Συζήτηση:Γκρίνια

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ενδιαφερουσες παρατηρησεις. Ισως θα πρεπει να μετακινησουμε το αρθρο στην "Συγχρονη Εικοσατομη Εγκυκλοπαιδεια των Σχέσεων των δυο Φύλλων", η ακομα καλυτερα στην "Μεγαλη Εγκυκλοπαιδεια Κοινότυπων Παρατηρήσων σχετικα με την Νεοελληνική Πραγματικοτητα". Η Φρικηπαιδεια ειναι υπερβολικα γελοια για να φιλοξενει αληθειες τετοιου βεληνεκούς. --Schizophonix 20:46, 27 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)


Εγώ πουλάκι μου, σου τα ξανάπα, βγες έξω να πιάσεις κανένα βυζί. Σε έχω υποψήφιο για γαμπρό..στη κόρη...εκεί θα δεις τι εστί γυνή και τι πεθερά.--21:01, 27 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις σε τι αναφερεσαι. Schizophonix 22:49, 27 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)


" Ενδιαφερουσες παρατηρησεις. Ισως.....
...αληθειες τετοιου βεληνεκούς. --Schizophonix 20:46, 27 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

- τσ, τσ, τσ, πουλάμε και ειρωνεία, βλέπω;--Εγώ 15:36, 2 Μαρτίου 2010 (UTC)

Μη δίνεις και πολύ σημασία σε όλα. Εγώ δεν του απήντησα του κυρίου. Είδες να του απήντησα? Μπες λίγο στην σελίδα μου, σε έχω κορυφαίο. Το λινκ δεν είναι δικό μου στην αναφορά σου ... δια να εξηγούμεθα.--Fililost


Μου είπε ο άντρας μου (via mobile) (note.έχουν αβαρία και θα αργήσει) : "σημείωσε στη Φρικηπαίδεια αυτή την ερώτηση:
"Πότε κάνουν σεξ οι παντρεμένοι?"...grinia!!!
και μετά
σημείωσε και αυτή την απάντηση: "Όταν βρεθούν και οι δύο ξύπνιοι."...grinia!!!", μελετήστε όλες τις διαταραχές ύπνου, που είχα τον τελευταίο καιρό και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Γι αυτό είμαι μονογαμικό ον, γιατί, από την μία, είμαι ακόμη ερωτευμένη (μια φορά και να δούμε πότε θά'ναι) και από την άλλη, έχω διαταραχές ύπνου (πλήρη αγαμία).
Ααα, και να σε ρωτήσω κάτι ακόμα...συμπληρώνει. "Σε πληρώνουν γι αυτό που κάνεις?" Gkrinia!!!--Fililost 19:56, 4 Μαρτίου 2010 (UTC)