Σμήναρχος Βρακάς

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ο Σμήναρχος Βρακάς είναι ο μόνος τη καταγωγή Έλλην σε αυτόν τον πλανήτη. Όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι είναι Εβραίοι. Απέκτησε φήμη, κλέος, δόξα, credit το 1995, όταν βούτηξε εν πολεμικόν αεροπλάνον και έκανε μια βολτούλα πάνω από την Αλβανία, όπου και διένειμε φυλλάδια που έγραφαν "Μπερίσα και Μέξι θα φύγετε πριν φέξει".

Ανδραγαθήματα[επεξεργασία]

Το 2009 τίθεται υποψήφιος βουλευτής με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συνάχι. Συλλέγει 150.000 ψήφους αλλά το Παγκόσμιο Κονκλάβιο Σιωνομπολσεβικομασονογαύρων εξαπολύει εκπαιδευμένες εβραϊκές ψείρες, αίτινες αφοδεύουν επί των ψηφοδελτίων ακυρώνωντάς τα. Τον Νοέμβριο του ιδίου έτους ξαναβουτά αεροπλανάκι -πυροσβεστικό αυτή τη φορά- το οποίο το πληρώνει (το φουλάρει δηλαδή) 25 φορές σε μία μέρα με λυματολάσπη από την Ψιττάλεια. Η λυματολάσπη αδειάζεται πάνω από την βουλή, την Εκάλη, το Μέγαρο μουσικής και το Ελευθέριος Βενιζέλος. Την επομένη, σύσσωμος ο ελληνικός λαός, αναγνωρίζων τον Σωτήρα του, εγείρεται -μετά από 2.000 χρόνια ύπνου- και αναγορεύει αυτόν σε αιώνιο αρχηγό -καθοδηγητή του.

Τιμητικές διακρίσεις[επεξεργασία]

Ο Σμήναρχος αναλαμβάνει τα αξιώματα του Σπαρτιάτη Βασιλέα, του Αυτοκράτορα των Ρωμαίων, του Δεσπότη του Μυστρά, Του Μανιάτη Οπλαρχηγού, Του Τυρράνου Θηβών, Του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Προέδρου του Ολυμπιακού.

Στο εναρκτήριο λόγο του όμως δηλώνει ότι, λόγω σεμνότητος και ταπεινότητος, αποποιείται των τίτλων του και ζητεί μόνο να του αποδωθεί ο τίτλος και το αξίωμα της Πυθίας, στο υπό επανανέγερσιν Δελφικό μαντείο. Μια παγκόσμια συγκίνηση καταλαμβάνει τη διεθνής gay κοινότητα η οποία συγκεντρώνει τάχιστα το ποσό των 69.000.000.000.000 € προς δωρεά στο αναγεννηθέν Ελληνικό κράτος. Αυτό ακριβώς υπολόγιζε ότι θα συμβεί ο ευφυής σμήναρχος, ο οποίος δεν ήτο πούστρα αλλά εμιμήθη τον Μέγα Κωνσταντίνο (ο οποίος καίτοι ειδωλολάτρης ασπάσθη τον Χριστιανισμό διότι έβλεπε μακρυά).

Θέλω το μπισκότο μου.