Σάουρον

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο Σάουρον είναι ο αρχί-αρχί-αρχί χλιμίντζουρας αρχηγός της υπόγειας επανάστασης των Ορκ. Κατοικεί στην Μόρντορ δίπλα στο κλάμπ με το κόκκινο μάτι στον αριθμό "Δαχτυλίδι". Ούτε εγώ ξέρω τι αριθμός είναι αυτός αλλά προχωράμε. Ο πατέρας του ήταν ξυλουργός και του έφτιαξε μια μάσκα του Πινόκιο. Ο βλάκας ο Σάουρον την φόρεσε και κόλλησε πάνω του σπάζοντας την μύτη του. Από τότε ο Σάουρον καταριέται τον πατέρα του και ψάχνει να βρει το κατάλληλο δαχτυλίδι για να βάλει κρίκο στην μύτη του.

Νεαρή ηλικία[επεξεργασία]

Γεννήθηκε από μια χίμαιρα και ένα δράκο. Οι τσιριχτές φωνές του, προκάλεσαν σχιζοφρένεια στον πατέρα του με αποτέλεσμα η μητέρα του να τον κρύψει στην σπηλιά της Μαύρης Λεκάνης, περιοχή που αποτελούσε λημέρι της Τατιάννας Στεφανίδου (πριν γεννηθεί άνθρωπος σε μεγαλοαστική οικογένεια). Η Τατιάννα είναι εκείνη που τον γαλούχησε και τον έμαθε να μισεί κάθε ζωντανό οργανισμό. Λέγεται πως τα Ούρουκ-Χάϊ ειναι διασταύρωση των Ορκ με τις χρησιμοποιημένες σερβιέττες της Τατιάννας προς τιμήν της.

Σπέσιαλ σκιλλς[επεξεργασία]

Ο Σάουρον με την απόκτηση της μάσκας πήρε κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

  • Όταν λέει ψέματα, μεγαλώνει η μύτη του.
  • Δεν έχει μύτη.
  • Όταν το θέλει γίνεται η μάσκα και αντιπροσωπεύει τον Τζιμ Κάρεϊ.
  • Όταν κουνήσει το ραβδί του βγάζει μια μπάλα από λουλούδια.
  • Μπορεί να δει τον Μάκη πριν το δει εκείνος. (Θα δείτε μετά πως)

Το Μάτι[επεξεργασία]

Το μάτι του Σάουρον όπως το κατέγραψε το MEGA

Ο Σάουρον έχει μόνο ένα μάτι. Το άλλο του μάτι το έβαλε στο eBay για να αγοράσει ένα πύργο με τα λεφτά που θα πάρει. Κατά τύχη (ή όχι;) τον βρήκε ένας άστεγος που ζούσε σε ένα πύργο με ένα φλεγόμενο μάτι. Ο άστεγος ήταν τυφλός αλλά φήμες λένε ότι ήταν πράκτορας των Νεφελίμ και γι' αυτό τον βρήκε χωρίς μάτια.

Ο μικρός Σάουρον τον πήρε και τον έβαλε έξω από το σπίτι του για να τον βλέπει (και να τον βλέπει και ο Πύργος) συνεχώς. Επίσης έδεσε 200 Τρολ να τον προστατεύουν. Στην εφηβεία του ο Σάουρον αφού έκλεψε την γκόμενα του Φρόντο βρήκε ένα δαχτυλίδι και το έκανε κρίκο στην Α-μύτη του. Ο Φρόντο τα πήρε και ξεκίνησε εκστρατεία εναντίον του με την βοήθεια του Καραμολέγκολας και του Άρε-γκορν, τον χλιμίντζουρα που ερωτεύτηκε την κόρη του Steven Tyler. Μετά από πολλές επαναστάσεις ο Φρόντο μπήκε στην Μόρντορ και κόλλησε τον Σάουρον στον τοίχο. Τότε του είπε:
"Πού είναι το δαχτυλίδι ρε ψυλομύτη!;"
και ο Σάουρον του είπε "Δεν ξέρω" μέσα στην τρομάρα του.
Τότε ο Φρόντο με χαρακτηριστική κίνηση έβγαλε το σπαθί από την θήκη και με καλή βολή του έκοψε την μύτη. Ο Σάουρον έδωσε το δαχτυλίδι στο τότε μικρό Γιώργο και έφυγε για την συναυλία που συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας.