Σείριος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Σείριος. H Ελληνικότητά του είναι οφθαλμοφανής.
Η αρχή της πλειοψηφίας δεν δικαιοδοτεί την εθνικοποίηση μεταφυσικής κοσμοθεωρίας στο Σύνταγμα της Ελλάδας και την Σημαία της Ελλάδας. Η ελληνική νομοθεσία δεν προϋπήρχε μαγικά, ούτε είναι στατική, ούτε ταυτίζεται η νομοθεσία με την ηθική (σχετίζονται).

Ο Σείριος είναι γνωστή διαγαλαξιακή κοινότητα ευρισκόμενη στο 56ο χιλιόμετρο εθνικής οδού

Αθηνών-Λαμίας. Πάτερας του Σείριου ήταν ο

Γαλαξιακός χάρτης για να πάτε στον Σείριο

Οινόφυτος και μητέρα του η Μαλακά-σα. Φήμες θέλουν ο Σείριος να είναι το τόπος γέννησης όλων των ΕΛ. Έχει πλούσια γευστικά αποθέματα σε τσιζ-μπέργκερ Ελ-μπέργκερ και καμπίνες αφόδευσης.

Καταλήφθηκε από την αιμοβόρα φυλή των Ελ αμέσως μετά την πλήρη συντριβή των

Ατλάντων με όπλα μαζικής καταστροφής που προμηθεύτηκαν από Ρώσους αντιστασιακούς του Ε' του Βοώτη. Υπόγεια του διπλού αυτού πάλσαρ βρίσκετε μεγάλο κατάστημα κοσμοσφαιρών σε τιμές λιανικής καθώς και είδη μπεμπέ με την επωνυμία Τζάμπο το ελεφαντάκι για παιδιά μικρής ηλικίας που δεν πάσχουν από κρυπτονιτική διάρροια.

Η μειωμένη βαρύτητα του Σείριου κάνει το περπάτημα απόλαυση.

Τουρισμός[επεξεργασία]

Γνωστές προσωπικότητες έχουν επισκεφτεί κατά καιρούς το Σείριο, ανάμεσα σε αυτές ήταν ο Εθνικός Σταρ (Ελ-Σταρ στα Σείρια κείμενα) και ο Μπομπ ο Μάστορας, ο οποίος μετά την πασίγνωστη απαγωγή του, άφησε το αρχιτεκτονικό του στίγμα κατασκευάζοντας ένα πάρκινγκ τεραστίων διαστάσεων (εκτείνεται σε τουλάχιστον 10 διαστάσεις). Κοντά στην επίσκεψη αυτή, είναι και εκείνη του Bob Sponger τετραγωνοπαντελονής ο οποίος γκρέμισε το Σείριο υποσχόμενος πως θα τον ξαναφτιάξει σε 3 ημέρες με την επίκληση του Γιώργου Ταμπάκη. Η τελευταία μεγάλη μορφή που επισκέφτηκε τον Σείριο ήταν ο Τσακ Νόρις, ο οποίος με την επιστροφή του δήλωσε: "Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC μάγκες και τώρα πατάτε την"...

Αυτά τα Κουνελοειδή προστατεύουν τον Σείριο από διαστρικούς εισβολείς

Γενικές πληροφορίες[επεξεργασία]

Αρχηγός του Σειρίου είναι μετά την παραίτηση του θεού Απόλλωνα, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, πρώην μέλος της επιτροπής Δήθεν ειδημόνων και νυν σεξουαλικός διαπαιδαγωγός της φυλής των Μασάι. Λέγεται επίσης ότι στον Σείριο κρύβει όπλα άγνωστα στην ανθρώπινη φυλή που του παρέδωσαν οι Ελ σε ένα από τα ταξίδια του στο χωρο-χρόνο και πως μόνο αυτός γνωρίζει πως να τα χρησιμοποιεί. Φήμες λένε πως ακόμα και αν πέσουν (τα όπλα) σε λάθος χέρια (κινεζοεβραϊκά μασώνικα κινούμενα στρατιωτάκια με μοναδικό σκοπό να επαναστατήσουν ενάντια στην Ελ-ληνική κυριαρχία επάνω στον πλανήτη Γη) δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενάντια σε οποιαδήποτε ελληνική φυλή (Άγγλοι, Γερμανοί, κλπ) διότι όπως αναφέρεται ρητά το αίμα νερό δεν γίνεται.

Μετανάστευση[επεξεργασία]

Λόγω της υπερβαρυτικής διέλευσης του Νιμπίρου με τον Γ-τον Κένταυρο οι Σείριοι μεταναστεύουν στον πλανήτη μας, μέσω διαγαλαξιακών λέμβων οι οποίες προσγειώνονται δίπλα από τις λέμβους των Συρίων και φτάνουν στην χώρα μας αναμειγμένοι με αυτούς. Όταν ένας Σύριος ερωτήθη τι γνωρίζει για τούτο το ευαίσθητο θέμα απάντησε ότι "Αμα έπαιρνες μια Σειριακή κάθε βραδάκι ούτε και εσυ θα μιλούσες!".

Popular Culture[επεξεργασία]

Παράδειγμα Μιμιδίου

Ο Σείριος αναφέρθηκε στο ποίημα του Νικόλαου Γκάτσου, το οποίο ποίημα και επιλέχθηκε για το Γ θέμα του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας των πανελλαδικών εξετάσεων του σχολικού έτους 2020-2021. Πολλοί μαθητές εξεπλάγησαν όταν αντίκρισαν το Θέμα Γ.

Στο Σείριο υπάρχουνε παιδιά, ποτέ δε βάλαν έγνοια στην καρδιά, δεν είδανε πολέμους και θανάτους, και πάνω απ’ τη γαλάζια τους ποδιά, φοράν τις Κυριακές τα γιορτινά τους.

Τις νύχτες που κοιτάν τον ουρανό, ένα άστρο σαν φτερό θαλασσινό, παράξενα παιδεύει το μυαλό τους, τους φαίνεται καράβι μακρινό, και πάνε και ρωτάν το δάσκαλό τους.

Αυτή τους λέει παιδιά μου είναι η γη, του σύμπαντος αρρώστια και πληγή, εκεί τραγούδια λένε γράφουν στίχους, κι ακούραστοι του ονείρου κυνηγοί, κεντάνε με συνθήματα τους τοίχους.

Στο Σείριο δακρύσαν τα παιδιά, και βάλαν από κείνη τη βραδιά, μιαν έγνοια στη μικρούλα τους καρδιά.

Η εκφώνηση της άσκησης ζητούσε από τους υποψηφίους να απαντήσουν στο ερώτημα "Γιατί κλαίνε τα παιδάκια στον Σείριο". Όντας ανίκανοι να κάνουν comprehend την σημασία του ποιήματος, οι υποψήφιοι ερμήνευσαν το σχετικό ποίημα ως μία αναφορά στα παιδάκια στην Συρία, με αποτέλεσμα να πατώσουν στις εξετάσεις. Πολλά ιντερνετικά μιμίδια ξεπρόβαλλαν στο Ελληνικό διαδίκτυο.


Παραπομπή σχετικής συνέντευξης υποψηφίου μετά από την εξέταση: https://www.youtube.com/watch?v=DB_EO_g13p8