Συζήτηση χρήστη:Mmpontiki

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γεια σου Mmpontiki και καλώς ήρθες στην Φρικηπαίδεια!
Η συνεισφορά σου είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι, ανάλογα με το πόσο εξοικειωμένος είσαι:

Μπορείς να πειραματιστείς στο Πτυελοδοχείο. Για να συζητήσεις με άλλους χρήστες μπορείς να βρεις τις σελίδες τους πατώντας στη γραμμή αναζήτησης το Χρήστης:(όνομα χρήστη), να πατήσεις στη σελίδα συζήτησής του και να την επεξεργαστείς. Σελίδες συζητήσεων έχουν όχι μόνο οι χρήστες, αλλά και τα άρθρα, ακόμα και η Αρχική σελίδα! Όπως καταλαβαίνεις έχεις όσο χώρο θες να σχολιάσεις το οτιδήποτε και μη διστάσεις να το κάνεις!

Μην ξεχνάς μόνο κάθε φορά που συζητάς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής () που βρίσκεται πάνω από το πλαίσιο επεξεργασίας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια, απορία ή επικοινωνία, μπορείς να απευθυνθείς στον Τεκέ και ένας από τους πανταχού παρόντες διαχειριστές θα σου απαντήσει.

Σου ευχόμαστε καλή αρχή και καλό κουράγιο.

Προσοχή! Eδώ δεν χρησιμοποιούμε greeklish, αλλά πάντα ελληνικά και κατά προτίμηση τονισμένα!
Monadiki e3airesh apotelei to arthro N00b!

Έδοξε τη Βουλή και τω Δήμω τα παραπάνω καταψηφίσειν.
Μετά τιμών,


Σε γκρουσάρω στην φρικηπαίδεια. Απ' ότι βλέπω έχεις κέντνισσα των Γκρόιτς και γι' αυτό θα σου σπρεχάρω έτσι. Αν πάλι δεν το σαφφάρεις να καταλαβαίνεις τι σπρεχάρω, πες μου. Βλέπω ότι είσαι γεννημένος στην Γερμανία. Στιμμτάρει; --Γούντιος ΙΔ' ο Μυγοκτόνος 09:27, 8 Ιουνίου 2009 (UTC)

Ja, στιμμτάρει νατούρλιχ. Χρήστης:Mmpontiki

ωραίο το τελευταίο αρχείο που ανέβασες! και μπιενβενιδο του φρικιπαίδεια!---sn00byplay with me

Πωπω είσαι πολύ γκάιλ! Κι εγώ από κει είμαι! Από ποια στάντα;--Adolf Woody 14:21, 18 Ιουνίου 2009 (UTC)

ωρέ εσύ μου πρόσθεσες μια μερτσέντες στη σελίδα μου? είπαμε,είμαι λίγο καμένη,αλλά όχι ελεεινή!

[Χρήστης:vassilianna|sn00by]]play with me


Σήμερα άνοιξα την πόρτα για να πάω να πάρω μπουγάτσα και είδα ότι μου πήραν τα παπούτσια. Κάποιος με γκαντέμιασε. Άμα τον πιάσω, θα τον βάλω να φάει ποντικοφάρμακο, να ψοφίσει ο μπιιιιιιιιιιπ. Με άφησαν ξυπόλητο. Μόνο σαγιονάρες έχω, και αυτές τις έβαλα για πλύσιμο.--Το ποντικάκι σας, 9:12, 30 Ιουνίου 2009 (UTC)

Nike.jpg Διαγωνισμός αστειότητας
Αγαπητέ (ή μησητέ) φρίχτη. Ο διαγωνισμός αστειότητας τελείωσε (απίστευτο κι όμως αληθινό!!) Τα αποτελέσμτα βρίσκονται εδώ. Αν θες να διαγράψεις αυτό το μήνυμα αρκεί να διαγράψεις από τη σελίδα σου το πρότυπο {{συμμετοχή}}.