ΣΚτΤΝ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

To ΣΚτΤΝ, ολογράφως Στριφογυριστή Κλωτσιά του Τσακ Νόρις, είναι θεμελιώδες μέγεθος της κινηματογραφικής φυσικής εφαρμοστέο σε ουκ ολίγες περιπτώσεις ταινιών γεμάτων με μαλάκες που θέλουν να κυνηγήσουν και να κατατροπώσουν τον Τσακ Νόρις. Είναι παρών και στο διεθνές σύστημα μονάδων (SI).

Ορισμός[επεξεργασία]

[math]\displaystyle{ X=B*v*x*pl/s^3 }[/math]

Το θεμελιώδες μέγεθος ΣΚτΤΝ ορίζεται με το μαθηματικό τύπο [math]\displaystyle{ 9*3,1415927*(10^3)/ty+3, }[/math] όπου t είναι το πόσο Τσακ Νόρις*3 αντιστοιχεί στο μέτρο της δύναμης ΣΚτΤΝ και το y είναι συμβολική ονομασία της υπεροχής γαμιστερότητας μεταξύ του αριθμητή (Τσακ Νόρις) και του παρονομαστή (οποιοδήποτε μέγεθος μικρότερο του Τσακ Νόρις*3). Επειδή το μέγεθος Τσακ Νόρις δεν έχει προσεγγιστεί ακόμη (εικάζεται ότι βρίσκεται κοντά στο 1111236578765589009777765457987656490770999986435633211 στη δεκάτη + κάτι παραπάνω), πολλαπλασιαθέν επί π επί 3 μας δίνει ένα ποσό τεράστιο, το μέγεθος ΣΚτΤΝ είναι υπέργιγάντιο για να παρουσιασθεί (η υπεροχή γαμιστερότητας του Τσακ Νόρις από κάποιον Τάκη εξισσοροπεί κάπως τα πράγματα, το ΣΚτΤΝ είναι όμως πολύ μεγάλο). Μία προσέγγιση του ΣΚτΤΝ μπορεί να γίνει με τη σύγκριση ενός πλοίου που πέφτει από τον ουρανό πάνω σε ένα μυρμήγκι. Επίσης σύμφωνα με την θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν η ΣΚτΤΝ μπορεί να χαρακτηριστεί και με αυτόν τον μαθηματικό κώδικα: [math]\displaystyle{ E=9*3,UP^in=Loop }[/math]

Παραγωγή ΣΚτΤΝ[επεξεργασία]

Το μόνο άτομο που μπορεί να παράγει ένα ΣΚτΤΝ ενέργειας είναι ο Τσακ Νόρις. Η ενέργεια που παράγεται κατά την εκτόξευση ενός ΣΚτΤΝ αναλώνεται κατά τη βίαιη σύγκρουση μιας μπότας του Τσακ Νόρις με τη μούρη ενός αντιπάλου (και λέγω αντιπάλου, διότι ο Τσακ Νόρις δεν έχει εχθρούς. Τους σκότωσε όλους.)

ΣΚτΤΝ και καθημερινή ζωή[επεξεργασία]

Το ΣΚτΤΝ αυτούσιο είναι ένας αριθμός υπερβολικά μεγάλος για να χρησιμεύσει στην καθημερινή μας ζωή. Περιττό να αναφέρουμε ότι δεν έχει πολλαπλάσια. Υπάρχουν κάποια υποπολλαπλάσια του ΣΚτΤΝ, όπως το (10 στη μείον 567η) που χρησιμεύουν για τη μέτρηση της παραγόμενης ενέργειας από, π.χ., πυρηνικές βόμβες.

Είπαν για το ΣΚτΤΝ[επεξεργασία]

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κανείς δεν τόλμησε να πει για το ΣΚτΤΝ, ώς πνευματική ιδιοκτησία του Τσακ Νόρις, όσοι το έκαναν βρήκαν τραγικό θάνατο)