Συζήτηση χρήστη:GiaNt

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

είσαι ενεργός;αν ναι βοήθα στην οργάνωση pleaseeee!!!tzellos 10:41, 21 Μαρτίου 2009 (UTC)

Βρεσ τον Νικο και πεσ του να μπεισ στην Φ.Σ...οταν μπεισ βοηθα να φτιαξουμε τα πραγματα και φτιαξε και κανενα αρθρο...tzellos 15:17, 23 Μαρτίου 2009 (UTC) Αα εγω και ο Νικοσ ειμαστε οι ιδρυτές της Φ.Σ...μπεσ μέλος...


Α, η ΦΣ ειναι η μελλοντικη δοιηκηση της Φρικηπαιδειας --Νικος Κ. 19:43, 23 Μαρτίου 2009 (UTC)

Η Φ.Σ είναι μια συνεργασία που έφτιαξα εγώ με τον Νίκο Κ. και αργότερα μπήκε ο Γουντιος και ο Bubblebabis...Θα γίνει η νέα δοιήκηση της Φρικηπαίδειας μιας και ο Dada και οι άλλοι έφυγαν...--tzellos 20:35, 24 Μαρτίου 2009 (UTC)


Μπές στην εκλογή διαχειριστών και ψήφισε, αν θές βάλε υποψηφιότητα!:)--nikos 10:39, 24 Μαΐου 2009 (UTC)

ώστε δεν έχεις τζαμπέχωνο ε???? δηλαδή το πρότυπο του βραβείου και την επέκταση στο άρθρο ποιος την έκανε κύριε γίγαντα(με τρομάζει αυτό το παρατσούκλι) ??? ---sn00by,25-05-09


[επεξεργασία]

γουέλκαμ μπακ :) ---sn00by

Συ-σοπ![επεξεργασία]

Αγαπητέ [Εισάγετε όνομα γλείφτη εδώ],

Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σε πληροφορήσω ότι, κατόπιν ψηφοφορίας της κοινότητας και κατάθεσης ενός χυδαίου ποσού στον οφσόρ λογαριασμό μου, καταδικάστηκες σε Διαχειριστή αυτού του ξεχασμένου από τον Θεό wiki. Μουάχαχα! Για να δεις τη γλύκα...

Όμως!

Προτού παραφρονήσεις εντελώς από την κοσμικών διαστάσεων εξουσία σου, ιδού μερικά πραγματάκια που καλό είναι να έχεις υπ' όψιν:

  • Πρώτα κάνουμε ερωτήσεις και μετά πυροβολούμε. Εκτός κι αν πρόκειται για τους Δήθεν ειδήμονες, οπότε πρώτα πυροβολούμε. Ή τον Τσακ Νόρρις. Οπότε πρώτα προσευχόμαστε.
  • Οι ανώνυμοι είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας. Εκτός αν δεν είναι.
  • Να συζητάς ήρεμα, αλλά να κρατάς μια μεγάλη γομολάστιχα.
  • With great power, comes great responsibility.
  • Μην πατήσεις το κόκκινο κουμπί!!


Enjoy! --Toredid 12:06, 29 Νοεμβρίου 2009 (UTC)


Nike.jpg Διαγωνισμός αστειότητας
Αγαπητέ (ή μησητέ) φρίχτη. Ο διαγωνισμός αστειότητας τελείωσε (απίστευτο κι όμως αληθινό!!) Τα αποτελέσμτα βρίσκονται εδώ. Αν θες να διαγράψεις αυτό το μήνυμα αρκεί να διαγράψεις από τη σελίδα σου το πρότυπο {{συμμετοχή}}.διαγωνσιμός[επεξεργασία]

Συγνώμη αλλά άργησες λιγουλάκι. Η αστυνομία αν μπει στο διαγνωσιμό θα έρθει καθυστερημένη... --Μίστer Ας 12:19, 18 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Πουλί κλπ[επεξεργασία]

Giant, ως διαχειριστής έχεις πρόσβαση στα σχετικά διαπιστευτήρια. Δεν έχεις όμως ρυθμίσει το μέιλινγκ στο φριχτολογαριασμό σου, για αυτό είτε στείλε σε μένα 1 μέιλ να σου απαντήσω με τα στοιχεία για το μέιλ και το πουλί μας (πρόσεχε πού το βάζεις-δεν είναι για τρόλινγκ!). Εχω ρυθμίσει ό,τι μπαίνει στο fb να πηγαίνει και στη Φρίκη. Ακόμα βρες με στο fb από τη Φρίκη να σε προσθέσω στους αντμίνς. Έχω το επώνυμο αυτουνού με τη φουκαριάρα τη μάνα και το όνομα του Αβραμόπουλου, θα το βρεις τόσο σε με ελληνικά όσο και με φρίκλις χαρακτήρες. Με φρίκη και σχετική σοβαροφάνεια, Jίμιος Τι θες? 06:40, 4 Αυγούστου 2010 (UTC)

Α, και κάνουμε ανασχηματισμό προσεχώς. Τι χαρτοφυλάκιο θα σας ενδιέφερε; --Jίμιος Τι θες? 07:38, 4 Αυγούστου 2010 (UTC)

Θες helpιο?[επεξεργασία]

Γιούχου, καλώς τον! Τι προσπαθείς να κάμεις αγαπητέ μου Γίγαντα; Αρχειοθέτηση; Το τρέχοντα δείχνει στο ιστορικό "έναρξη" 11 Μαΐου 2008‎ από ΙΡ, τα δε παλιότερα είναι εδώ να και κάποτε υπήρχαν και τα "επιλεγμένα γεγονότα" που είναι όλα μαζεμένα να εδώ. Πέμε άμα θες βοήθεια κάπου (παρατήρησα ότι έχεις μια ανεξήγητη φαγούρα κάπου αλλού και ζητάς ειδικό). Μετά τιμών, η Υπουργός Εσωτερικών - Εισαγγελέας Υπηρεσίας, Φιλι-τσα :Ρ --Φιλι 12:00, 22 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)