Συζήτηση χρήστη:2.84.214.213

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γεια σου 2.84.214.213 και καλώς ήρθες στην Φρικηπαίδεια!
Η συνεισφορά σου είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι, ανάλογα με το πόσο εξοικειωμένος είσαι:

Μπορείς να πειραματιστείς στο Πτυελοδοχείο. Για να συζητήσεις με άλλους χρήστες μπορείς να βρεις τις σελίδες τους πατώντας στη γραμμή αναζήτησης το Χρήστης:(όνομα χρήστη), να πατήσεις στη σελίδα συζήτησής του και να την επεξεργαστείς. Σελίδες συζητήσεων έχουν όχι μόνο οι χρήστες, αλλά και τα άρθρα, ακόμα και η Αρχική σελίδα! Όπως καταλαβαίνεις έχεις όσο χώρο θες να σχολιάσεις το οτιδήποτε και μη διστάσεις να το κάνεις!

Μην ξεχνάς μόνο κάθε φορά που συζητάς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής () που βρίσκεται πάνω από το πλαίσιο επεξεργασίας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια, απορία ή επικοινωνία, μπορείς να απευθυνθείς στον Τεκέ και ένας από τους πανταχού παρόντες διαχειριστές θα σου απαντήσει.

Σου ευχόμαστε καλή αρχή και καλό κουράγιο.

Προσοχή! Eδώ δεν χρησιμοποιούμε greeklish, αλλά πάντα ελληνικά και κατά προτίμηση τονισμένα!
Monadiki e3airesh apotelei to arthro N00b!

Έδοξε τη Βουλή και τω Δήμω τα παραπάνω καταψηφίσειν.
Μετά τιμών,

Παρατηρήσεις[επεξεργασία]

(από μεταφορά) «Σημείωση: Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να προσβάλλει συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Σε περίπτωση που κάποιο σημείο των αναφερθέντων στοιχείων δεν ταιριάζουν - από λάθος μας - με την πραγματικότητα, ζητήστε μας να το αναθεωρήσουμε, ώστε να σας στοχεύσουμε δηκτικώς καλύτερα. Τα ψυχικά τραύματα είναι αφορμή ενασχόλησης με την τέχνη, κι εμείς στην Φρικηπαίδεια γνωστή και ως Βικιπήδημα, πάντα εκτροχιάζουμε αξίες όπως την τέχνη.»

Φρικηπαίδεια:Σχετικά + Φρικηπαίδεια:Πώς να είστε αστείοι κι όχι απλά ηλίθιοι & Φρικηπαίδεια:Πώς να είστε αστείοι κι όχι απλά ηλίθιοι - Μέρος 2ο. Σε κανένα σημείο στα παραπάνω δεν αναφέρεται πως η συνεισφορά κάποιου έχει σκοπό «να προσβάλλει συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις» ή να «ταιριάζει με την πραγματικότητα» ή να «στοχεύει δηκτικώς». Αναφέρεται σίγουρα πως «η Φρικηπαίδεια είναι παρωδία και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται». Αυτά που αναφέρεις στη "Σημείωση" σου είναι δικά σου συμπεράσματα και απλά, δεν ισχύουν. Δεν θέλω να να γίνω...«απάνθρωπα σκληρή», ούτε έχω ...«απαίτηση τελειότητας», αλλά, σε ότι γράφουμε καλό είναι να γνωρίζουμε ποια είναι τα όρια που δεν πρέπει να υπερβούμε. Και αυτά τα όρια αναγράφονται στις παραπάνω σελίδες. Σε όσα σημεία τα έχεις υπερβεί, απλά θα αναιρέσω τις συνεισφορές σου.

Τέλος, το λόγο γράφεται με ωμέγα, δλδ λόγω, επίσης συντάσσεται με γενική και δηλώνει αιτία. Αν δεν πιστεύεις δες εδώ και εδώ. Για την ώρα, Καλή συνέχεια 2.84.214.213, πρώην 2.84.216.225! --94.68.81.206 19:53, 22 Ιουλίου 2015 (UTC)


Αυτή η σελίδα συζήτησης προορίζεται για ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμα λογαριασμό ή που δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι για την ταυτοποίηση ενός ανώνυμου χρήστη χρησιμοποιείται η διεύθυνση IP τους. Είναι όμως πιθανόν η διεύθυνση αυτή να είναι κοινή για πολλούς διαφορετικούς χρήστες. Αν είστε ανώνυμος χρήστης και νομίζετε ότι άσχετα σχόλια απευθύνθηκαν σε σας, παρακαλούμε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό ή να συνδεθείτε για να αποφεύγεται η μελλοντική σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.