Πρωθυπουργός

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γνωστός και ως Πρωιχθυπουργός. ΝΔ/ΚΟΥΛΗΣ/2019/ΕΚΛΟΓΕΣ2023/ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ Το ύστατο level που μπορεί να πιάσει ένας βουλευτής. Ο Υπέρτατος θεσμός της ελληνικής δημοκρατίας αντίστοιχος με εκείνον της τσατσάς σε μπουρδέλο. Πρωθυπουργός συνήθως γίνεται ο αρχηγός του κόμματος που κερδίζει τις Εκλογές. Είναι χρήσιμο να έχει προϋπάρξει Υπουργός ή Υφυπουργός αλλά όχι απαραίτητο. Αποστολή του είναι να εξυπηρετεί την αμερικανική πολιτική, να καταστρέψει τη χώρα και να στρώσει το δρόμο για να τον διαδεχθεί ο αντίπαλος πολιτικός αρχηγός.

Πρωθυπουργός (από σήμερα, 4/10/2009, Μεγάλη Μέρα Εθνικής Ενότητος και Βαρυαροκρατίας) είναι ο καταλληλότερος πλέον, Γιώργος Παπανδρέου. Επόμενοι πρωθυπουργοί -σύμφωνα με προβλέψεις του διάσημου μέντιουμ Νίκου Χορταρέα, της Ελένης Μενεγάκης, του έγκριτου περιοδικού Vogue (αν δεν είναι στη Vogue, δεν είναι στη μόδα) και του Δημοσιογράφου (τους έχει ήδη σε DVD)- είναι η μικρή Ντόρα και ο Γεώργιος Καρατζαφέρης.

Προϋποθέσεις[επεξεργασία]

Πρέπει να είναι εξ αίματος συγγενής πρώην πρωθυπουργού ή να έχει πάρει την άδεια εξ αίματος συγγενή πρώην πρωθυπουργού. Δεν πρέπει να έχει δημιουργικά και οργανωτικά χαρίσματα και είναι υποχρεωμένος να έχει λάβει και την συγκατάθεση των Αμερικανών. Καλό είναι να έχει δυνατότητα φλογερού ρήτορος ή εραστού αλλά και άλλοι χωρίς τα παραπάνω έχουν διακριθεί σε αυτό τον τομέα. Δεν πρέπει να υπολογίζει τα αισθήματα των πολιτών αυτής της χώρας, γιατί έτσι θα βγει στο θεσμό το όνομα. Οφείλει να λέει άλλα πράγματα πριν την εκλογή του και να κάνει τα ακριβώς αντίθετα μετά. Θα ξεχωρίσει αυτός που θα πει τα πιο όμορφα ψέματα, με τον πιο πειστικό τρόπο.

Γενικές Αρμοδιότητες[επεξεργασία]

Το πόστο του πρωθυπουργού είναι εξαιρετικά επικίνδυνο καθώς μπορεί να πιαστεί η μέση του από την ξάπλα. Οφείλει, αραιά και πού να παρευρίσκεται στην Ελληνική βουλή και να την λέει στα κόμματα της αντιπολίτευσης. Παραλαμβάνει από τους προϊσταμένους του της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών, τους γενικούς κανόνες της πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει και βάζει και τα δικά του μέσα, παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα κυβερνήσει τη χώρα ο οποίος, υποχρεωτικά, πρέπει να διαφέρει από το πρόγραμμα του κόμματος του. Έχει το δύσκολο έργο να ανακαλύψει τους πιο διεφθαρμένους από τους βουλευτές του για να τους κάνει Υπουργούς και Υφυπουργούς της κυβέρνησης του. Πρέπει να επισκέπτεται τακτικά την έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ουάσινγκτον για να δηλώνει την υποτέλεια του. Στις εμφανίσεις του πρέπει να φιλάει μωρά, αν και τα πιο οξυδερκή από αυτά τον κατουράνε ή ξερνάνε πάνω του. Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποτελούν τους υψηλότερους θεσμούς του πολιτεύματος και προστατεύονται από χιλιάδες σωματοφύλακες σαν να είναι ροκ σταρς. Μπορεί να προκηρύξει εκλογές όποτε τον βολεύει.

Ονειροκρίτης[επεξεργασία]

  • Αν δεις πρωθυπουργό στον ύπνο σου, έρχονται νέοι φόροι που θα πλήξουν εσένα προσωπικά.
  • Αν δεις ότι γίνεσαι πρωθυπουργός, οι δουλειές σου και τα προσωπικά σου ζητήματα θα πάνε καλά για μια βδομάδα αλλά τον υπόλοιπο χρόνο όσοι σε βλέπουν θα σε φτύνουν.

Σύγχρονοι Σημαντικοί Πρωθυπουργοί της Ελλάδος οι άλλοι δεν ήταν στο Vogue (ιν ρίβερς κρονολότζικαλ όρντερ)[επεξεργασία]

Τρεις Παπανδρέοι, 2 Καραμανλήδες και ένας Σημίτης. Προφανώς ο Σημίτης δεν είχε πατέρα, ανίψια και ο παππούς του δεν είχε δισέγγονα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την προστασία των αναγνωστών και την αποφυγή του θυμού των Βριλ, ένας πρώην πρωθυπουργός έχει παραληφθεί. Ζητάμε την κατανόηση σας!