Συζήτηση:Ακραία καιρικά φαινόμενα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αν και υπάρχει ο άγραφος κανόνας εδώ μέσα να μη συγχαίρει ο ένας τον άλλο νιώθω χρέος (5 γραμμάτια ακόμα) να σκύψω ταπεινά το πνεύμα και το κομποσκίνι μπροστά στην ιδιοφυία του V1RG1L καθως πέρ' απ' το να με κάνει να γελάσω μ' έκανε και να κλάψω κιόλας που δεν μπορώ να γράψω έτσι. Φίλε το άρθρο τα σπάει και το ψηφίζω για "σαλόνι" στο site. Νομίζω ότι το θεϊκό "Ρετιρέ" μπορεί να παραδώσει τα σκήπτρα και την Κατερίνα Γιουλάκη στα ΣΤΙΒΑΚΤΟΝΙΑ και στο μέλλον των κβαντικών αποχυμοτών. S(c)epticist 18:06, 28 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Λύστε μου μια απορία, μάστορες: Τι σχέση έχουν αυτά τα Στικταβ... σταβικτ... στουμπαχτώνια με τα ακραία καιρικά φαινόμενα;; --Toredid 22:00, 28 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Να με συμπαθάς για την καθυστερημένη απάντηση αλλά είναι έτσι εκ γενετής, δεν μπορούσα να κάνω κάτι.

Ως ο μέγιστος Χά(ι)ζεμπεργκ ισχυρίσθην μέσω της Αρχής της Κοπροδιοριστίας, ο καιρός δε δύναται να προβλεφτεί επακριβώς διότι την ώρα και τη στιγμή που θα προσπαθήσεις να βρεις τη θέση σε ένα Στιβακτόνιο (Στιβακτόνιο) εκείνο θα κλάσει μέντολες και θα μεταβάλει τόσο τη θέση όσο και την ταχύτητά του. Πόσο μάλλον να βρεις τη θέση και ταχύτητα νεφών, κλπ κλπ. Συνεπώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι ακραία διότι δεν μπόρεσαν να ελεγχθούν αφού δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια η συμπεριφορά των σωματιδίων, ατόμων, μορίων κλπ που αποτελούν τους φορείς τους, δηλαδή, σύννεφα, ανέμους κλπ κλπ. Φημολογείται ότι μόνο ο Τσακ Νόρρις κατάφερε μια φορά να αποτρέψει θεομηνία χρησιμοποιώντας απλά κομπιουτεράκι των Windows όμως κρατάει το μυστικό πιο εφτασφράγιστο κι απ' τη μακροβιότητα του Lemmy. S(c)epticist 20:58, 21 Οκτωβρίου 2011 (UTC)