Πρότυπο:Επιλεγμένο άρθρο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Μουσείο του Λούγκρου

Μόνα Λίτσα, από τα σημαντικότερα εκθέματα του Μουσείου

Το μουσείο του Λούγκρου (φράνγκλικα: Museum du Louggre) είναι ένας από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους οίκους ανοχής στον κόσμο. Βρίσκεται στην καρδιά του μαρουλιού Παρισιού και φιλοξενεί περίπου 35.000 γκέιδες εξοπλισμένους με εργαλεία του σεξ(τα επονομαζόμενα stuff) της αρχαιότητας και της μεσαιωνικής τέχνης μέχρι το 1848. Οι μόνες γυναίκες του μουσείου καταλαμβάνουν συνολικά μία έκταση περίπου 60.000 τετραγωνικών (χιλιο)μέτρων. Το κτίριο που στεγάζει το μουσείο κτίστηκε αρχικά ως φρούριο προστασίας των ομοφυλοφίλων από το βασιλιά Φίλιππο Αύγουστο το 1190 και ο Κάρολος Ε΄ ήταν ο πρώτος ένοικός και διαχειριστής του,με ποσοστά κέρδους 50% από το νταβατζιλίκι... (συνέχεια μπούρδας)

δείτε Αρχείο · Βραβευμένα · Ψηφίστε (γιατί η ψήφος σου μετράει)


Murphy.jpg

“Χαμογελάστε... το αύριο θα είναι χειρότερο...”

- Ο Μέρφυ

Ο Νόμος του Μέρφυ είναι μια σειρά κανόνων οι οποίοι αναφέρονται στην "καλή τύχη" (ο Θεός να την κάνει τύχη) και έχει πρώτο κανόνα την φράση «Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει».
Και πριν αρχίσουμε την Γκαντεμολογία θα γνωρίσουμε τον Μέρφυ. Ο Μέρφυ γεννήθηκε το έλα ντε μ.Χ και από μικρός ήταν γκαντέμης. Και ξέρουμε ποιος άλλος είναι γκαντέμης αλλά η απάντηση είναι... (συνέχεια μπούρδας)


δείτε Αρχείο · Βραβευμένα · Ψηφίστε (γιατί η ψήφος σου μετράει)

< Αρχείο επιλεγμένων άρθρων