Συζήτηση χρήστη:Patatas

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γεια σου πατάτα! --theKay 13:11, 12 Μαΐου 2006 (UTC)

Λιακόπουλος[επεξεργασία]

Σιχαίνομαι να ξενερώνω τον κόσμο... αλλά να κάνω μια διευκρίνιση: η ανεγκυκλοπαίδεια δημιουργήθηκε ουσιαστικά σαν παρωδία εγκυκλοπαίδειας, που σημαίνει ότι προσπαθούμε να είμαστε αστείοι (κι όχι απλώς να τα "χώνουμε" σε όσους αντιπαθούμε). Παραπληροφόρηση, χοντρά ψέματα, τρελές ανακρίβειες και σουρεαλισμός είναι απολύτως καλοδεχούμενα στα άρθρα αρκεί το αποτέλεσμα να βγάζει γέλιο. Δεν αρνούμαι ότι αυτό είναι υποκειμενικό (στην Uncyclopedia π.χ., πολλοί δεν γέλασαν με τα άρθρα για την 11η Σεπτεμβρίου, αλλά όλοι θα συμφωνούσαν ότι η πρόθεση ήταν να γίνει πλάκα κι όχι να προσβάλουν ή να σαρκάσουν), αλλά αν γράφουμε απλώς κάτι ψευδές που ακούγεται σοβαρό ή ακόμη κάτι αληθές με τρόπο ξυνό, το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι αστείο.

Για να μην τα πολυλογώ, το άρθρο για τον Λιακόπουλο μου μοιάζει περισσότερο σαν κάποιος να γκρινιάζει ή να σαρκάζει πικρά για τις εκπομπές του, παρά σαν να κάνει πλάκα με το όλο θέμα. Κατά τη γνώμη μου - που δεν είναι δεσμευτική - θα μπορούσες να κάνεις πλάκα με το να προσποιηθείς ότι οι θεωρίες του είναι πειστικές, με το να γράψεις ένα σουρεαλιστικό βιογραφικό που να μην έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα αλλά να τονίζει κωμικά π.χ., την παρανοϊκή πλευρά του κλπ. (Ή, γιατί όχι, κάτι άλλο πιο αστείο που δεν το έχω σκεφτεί). Για να μην παρεξηγηθώ, σε μια σοβαρή συζήτηση τα χώνω κι εγώ ευχαρίστως στον Λιακόπουλο (και λόγω ειδικότητας τον έχω άχτι!), αλλά ο σκοπός εδώ είναι να γελάσουμε. (Δες το από τη θετική πλευρά - μπορείς να τον κάνεις όσο καραγκιόζη θες και χωρίς στοιχεία�:-)

Sorry για το κήρυγμα, απλά μιας και δεν έχουμε προλάβει ακόμη να γράψουμε κάτι σαν τις κατευθυντήριες γραμμές της Uncyclopedia, είπα να ρίξω λίγες διευκρινίσεις, μιας και βλέπω να αυξάνει σιγά-σιγά η κίνηση στην Ανεγκυκλοπαίδεια. --Toredid 22:37, 16 Μαΐου 2006 (UTC)


Nike.jpg Διαγωνισμός αστειότητας
Αγαπητέ (ή μησητέ) φρίχτη. Ο διαγωνισμός αστειότητας τελείωσε (απίστευτο κι όμως αληθινό!!) Τα αποτελέσμτα βρίσκονται εδώ. Αν θες να διαγράψεις αυτό το μήνυμα αρκεί να διαγράψεις από τη σελίδα σου το πρότυπο {{συμμετοχή}}.