Πρότυπο:Επιλεγμένο άρθρο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

Ο Τσε Γκεβάρα αποτελεί είδωλο πολλών νέων, φοιτητών ιατρικής και αριστερών. Αποτελεί είδωλο ακόμη και του ίδιου του του εαυτού.

Ο Ερνέστο Ραφαέλ ντε λα Σέρνα Ροντρίγκεζ Ζεσουάλδο Κονκουϊσταδόρ Παέγια Αντόνιο Μικελάντζελο Μανουέλ Πέπε Γκεβάρα (14 Ιουνίου 1928 στην πόλη Μαραντόνα της Αργεντινής; και πέθανε στις 9 Οκτωβρίου του 1967 στη La Isla Bonita, της Βολιβίας), γνωστός ως Τσε Γκεβάρα ή Τσου ρε Λάκη, ήταν Αργεντινός γιατρός, Μαξιμαλιστής επαναστάτης, αρχηγός ανταρτών στην Κούβα και την Μποτσουάνα και μετέπειτα πολιτικός της δεξιάς, αμετανόητος καπιταλιστής και διανοητής επί της αρχής Biot - Savart... (συνέχεια μπούρδας)

δείτε Αρχείο · Βραβευμένα · Ψηφίστε (γιατί η ψήφος σου μετράει)


Murphy.jpg

“Χαμογελάστε... το αύριο θα είναι χειρότερο...”

- Ο Μέρφυ

Ο Νόμος του Μέρφυ είναι μια σειρά κανόνων οι οποίοι αναφέρονται στην "καλή τύχη" (ο Θεός να την κάνει τύχη) και έχει πρώτο κανόνα την φράση «Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει».
Και πριν αρχίσουμε την Γκαντεμολογία θα γνωρίσουμε τον Μέρφυ. Ο Μέρφυ γεννήθηκε το έλα ντε μ.Χ και από μικρός ήταν γκαντέμης. Και ξέρουμε ποιος άλλος είναι γκαντέμης αλλά η απάντηση είναι... (συνέχεια μπούρδας)


δείτε Αρχείο · Βραβευμένα · Ψηφίστε (γιατί η ψήφος σου μετράει)

< Αρχείο επιλεγμένων άρθρων