Συζήτηση χρήστη:Kostas.perifanos

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

kosta περήφανε σε καλωσορίζουμε στην εγκυρότερη εγκυκλοπαίδεια του πλανήτη. Αν και το μέγεθος ως γνωστόν δεν μετράει, καλό είναι αν ξεκινάς κάτι να γράφεις λίγα περισσότερα για να μας βάζεις στο κλίμα. Τσίαρς. --Dada 20:19, 8 Μαΐου 2006 (UTC)

[επεξεργασία]

εξκιούσμι για τα σύντομα κείμενα, ήμουν εν ώρα εργασίας και πειραματιζόμουν ρήαλ τάημ με την συγγραφή λημμάτων. Τα κείμενα που θα αναρτήσω θα καλύπτουν τις εξής προσφιλείς μου θεματικές ενότητες:

  • Πολεμικές Τέχνες (κυρίως θα σας μιλίσω για τους νίντζα και τις καταβολές του απο την Ελληνορθόδοξη Παράδοση)
  • Μετά-Φυσική, Μετα-Μαθηματικά, Μετα-Χημεία, Μετα-Φιλοσοφία και γενικότερα θα αναφερθώ σε όλες τις Μέτα και τις Πάρα επιστήμες.


Τώρα που έχω μια πρώτη άποψη για το θέμα, αρχίζω και τις παράλογες απαιτήσεις. Μπορεί να γίνει ρηνέημ το nick μου στο πραγματικό μου όνομα (gand) ή απλά σε Anonymous Coward? Fxaristw. --gand 00:05, 9 Μαΐου, Fetos (UTC)

Μετονομασία[επεξεργασία]

Δυστυχώς στα Wikia δεν φαίνεται να δίνετε τέτοια δυνατότητα στους bureaucrats. Πάντως το θέμα το προώθησα στα άδυτα των υπευθύνων και αναμένω απάντηση. Μόλις πληροφορηθώ κάτι θα σου πω. --Dada 15:41, 9 Μαΐου 2006 (UTC)

[επεξεργασία]

Θενκς ένυγουεη. Καμιά άλλη πρότασις? --gand 19:00, 9 Μαΐου, Fetos (UTC)

Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα να δημιουργήσεις έναν δεύτερο λογαριασμό με το όνομα που θες, με το μειονέκτημα ότι η μέχρι τώρα συνεισφορά σου θα φαίνεται στον παλιό λογαριασμό. Μπορείς βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, να βάλεις έναν σύνδεσμο κάπου στη (νέα) σελίδα σου, προς τη συνεισφορά σου ως kostas.perifanos -> Special:Contributions/kostas.perifanos. Αν το προτιμήσεις αυτό, μπορείς τότε να ανακατευθύνεις την σελίδα που έχεις τώρα (και την αντίστοιχη σελίδα συζήτησης) στη νέα σου σελίδα (και την αντίστοιχη νέα σελίδα συζήτησης). --Dada 16:10, 9 Μαΐου 2006 (UTC)


Αυτο δε με γλυτώνει απο το πιθανό ξύλο :P -gand 19:20, 9 Μαΐου, Fetos (UTC)
Τελικά, δυστυχώς, δεν υποστηρίζετε μετονομασία χρήστη (υποτίθεται λόγω της ταυτόχρονης χρήσης του username σε όλα τα wikia). Ο μόνος τρόπος είναι ο δεύτερος νέος λογαριασμός και οι σχετικές ανακατευθύνσεις των σελίδων σου. --Dada 23:18, 11 Μαΐου 2006 (UTC)
Ευχαριστώ -gand 14:45, 12 Μαΐου, Fetos (UTC)