Τζουάγκ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το τζουάγκ είναι ένα άγριο θηλαστικό και μυρηκαστικό που ανακαλύφθηκε από τον διάσημο Ιάπωνα επιστήμονα Έλα Καλοζωάκι, στο ταξίδι του στην ύπαιθρο της Μογγολίας (φήμες που θέλουν τον λαμπρό αυτό επιστήμονα υπό την επήρεια 3 λίτρων βότκας όταν είδε το τζουάγκ ελέγχονται ως ανακριβείς). Μοναδικός γονέας του είναι η πανώλη.

Βιότοπος[επεξεργασία]

Ζει στους παγετούς της Μογγολίας και παρατηρείται σε υψόμετρα κοντά στο επίπεδο της θάλασσας. Η διατροφή του περιλαμβάνει κυρίως σπανακόπιτα και καπότες. Σε περίοδο μεγάλης πείνας χλαπάκιαζει και κανα πίτα βεδουίνο απ' όλα.

Αφού τα παγωμένα νερά στους παγετώνες δεν είναι πόσιμα, προτιμάει ουίσκυ, βότκα και χυμό ανανά (καθώς και όλους του δυνατούς συνδυασμούς τους) έτσι ώστε να προφυλάσσεται από το κρύο το χειμώνα, σε συνδυασμό με το πυκνό τρίχωμα του.

Λατρεία[επεξεργασία]

Μαρτυρίες θέλουν την ανθρωποφάγο φυλή της βόρειας Μογγολίας ονόματι Μάσα Μπούκα, να πραγματοποιεί τελετουργικά (με τη συμμετοχή νεαρών παρθένων) έχοντας αυτό το πλάσμα ως θεό της γονιμότητας.

Παρότι το αναπαραγωγικό του σύστημα εξαρτάται από την θέληση του Τσακ Νόρις, όταν λειτουργεί σπέρνει το τρόμο στους άντρες και ρίγος ηδονής στις γυναίκες που το αντικρύζουν. Σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες (κοινώς ματάκηδες) οι εν λόγω τελετές αποτελούσαν τη μετάβαση των κοριτσιών από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Τα στάδια ήταν τα εξής:

  1. Οι 5 πιο όμορφες παρθένες της φυλής πρέπει να λουστούν με ουίσκυ που τον ευχαριστεί
  2. Ο μάγος της φυλής τότε τραγουδάει μαζί με τους υπόλοιπους ιθαγενείς iasie h adiple sam, adhp adhp adhp sam (ελεύθερη μετάφραση:Έλα να κάνεις τις κόρες μας γυναίκες)
  3. Μετά ακολουθεί όργιο μέχρι τελικής πτώσης και όταν τις ικανοποιήσει όλες εξαφανίζεται σαν αστραπή μέσα στη νύχτα

Αυτά όταν ο Τσακ έχει διάθεση για μάτι. Αλλιώς το τζουάγκ παραμένει ένα ζώο που ναι μεν κυριαρχεί στη Μογγολία, αλλά είναι υποχείριο του Τσακ Νόρις που είναι ο ηγέτης του σύμπαντος. Είμαστε καταδικασμένοι κλαψ, λυγμ κ.λπ. (ακολουθούν κραυγές για οίκτο και αποκαλυπτικές εκρήξεις).