Στρατός

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“Στο Διάολο! Δε μ' έκανε η μάνα μου κορίτσι να ξεσκίζομαι στα νησιά!”

- Ένας μπαϊλντισμένος φαντάρος σε καλοκαιρινή άσκηση.

Η μοναδική θεσμοθετημένη εξτρεμιστική οργάνωση που έχει ως μοναδικό στόχο τη μείωση της ανεργείας.
Ο Στρατός είναι κλειστή οργάνωση αλλά μπορεί να ανοίξει για όποιον θέλει να μπεί μέσα. Ο στρατός συγκεντρώνει πολλά διαφορετικά άτομα με κύριο κοινό χαρακτηριστικό τους την τεμπελιά. Οι στρατιώτες που παραδοσιακά ονομάζονται Στράτοι, μένουν σε μια πάρα πολύ όμορφη πόλη που λέγεται Στρατώνα ή Αυλώνα. Τρέφονται αποκλειστικά με Στρατόστ και το αγαπημένο τους συγγρότημα είναι οι Stratovarius. τωρα τελευταία που διαλύθηκαν επικρατεί η φήμη ότι οι Στράτοι το γύρισαν σε κλασσική μουσική με βιολιά Στραντιβάριους.

Ανάλογα με το οικονόμικο επίπεδο του, ο Στράτος μπορεί να διαλέξει πού θα κωλοβαρέσει. Υπάρχουν τρία επίπεδα εξοπλισμού.

  • Ναυτικό: Μην σας ξεγελάει ότι έχει να κάνει με νησιά γιατί είναι το πιο φθηνό πακέτο. Ουσιαστικά, ο Στράτος την βγάζει κατάστρωμα σε ένα πλοίο χειρότερο από αυτό που κάνει τη διαδρομή "Πάνω Κόσμος - Κάτω Κόσμος". Επίσης το ναυτικό είναι το μόνο σώμα που ανέχεται ο Στράτος του να έχει γένια. Πιθανολογείται ότι ο λόγος είναι οι πολιτικές πεποιθήσεις των Στράτων, οι οποίοι προέρχονται από φτωχές τάξεις και έχουν πιο ανατρεπτικές ιδέες. Η θεωρία ότι το ναυτικό δημιουργήθηκε για να αποτελεί μια κινητή εξορία για τους ανατρεπτικούς Στράτους ερευνάται ακόμα. Τέλος, στο πακέτο "ναυτικό" περιέχονται: στάνταρ σωσίβιο, δραμαμίνες, και ABS (anti-boring system), το οποίο όμως δεν λειτουργεί.
  • Πεζικό: Το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού στον Στρατό είναι το πεζικό. Στο πεζίκο μπορεί να βρεί κανείς απο πεζογράφους, πεζοπόρους, πεζοναύτες (ανατρεπτικοί με ευαίσθητο στομάχι που δεν σηκώνουν τη θάλασσα) μέχρι κάγκουρες με πεζό rally, 106, 206 αλλα και με σιτροέν (θυγατρική της πεζό) Saxo VTS όπως και τυχαίους πεζούς επειδή κοντά στο Στρατό έχει διάβαση. Στο πεζικό κυριαρχεί η μυρωδιά της Ποδαρίλας βακτήριο του γένους Apolius Cathariotus το οποίο παρασιτεί στα πόδια και στις κάλτσες των Στράτων. Το πακέτο εξοπλισμού, πιο πλούσιο εδώ, περιλαμβάνει στάνταρ συναγερμό (σκοπιά), CD player (compact dick player), ABS (anti-boring system) με EBD (electronic boring distribution) και ESP (Escaping Skopia Pack).
Στιγμιότυπο από το ντοκυμαντέρ του ΑΝΤ1 Της Ελλάδος τα Παιδιά.
  • Αεροπορία: Εδώ έρχονται μόνο παιδιά πλούσιων οικογενειών που έχουν τόση επαφή με την πραγματικότητα όσο αυτός που πορεύεται στον αέρα. Μια γεύση για την αεροπορία παίρνουμε απο το Ντοκιμαντέρ του ΑΝΤ1 Της Ελλάδος τα Παιδιά. Στην αεροπορία έχεις τον δικό σου προσωπικό χώρο και συνήθως δε σε ενοχλεί κανείς γιατί δεν ξέρει με τι μέσο μπήκες. Πλέον η κατάσταση έχει αναβαθμιστεί πολύ και έχουν τοποθετηθεί καναπέδες Τσέστερφιλντ (αυτοί οι δερμάτινοι με τα βαθουλωμένα κουμπιά που ο μόνος λόγος που υπάρχουν είναι να μαζεύουν τα Ευρώ που πέφτουν απο τις παραγεμισμένες τσέπες της υψηλής τάξης). Το πακέτο αυτό εξοπλισμό ονομάζεται Premium Luxury + και εκτός απο τον εξοπλισμό τον προηγούμενων δύο κατηγοριών εχει: Clima, 4 Airbags, ρύθμιση καθίσματος, αναπτήρα, και ντουλαπάκι συνοδηγού με ενσωματωμένο ψυγειάκι.

Ορολογία[επεξεργασία]

  • ανθυποταξία: το να παρουσιάζει ένας ανυπότακτος την ανθυποτάξη ως εκδήλωση ανυποταξίας· το να κυνηγάς μαμούνια στον κήπο, όσο οι πατριώτες μάχονται υπέρ πατρίδος, προσυμπαντικού προσώπου και δεξιάς

Υπηρετήστε ακόμα[επεξεργασία]