Σαλιγκάρι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Σαλιγκάρια που αναπαράγονται στην εξοχή... Χαριτωμένο έτσι;
η Σημαία των Μεταλλαγμένων Σαλίγκαρων

Ο σαλίγκαρος είναι ένα πλάσμα με αηδιαστική, μαλακιά όψη, μονίμως συναχωμένο και βρωμιάρικο, αφού αφήνει παντού τις μύξες του. Έχει 32,000 δόντια, 4 μάτια - κεραίες που πιάνουν NOVA και τρέφεται με πρασινάδα.
Μην ξεχάσουμε. Έχει κι ένα καβούκι-γκαρσονιέρα για να μπορεί να φέρνει πουτάνες, αν και είναι ερμαφρόδιτο...

Ίσως φέρνει shemales ή αλλιώς τρανσέξουαλ, ξερουμε για σίγουρα ότι λατρεύει το υπαίθριο sex. Στα ιταλικά το λένε καρακόλ, που ίσως είναι και η πηγή ονόματος για τους στρατονόμους Καρακόλια του Ε.Σ..

Χαρακτηριστικά[επεξεργασία]

Τα γνωστά σε Κάγκουρες και μη σαλιγκάρια τούρμπο! Πηγαίνουν τον πάτο τους.

Η ταχύτητα των σαλίγκαρων είναι πιο αργή κι από την καθυστέρηση με εξαίρεση ένα συγκεκριμένο είδος σαλιγκαριών που ονομάζεται Τούρμπο και ζει μέσα σε αμάξια, φορτηγά και άρματα μάχης!

Επίσης κυκλοφορούν και σε summer edition, τότε είτε έχουν φάει έξωση επειδή καθυστέρησαν το νοίκι από τον προηγούμενο αιώνα ή απλά ζεσταίνονται και την είδαν τόπλες χωρίς καβούκι. Όταν τα πατάμε κατά λάθος ή επίτηδες κάνουν ένα ηχηρό "ΚΡΑΤΣ!!!". Οι πιο σεξουαλικοί σαλίγκαροι, πάντως, είναι οι μαυροπουκαμισάδες Κρητικοί χοχλιοί, ιδιαίτερα οι Μυλοποταμιώτες!!!

Ενίοτε τα θαλάσσια σαλιγκαράκια (έχουμε κι από αυτά!) τους την βαράει από την πολλή υγρασία και από το κάτουρο των 5χρονων και γίνονται τίγκα δηλητηριώδη, γι αυτό προσοχή!!! Ας μην ξεχνάμε πως βγαίνουν οταν εχει βροχη επειδη βλεπουν το νερο και τους έρχεται να κατουρήσουν και η ΕΥΔΑΠ δεν εχει περασει αποχέτευση στα καβούκια τους

Ηθολογία (συμπεριφορά)[επεξεργασία]

Παρ' όλο που ήταν μονίμως πασαλειμμένος με μύξες, εν τούτοις ο σαλίγκαρος ενυμφεύθη με κορασίδαν έμορφην και πλουσίαν απ' ότι λέει ο μύθος. Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής πόσα μυξιάρικα-σαλιγκαράκια απέκτησε το ζεύγος. Ένα είναι σίγουρο όμως, ότι η κυρά του τα φόραγε τα κέρατα και μάλιστα ασυστόλως. Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που περπατάει αργά ο σαλίγκαρος-ένεκα το κέρατο.

Ο κόσμος τόχε τούμπανο-το κέρατο-αλλά αυτός αγρόν ηγόραζεν και πρασινάδαν έτρωγεν. Κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας στα μουσικά αρχεία της εποχής, ανακαλύφθηκε cd ολίγον τι γρατσουνισμένον αλλά ως εκ θαύματος με κάποιους στίχους σωζόμενους έως και σήμερα: “Σαλίγκαρε μαλίγκαρε, βγαλ' τα κέρατα σου να μην πεθάνει η μάνα σου και κλαίνε τα παιδιά σου”. Όπερ σημαίνει ότι ζούσαν όλοι μαζί στο καβούκι-γκαρσονιέρα, μάνα-μυξιάρικα και η κυρά μονίμως απούσα εις τους αγρούς να επιδίδεται σε ανταλλαγή μυξών και όχι μόνο.

Ανάστροφη Πλάγια Αφόδευση[επεξεργασία]

💩 κουράδα είναι, όχι η bi ψωλή του

Δισκογραφία[επεξεργασία]

Δείτε επίσης[επεξεργασία]