Συζήτηση χρήστη:Άσεμνος/αρχείο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


ΑΑΑ, φτάαανει πια! δε μου προτυποποιήσετε και τη μούτζα! Ούτε το φαΐ στην αγγλία δεν είναι τόσο τυποποιημένο!!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ!!!--Δημήτριος Ψ' ο Σκωπτικός 15:13, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Αναρμόδιος[επεξεργασία]

Good job. Πρόηχθεις! Αναλαμβάνεις αρμοδιότητες συγχωνεύσεων. Το Κατηγορία:Άρθρα προς συγχώνευση είναι στον απόλυτο έλεγχό σου! Εξαιρούνται τα κόμματα και ο Καραμανλής :P:P:P

Λογοδοτείς απευθείας σε μένα! Και ;opvς θα έλεγε μια ψυχή, pass auf!

Άβε! --Δημήτριος Ω' ο Αχρείος Ατ γιόρ ντισπόουζαλ 21:18, 8 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

ωχ μου φαίνεται αρχίζω να αρπάζω τη γρίπη των διαχοίρων,α κόμη σε ελαφρά μορφή βέβαια. Αψιού!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!. Έγινα πισοκυλώντας! αν και δεν έχω δέα τί είναι αυτό!!! ανίδεος

Πάσο[επεξεργασία]

Vasiliana, Jimmy ή οποιοσδήποτε άλλος εισηγητής έρθει δεν είμαι καινούργιος. Είμαι ο χρήστης:αδιάφορος που ξέχασε (για δεύτερη φορά) τον κωδικό του! εντάξει τώρα θα είμαι πιο γνωστός ως ο Α...ος (αδιάφορος, άσεμνος, Χρήστης:Άχρηστος).

Νομίζω πως μπορώ μόνο να τους μπλοκάρω, όχι να τους εξαφανίσω! Θα το μελετήσομεν και θα σας απαντήσομεν! ---Δημήτριος Ω' ο Αχρείος Ατ γιόρ ντισπόουζαλ
Και αυτόν τον επιβεβαώσες με e-mail? (τον άσεμνο?)
Όχι, αλλά η αλάνθαστη τεχνική μου με κάνει να θυμάμαι πάντα τον κωδικό μου. τον αδιάφορο δεν τον ξέχασα, αλλά τον πληκτρολόγησα λάθος!!! 無関心な 15:47, 1 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Άρα μπες από κει ρε! Τι γράφεις από τον άσεμνο?
Λάθος τον πληκτρολόγησα όταν δημιούργησα το λογαριασμό!
Δοκίμασε τα πιθανά λάθη! --Δημήτριος Ω' ο Αχρείος Ατ γιόρ ντισπόουζαλ 18:16, 1 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Πόσα εις τη ν μπορεί να είναι; Έχω δοκιμάσει άλλους λογαριασμούς.
Ε, τότε κάνε το άσεμνος βασική σου σελίδα και ανακατεύθυνε εκεί! --Δημήτριος Ω' ο Αχρείος Ατ γιόρ ντισπόουζαλ 21:15, 1 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Μ'αρέσει περισσότερο η αδιαφορία. 無関心な 12:36, 2 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Κοίτα, να το δούμε πρακτικά. Έχεις μια βδομάδα να βρεις τον αδιαφοροποιημένο κωδικό! Αν τον βρεις έχει καλώς. Αλλιώς είτε θα περιοριστείς στον άσεμνο, είτε θα πω στo Διδερώ να δει αν μπορεί να κάνει διαγραφή του αδιάφορου ωστε να να κάνεις καινούριο λογαρισμό με αυτό το όνομα και να κάνεις μετακόμιση εκεί. Αλλά θα χάσεις edit counts και τα πάντα όλα και από τους δυο! Σε κάθε περίπτωση θα καταλήξεις με 1 λογαριασμό γτ πέρα από πρηξοκουρδουμπούλικο είναι και αντισυνταγματικό-σαν την πολυγαμία 1 πράμα! Και στο όνομα της Φρικιπαιδικής τάξης σε διατάσσω να επιβεβαιώσεις το λογαριασμό σου με 1(και 2, και 3) e-mail! Όχι για μένα, για το φουκαριάρη τον Ουάιλντ! --Δημήτριος Ω' ο Αχρείος Ατ γιόρ ντισπόουζαλ 15:47, 2 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Ent;ajei σε μία βδομάδα θα δω αν μπορώ να βρω τον κωδικό
Τι θα γίνει κύριος, έχουμε και δουλειές! --Δημήτριος Ω' ο Αχρείος Ατ γιόρ ντισπόουζαλ 21:18, 8 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Κι εγώ δουλειές έχω! Τί νομίζεις ότι όλην την ώρα ελεύθερος είμαι;αδιάφορος

Αδιαφορώ...[επεξεργασία]

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!![επεξεργασία]

βάζετε την υπογραφή για να ξέρω άμεσα σε ποιά/ποιόν μιλάω. Δημήτριος Ω' ο Αχρείος Ατ γιόρ ντισπόουζαλ 11:17, 6 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Καυλώδιο[επεξεργασία]

Ωραίο το καυλώδιο! Πάμε για μια...συνουσία?---sn00by Όποτε θες; Αδιάφορος 19:56, 18 Νοεμβρίου 2009 (UTC)


Μα εσύ ξεκίνησες κιόλας! και σεξ μάλιστα!!! έι,αρσενικό είσαι-μάθε να ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ :Ρ---sn00by

ΦΟΡΤΙΣΤΗΚΑ!!!(Με αυτά που βρήκα στο Google δες το άρθρο!!!) Αδιάφορος 20:42, 18 Νοεμβρίου 2009 (UTC) Ούτε παραγγελία να την είχα τη σύνδεση! η ιδέα μου ήρθε από τις ξένες μεταφράσεςι του καλωδίου (cablo,kabli,kalus...)Αδιάφορος 20:51, 18 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Άψογος


Τέλειο! δεν μου είπες για ποιο άρθρο πρόκειται όμως...

Μα για το καυλώδιο μιλούσα!
Υ.Γ: Πώς μάντεψες ότι ήταν τέλειο, αφού δεν ήξερες το άρθρο; (μήπως έχεις μαντικές ικανότητες;)
Καλά n00bάς είσαι? δες το ιστορικό!
/*Kai oi noob exoyn psyxi---sn00by*/

Κωδικός[επεξεργασία]

Καλησπέρα. Αν έχεις συνδέσει το λογαριασμό σου με μια διεύθυνση email, μπορείς να επιλέξεις "αποστολή νέου κωδικού" από τη login screen. Μετά, μπορείς να συνδεθείς με τον προσωρινό κωδικό που θα λάβεις στο mail σου και να αλλάξεις τον κωδικό.

Αν δεν έχεις δώσει διεύθυνση email, δεν νομίζω δυστυχώς ότι μπορώ να κάνω και πολλά, εκτός από το να διαγράψω τον λογαριασμό και να σε αφήσω να δημιουργήσεις καινούριο. Θα προτιμούσα να μην το κάνω, ωστόσο, γιατί έτσι θα μείνει "ξεκρέμαστη" η μέχρι τώρα συνεισφορά σου. --Toredid 20:30, 21 Νοεμβρίου 2009 (UTC)


Μπάι δε γουέι, σόρυ που άργησα να απαντήσω,αλλά ήμουν στο μίτινγκ(σοβαρά τώρα!) του UFO(uncyclopedia foreign office) σαν εκπρόσωπος Ελλάδος στο εξωτερικό. Με ζάλισαν λίγο (λίγο η σαμπάνια,λίγο το κρασάκι,λίγο το ρακί με κάναν ράκος) --sn00by 20:47, 21 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Κάνουν και μύτιγκ στη Φρικηπαίδεια; Μπράβο!Μα...πότε πρόλαβες να πας και να γυρίσεις σε λίγες ώρες;!;

Εγώ είμαι πάλι. Λοιπόν, έκανα λίγο ψάξιμο και νομίζω πως βρήκα μια εναλλακτική λύση, λίγο ανορθόδοξη αλλά τι να γίνει... Μπορώ να μετονομάσω τον λογαριασμό σου σε έναν άλλον με παρόμοιο όνομα. Αυτόματα θα μεταφερθεί και η συνεισφορά σου στο νέο όνομα. Δεν θα μπορείς να συνδεθείς στον νέο λογαριασμό, γιατί το password θα διατηρηθεί κι αυτό, αλλά το παλιό σου όνομα θα είναι τώρα ελεύθερο και θα μπορείς να ξανα-δημιουργήσεις αυτό το λογαριασμό με νέο password! (Και θα σε συμβούλευα αυτή τη φορά να δώσεις ένα email για να μπορείς να αλλάζεις τον κωδικό σε περίπτωση που τον ξεχάσεις πάλι) Πες μου αν θέλεις να το κάνω έτσι. --Toredid 21:16, 21 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Ωραία, κάντο έτσι. Μετονόμασέ με για παράδειγμα σε "Άσχετος", και θα ξαναδημιουργήσω το λογαριασμό. Μπορείς να διαγράψεις και τον χρήστης:Άχρηστος. Τον Χρήστη:Άσεμνος καλύτερα να τον διαγράψεις αργότερα, γιατί τον χρησιμοποιώ τώρα. Όταν ελευθερωθεί το όνομα πες μου. [[Χρήστης:Αδιάφορος]

Εδώ Μέγας Θρόνος[επεξεργασία]

Χαίρετε και αγγαλιάσθε κ.κ. Αδιάφορε. Χαίρομαι που γνωρίζω ενεργό χρήστη της Φρικηπαίδειας. Οφείλω να ομολογήσω πως την παράτησα αλλά ο αμαρτωλός μετανόησα και επέστρεψα αφού έγινα Αρχιερέας της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος.--Υπέρτατος Άρχων και Καθηγούμενος πάσης της Ιεράς εν Φρικηπαιδεία ημών Αδελφότητος Γούδιος 17:57, 30 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Άβε. Το Ιπτάμενον Μακαρονοτέρας είθε να είναι πάντοτε μέτα σου. Μετά ευλογιών, --Υπέρτατος Άρχων και Καθηγούμενος πάσης της Ιεράς εν Φρικηπαιδεία ημών Αδελφότητος Γούδιος 20:33, 30 Νοεμβρίου 2009 (UTC)
Καλώς το απολωλότο πρόβατο! -Δημήτριος Ω' ο Αχρείος Ατ γιόρ ντισπόουζαλ 11:17, 6 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Κάνω μεταφορά δανείων και καρτών στη Γύροbank! --Δημήτριος Ω' ο Αχρείος Ατ γιόρ ντισπόουζαλ 11:17, 6 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

αχ θελω κι εγω!--sn00by 20:25, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Στην προτείνω ανεπιφύλακτα! Αντι για τόκους παίρνεις σουβλάκια! Το διάγγελμα ήθελα να το κάνουμε μαζί, αλλά δε σε έβρισκα! Δες το, συμπλήρωσε ό,τι θες και πες και στον λινουξά! --Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 20:56, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Ωραία θα πάρω μεγάλη προμήθεια από τη γύρομπανκ για την προόθησή της, Μπουαχαχαχαχα!!!άπληστος

Χρήστης:Anonymnous[επεξεργασία]

Εδώ και δύο μέρες (είναι σχεδόν ο μοναδικός) που συνεισφέρει στη Φρικηπαίδεια. Αξίζει νομίζω ένα παράσημο!

Κάνε του μια προσφορά Όλα σε ένα και καλή χώνεψη! -Δημήτριος Ψ' ο Σκωπτικός 02:14, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

roll back όπως λέμε ... laid back[επεξεργασία]

Απονεμήθης τον τίτλο του ρολβάκιου.Συγχεζητήρια!--sn00by 21:44, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

ευχεζιστώ για τα συγχεστήριά σου, τί παραπάνω μπορώ να κάνω;Α...ς
Επαναφορά στην προηγούμενη! --Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 21:53, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)
Αυτό δε μπορούσα να το κάνω ήδη;Α...ς
ναι αλλά πιο γλήγορα! καλή χρονιά!--sn00by 22:27, 1 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Κάλλιο αργά παρά ποτε! --Δημήτριος Ψ' ο Αχρείος 01:07, 2 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
σταμάτα ρε Μήτσο επιτέλους τα πίτσι πίτσι και γράψε 1 άρθρο!--sn00by 16:06, 7 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

ΥΓ. άσεμνε,πού είναι το κουτί με τα βόουτς? φρικησκοπήσεις,λες στον τεκέ ότι έχεις φτιάξει ένα (μπάι δε γουέι, έχω 30 χι και 10 ψι. Τι βγαίνει?).

Για τις φρικησκοπήσεις να ρωτήσουμε την ΑΠΠΔ! Βάσω, κάνε μετασχηματισμό Lorentz! --Δημήτριος Ψ' ο Σκωπτικός 03:31, 8 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Τι είναι αυτό? έχει καμία σχέση με την F Laplace? --sn00by 19:43, 8 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Με τη διαφορά ότι εφαρμόζεται με το πόδι!Ας 19:46, 8 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Παράσημο[επεξεργασία]

Αφού ήθελες και παράσημο, τι να σου κάνω!-ΚονγρDC 15:24, 8 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Απονέμεται στον Α.......ς -ΚονγρDC
Ευχαριστώ, αλλά πού είπα ότι ήθελα παράσημο;Ας
3.5 άκυρο Βάλε και μια λίστα ονομάτων στη σελίδα σου εγώ


Ρε λίγα για το Φίλιππο! Άντε μη γίνει της Καλομοίρας εδώ μέσα! (Anw το ξέρεις οτι είναι Ελην πρίγγιψ?) --Δημήτριος Ψ' ο Σκωπτικός 15:50, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Παρασκήνιο[επεξεργασία]

<!--Μην κλέβεις, κλέφτη! :P --> <!--:Γιατί? τί έκλεψα; χιχι--> <!--Για 'μένα θα λέει ([{Κονγρ}])--> <!--ωραία φαντάζομαι ότι θα γίνω και υπουργός διασπάσεων--!>

A, all in all! Η διάσπαση είναι δικό μου παιδί! Άκαρδε, να αποχωριστεί η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα?!?'

Σου βρήκα δουλειά! Ίντερνετς

Κονγρ|D|C

Ρίξε μια ματιά[επεξεργασία]

Να γράφεις με Caps Lock πατημένο, διαφορετικά θα απαιτήσω αμοιβή για κάθε ορθογραφικό έλεγχο που μου προσθέτεις. Εκείνο το 1426 που βλέπω θα είναι ένα τίποτα αν επεξεργαστώ όλα τα άρθρα της Φρίκης. Fililost 19:16, 1 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Γιατί, πώς νομίζεις εσύ έκανα εγώ τα 2054 (2055 τώρα)??? --Jίμιος Τι θες? 19:35, 1 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
2098 άρθρα είναι πολλά, γνωρίζεις ότι είμαι νέο και σάπιο φρούτο στη φρίκη αλλά από τα άρθρα που ως τώρα διάβασα (σημείωσε ότι όλα τα έχω βαθμολογήσει), 5/5 έδωσα στα - Windows(όλες οι εκδόσεις),Βικιπαίδεια, Ίντερνετς, Λιβάις, Θεσσαλονίκη, Φραπές, Έλληνες, Ελλάδα, Σωκράτης, θεός (άκυρο το καμώματα του ιού, να προστεθεί στο Ιησούς Βοσκός), Ιησούς Βοσκός, Άγιο Πνεύμα, Παρωδία, Εγώ, Αλκοόλ, Φωτιά, Λιακόπουλος, Νάρχ, Βριλ, Η πραγματική ιστορία του κόσμου (δεν έχει ούτε ένα λινκ). Κριτήρια επιλογής--γέλιο, σαρκασμός, χλευασμός, είναι όμορφα γιατί έχουν πολλά λινκς και εικόνες. Φυσικά και όσα έβαλες στον τεκέ(ψήφισα). (Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα τα Σούπερμαν και Superman.)-- όπου δεις 94.68.είμαι εγώ.Fililost.94.68.130.229 07:41, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Thanks, θες βοήθεια πουθενά? Έχω άλλα 12 φυσίγκια στο οπλοπολυβόλο( αν και στην άσκηση επιτρέπεται η ρίψη μόνον 10).--Fililost 14:39, 17 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Ας, σε είδα στ'όνειρό μου, το σε είδα είναι σχήμα λόγου γιατί βασικά δεν είδα τίποτα αλλά ήξερα ότι ήσουν εσύ. Σε πλησίασα σε χαιρέτισα και ήσουν όχι στα χάι σου, λυπήθηκα και σε αποχαιρέτησα...και μετά κάτι (δεν ξέρω τι) συνέβη. Είπα, Θεέ μου, Πρόσεχε Ας και ξύπνησα από την αγωνία. Σου παραθέτω ονειροκρίτες...δεν πιστεύω σ'αυτά...αλλά καλού κακού...πρόσεχε. Σόρυ που έψαξα στο Φίλος και όχι στο Γνωστός...αλλά...έτσι το ένιωσα.

  1. Αν δείτε στον ύπνο σας στενοχωρημένους και συλλογισμένους φίλους, σημαίνει πως απειλούνται από αρρώστια και προβλήματα.
  2. Αν δείτε ότι λυπηθήκατε για την απουσία κάποιου προσώπου, σημαίνει ότι η μεταμέλεια για κάποια βιαστική ενέργεια θα είναι το μέσον για την εξασφάλιση μακρόχρονης φιλίας.
  3. αν όμως ο αποχαιρετισμός γίνεται μέσα σε κατήφεια και λύπη, θα υποστείτε κάποια απώλεια και θα πονέσετε πολύ.
  4. Αγωνία-Αυτό δεν είναι καλό όνειρο. Προοιωνίζεται στενοχώρια και ευχαρίστηση ανάμικτες, αλλά περισσότερη στενοχώρια παρά ευχαρίστηση.
  5. Αν δείτε πως σας κόπηκε η ανάσα, είναι προμήνυμα αποτυχίας εκεί όπου η επιτυχία φαινότανε εξασφαλισμένη .Fililost.3/3/2010
The Force with you both may be. But to the dark side of it, succumb do not!

Υποδειγματοποιος[επεξεργασία]

"Όσα άρθρα δε σου αρέσουν εκτός από το να τα επισημαίνεις, μπορείς να τα επεξεργαστείς, να τα αστειοποιήσεις ή να τα διαγράψεις προτείνεις για διαγραφή! Καλές συνεισφορές!

--Μίστer Ας 10:47, 28 Ιανουαρίου 2010 (UTC)"


� � � Επεξεργαζομαι οσα αρθρα πιστευω οτι σωζονται. Δυστυχως καποια αλλα δεν εχουν στον ηλιο μοίρα.... Αλλα δεν τα διαγραφω χωρις να υπαρξει συμφωνη γνωμη κανενος φρικηπαιδιστη ακομα.... Ειναι θεμα δεοντολογιας...Schizophonix 12:12, 28 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Δεν είναι θέμα ιδεολογίας- δεν μπορει κάποιος να διαγράδειμ άρθρα στη φρικη1 μπορεί να βάλει 1 από την plethora προτύπων που διαθέτουμε (αργός θάνατος γρήγορος θάνατος άσχημο κρύο dirty harry, κλπ κλπ και θα επιληφθεί η κυβέρνηση και ο λαός ! Συγχώρεσε την ατοπία του υπουργού είναι καινούριος! --Jίμιος Τι θες? 23:42, 28 Ιανουαρίου 2010 (UTC)