Το σουτζούκι του Μαθιού

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το σουτζούκι του Μαθιού (αλλιώς συναντάται ως "Το ένα σουτζούκι") είναι το σουτζούκι που φτιάχνει ο Μαθιός (duuh!). Λατρεύεται ως θεότητα από τα άλλα σουτζούκια αλλά και από μερίδα ανθρώπων που γνωρίζουν πού μπορούν να το φάνε!

Φτιάχτηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των Σουτζούκων Τούρκων.

Επιρροές[επεξεργασία]

Το σουτζούκι του Μαθιού έχει επηρεάσει την παγκόσμια κοινότητα σε διάφορους τομείς. Προφανής είναι ο γαστρονομικός, παρόλα αυτά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στις τηλεοπτικές σειρές. Τρανταχτό παράδειγμα η "Καβουροπάτι" που φτιάχνει ο Μπομπ Σφουγγαράκης, αφού υπάρχει μια πλήρης αντιστοιχία με το σουτζούκι του Μαθιού. Επίσης, στην Ιαπωνική κουλτούρα υπάρχουν αναφορές στο σουτζούκι-ντο: η τέχνη του σουτζουκιού.

NP - πληρότητα[επεξεργασία]

Ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων απέδειξε πρόσφατα την NP - πληρότητα του σουτζουκιού του Μαθιού. Η απόδειξη έχει ως εξής:

  1. Το σουτζούκι του Μαθιού NP. Πράγματι, αφού σουτζούκι, από το ζεύγος σουτζούκι του Μαθιού, άλλο σουτζούκι μπορούμε να αποφανθούμε σε πολυωνυμικό χρόνο ποιο από τα δύο σουτζούκια είναι του Μαθιού και
  2. Κάθε άλλο NP - σουτζούκι ανάγεται σε πολυωνυμικό χρόνο ( ) στο σουτζούκι του Μαθιού. Αυτό ισχύει γιατί το σουτζούκι του Μαθιού είναι πιο καυτερό από οποιοδήποτε άλλο σουτζούκι, άρα: τυχαίο NP - σουτζούκι σουτζούκι του Μαθιού.

Εμπορευματοποίηση[επεξεργασία]

Δυστυχώς στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, όπου η Lacta έχει πάει στο 1,30€ ο Μαθιός αναγκάστηκε (υπό την πίεση των Βριλ) να ιδρύσει νέα μάρκα αυτοκινήτων με το παρακάτω σήμα (οποιαδήποτε ομοιότητα σε κάποια γνωστή μάρκα αυτοκινήτων οφείλεται σε αύξηση της μυωπίας σας από την ανάγνωση αυτού του άρθρου)

Το σήμα της γνωστής πλέον αυτοκινητοβιομηχανίας.
Το sutzuki του μαθιού σε αμερικάνικα καλλιστεία. Εμφανής είναι ο ενθουσιασμός του κοινού.
Το sutzuki κάποιου χλιμίντζουρα. Εμφανής είναι η διαφορά από το αντίστοιχο του Μαθιού.


Αποτυχημένες προσπάθειες των αρχαίων Ελ[επεξεργασία]