουν.
Το δεύτερο στάδιο της ζωής της τσίχλας έρχεται με το μάσημα και για συγκεκριμένες τσίχλες τη δημιουργία φούσκας που σκάει με τον χαρακτηριστικό ήχο ΠΟΠ ή ΠΑΦ. Όσο πιο μεγάλη η φούσκα τόσο πιο τοξική η τσίχλα. Καμιά φορά έχουν τη τάση να σκάνε στα μούτρα του ανθρώπου και να τα αγκαλιάζουν σφιχτά. Αυτό είναι και σύμπτωμα Γκαντεμίτιδας.
Τέλος η τσίχλα με τη διαδικασία του φτυσίματος καταλήγει σε όλα τα πεζοδρόμια της Ελλάδας. Μένουν εκεί μέχρι να αποσυνθεθούν και παίρνουν σταδιακά ένα γκρί-μαύρο χρώμα. Αν το φτύσιμο είναι φρέσκο τότε αν πατηθούν από πόδι έχουν τη τάση να κολάνε σε αυτό και να μη ξεκολάνε με τίποτα. Επίσης σύμπτωμα γκαντεμίτιδας.
Αν τύχει και πατήσετε φρέσκια τσίχλα[επεξεργασία]
Κάντε το σταυρό σας και τρέξτε στη μαμά σας μήπως ξέρει κανένα γιατροσόφι. Εναλλακτικά τηλεφωνήστε στο 11888 θα σας βρουν μια λύση γιατί:
τ=19 σ=18 ι=9 χ=22 λ=11 α=1
και όλο μαζί =80 δηλαδή 8+0=8 τυχαίο? δε νομίζω!