Τέλος του κόσμου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Nostradamusgraphic.png Αυτό το άρθρο περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια μελλοντικά γεγονότα!
Είδατε τι σαΐνια είμαστε;;
Τύφλα να 'χει ο Νοστράδαμος!
Spoiler.jpg
Spoiler.jpg
Προειδοποίηση για σπόιλερς, αεροτομές, ζάντες αλουμινίου.
Με τα σπόιλερς το άρθρο γίνεται πιο αεροδυναμικό και πιο καγκουρεμένο. Ακόμα μπορεί να σας γλιτώσει από την ανάγνωση ενός βιβλίου ή την παρακολούθηση μιας ταινίας αφού θα γνωρίζετε το δήθεν αναπάντεχο τέλος.
Συνεχίζετε με δική σας ευθύνη.

Στις 14:53:42:13 την 31/07/29872 μετά 4ον Χριστό θα έρθουν οι Νεφελίμ κρατώντας 2012 * 10666 ταψιά γεμιστά και θα τα αδειάσουν πάνω από τα κεφάλια μας με σκοπό να μας μετατρέψουν σε συσκευασίες απορρυπαντικών. Τότε θα εμφανιστεί ο Λιακόπουλος με τον “γέροντα” και το μυστικό υπέρ-όπλο το οποίο είχαν κλέψει από την προγιαγιά του Πούτιν και θα προσπαθήσουν να τους αποτρέψουν. Δεν θα τα καταφέρουν όμως γιατί το προηγούμενο βράδυ τα έπιναν στο ENVY και δεν θα έχουν συνέλθει από το hang over. Παράλληλα ο Πούτιν θα τσαντιστεί που έκλεψαν το οικογενειακό του κειμήλιο και αφού συγκεντρώσει κάποιες χιλιάδες στρατιές αποτελούμενες από emo , Power Rangers και λάτρεις των McDonald's θα κηρύξει τον πόλεμο στους trendy και τον Λιακόπουλο.

Από την άλλη άκρη ο Ομπάμα θα εγκαταλείψει τις φαμφάρες σχετικά με την ειρηνική συνύπαρξη στον πλανήτη (θα πιέσουν τα στελέχη της Boeing, Lockheed Martin και Haribo) και θα κηρύξει τον πόλεμο με την σειρά του σε όλο τον κόσμο , αφού πείσει πρώτα τους Αμερικάνους ότι όλοι πλην των τελευταίων είναι gay εξωγήινοι και θέλουν να εξοντώσουν τον Λιακόπουλο σκορπίζοντας παντού το σκοτάδι και την άγνοια . Αν και οι Αμερικάνοι κόπτονται ότι τα όπλα που θα χρησιμοποιήσουν είναι απολύτως ελέγξιμα , θα κάνουν πάλι την χαζομάρα (Βλέπε Νησιά Bikini 1954) και αντί να πλήξουν τον Πούτιν και τον στρατό του, θα χτυπήσουν τον Λιακόπουλο και τους trendy μετατρέποντάς τους σε ανθρώπους – αγελάδες. 10 - 28 δευτερόλεπτα αφού συμβεί αυτό θα λάβουν χώρα 2 περιστατικά ταυτόχρονα. Οι Νεφελίμ θα αδειάσουν και δεύτερη παρτίδα γεμιστά, ενώ όλη η γνώση του κόσμου θα χαθεί , αφού κάποιος American trooper θα φάει τον Λιακόπουλο – Αγελάδα νομίζοντας ότι ήταν η γέμιση για το μεσημεριανό του χάμπουργκερ. Και όλα αυτά είναι μια χορηγία της Κόκα Κόλα. Παρακάτω ακολουθούν σύντομα βιογραφικά σημειώματα των προσώπων στα οποία αναφερθήκαμε.

Ομπάμα[επεξεργασία]

Ο άνθρωπος ερωτηματικό. Παλιότερα ήταν συνεργάτης του Batman αλλά λόγω έλλειψης ιδεών στα σενάρια έγινε ξαφνικά εχθρός του, αφού έβαψε κόκκινα τα μαλλιά του πρώτα. Είναι νόθος τρισέγγονος του Άραγκορν και σταμάτησε να δουλεύει για λογαριασμό του Πούτιν μόλις έμαθε ότι μία από τις γκόμενές του είναι η Όπρα.

Νεφελίμ[επεξεργασία]

Απόγονοι της Κοκκινοσκουφίτσας και του Σερίφη του Διαστήματος. Περνάνε την ώρα τους παίζοντας Super Mario και πίνοντας πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό. Ακούγεται ότι δεν έχουν κάνει μπάνιο ποτέ.

Πούτιν[επεξεργασία]

Ο απεσταλμένος των εξωγήινων, του σατανά, των ινδικών χοιριδίων, του γείτονα που όταν γαμ…ει του αρέσει να μουγκρίζει και της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ . Άσπονδος εχθρός της ανθρωπότητας, της ΠΚΣ και του παστίτσιου. Εικάζεται ότι έχει εμπνευστεί από τον Pinky και τον Brain.

Προγιαγιά του Πούτιν[επεξεργασία]

Η μάνα της κατάγεται από το Ζυγοβίστι της Δημητσάνας και ο πατέρας της από το Άλφα του Κενταύρου. Κάθε Σαββατοκύριακο πάει για clubbing στην Ίμπιζα, αν πεταχτείτε σίγουρα θα την πετύχετε.

Γέροντας[επεξεργασία]

Το πραγματικό του όνομα δεν το ξέρει κανείς. Τελείωσε το Κρυφό Λύκειο το 400 π.Λ. (Προ Λιακόπουλου), έκανε ΜΒΑ στην Μποτσουάνα, ενώ πριν ασχοληθεί με τις πνευματικές αναζητήσεις έπαιζε μπουζούκι στο 27ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας, στο μαγαζί του κύριου Καβούρη. Δάσκαλος και πνευματικός καθοδηγητής των : Steven Hawking, Jean-Paul Charles Aymard Sartre, Πάπα Βενέδικτου, “Pizza Νάπολη”, Mickey Mouse, Chuck Norris. Απ’ όλους όμως τους μαθητές του ξεχώρισε ο Λιακόπουλος στα χέρια του οποίου άφησε όλη την γνώση του Σύμπαντος. Είναι υπεύθυνος κατά βάθος που γέμισε ο κόσμος με τα Βριλ, Ντριλ, Ηρ, Παρ, Χαλ, Μελ, Τέζα, Χλωρίνη Clinex κ.ο.κ. αφού όταν καθαρίζει θέλει να βλέπει παράλληλα Lord of the Rings και να ακούει Τερλέγκα.

Λιακόπουλος[επεξεργασία]

Απαγορεύεται ρητά να αποθεώσουμε το έργο του μήπως τον ματιάσουμε και χάσει τον οίστρο του.

Αφού αντέξατε να το διαβάσετε, σε μερικές μέρες θα σας στείλουμε και την μυστική διεύθυνση με το torrent για να κατεβάσετε την ολοκαίνουργια έκδοση του ημερολογίου των Μάγια. Αν πληροφορήσετε για την ύπαρξη του site 9472,765 ανθρώπους ακριβώς μέσα στα επόμενα exp[sqrτ (3)*pi] δευτερόλεπτα, θα συναντήστε τον έρωτα της ζωής σας στο 1ο περίπτερο που θα σταματήσετε να πάρετε τσιχλόφουσκες. Σε περίπτωση που δεν το κάνετε θα φάτε στο κεφάλι 400.000 επιπλέον γεμιστά.

PS: Σύντομα θα υπάρξει ανανέωση.