Συζήτηση:Φρικηνέα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πειράζει να προσθέσω μερικές μπαγιάτικες ειδήσεις απλώς για να το εμπλουτίσω λίγο;--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 21:02, 20 Απριλίου 2017 (UTC)

Για κάποιον λόγο δε μου βγάζει έτοιμο το πρότυπο ΦρικηNews στο πάνω μέρος της σελίδας όταν γράφω ένα λήμμα/λύμα/λίμα/(ελ)λειμμα και βασικά αυτό συμβαίνει σε όλα τα εγχειρήματα για το αντίστοιχο πρότυπο. Εσένα έχει τέτοιο πρόβλημα;--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 06:37, 21 Απριλίου 2017 (UTC)

Ναι. Αν εννοείς εμένα, στην ερώτηση Εσένα..;. Θα ψάξω λίγο στα κεντρικά μήπως έχει σχέση με κάποιο update. Είναι καιρό που το κάνει; --Φιλι 17:39, 21 Απριλίου 2017 (UTC)
Δεν βρήκα τίποτα στα κεντρικά. Δεν δουλεύει ούτε στο ισπανικό, πολωνικό που έκανα έλεγχο. Στο αγγλικό (αμερικάνικο) δουλεύει αλλά μόνο με λατινικούς χαρακτήρες. Το createbox είναι εγκατεστημένο στην έκδοση (δες στο Ετικέτες επεκτάσεων του συντακτικού αναλυτή) και δεν υπάρχει κανένα σφάλμα στον κώδικα (βασικά όλα είναι αντιγραφή από το αρχικό πρότυπο που έκανα στο Φρικηλεξικό). Τέσπα..ας ελπίσουμε να διορθωθεί, από μόνο του, όπως από μόνο του χάλασε. --Φιλι 18:30, 21 Απριλίου 2017 (UTC)

Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορα προβλήματα... Μερικά φτιάχτηκαν από μόνα τους. Όσον αφορά το συγκεκριμένο, ας περιμένουμε λίγο καιρό και αν δε φτιαχτεί, προτείνω να στείλουμε ένα μέιλ στη Wikia.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 07:13, 22 Απριλίου 2017 (UTC)

σήμερα: Θεσσαλονίκη: Άνδρας απειλεί το κενό ότι θα πέσει με γεμάτη κοιλιά[επεξεργασία]

Και το κενό του απαντά "αν τα παντελόνια δεν είναι γεμάτα αρχίδια, δεν πέφτες κωλόφλωρε"